Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • yani bebeğin önce pasaportunu çıkartacağız ve sonrasında onun içinde ds260 doldurup aynı süreçlerin geçmesini beklemeyecek miyiz? Onun da sağlık muayenesi kcc ye evrak gönderimi vs?

  • ⭐⭐

    Yok öyle değil. Bu konu ile ilgili bir paylaşım var. Geçerli vizeniz olması durumunda bebeğin Green Card veya vize almasına gerek olmuyor. Bir kaç belge var onlarla beraber ABD ye giriş yapıyorsunuz.
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/298/green-card-sahiplerinin-abd-dışında-doğan-çocukları/19?_=1626170320358

    Yukarıdaki linkte @crazycells açıklamıştı bunu.

    Kolay gelsin.

  • ⭐⭐⭐

    @Çağatay-Akyazı, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    selamlar arkadaşlar, benim önemli bir sorum var, çok şükür mülakat tarihimizi 5 ağustosa aldık. ancak kafamda deli sorular mutlaka mülakatta bunun cevabını alabilirim diye düşünüyorum ama belki burada aynı şeyler başına gelen biri vardır diye sormak istedim. 30 eylülden önce 2021 greencardlarının basılabilmesi için son gün diyor ancak eşim hamile ve oğlum inşallah 15 eylülde dünyaya gelecek. Ben şimdi böyle bir insan olmadığı için onun adına bir başvuru yapamıyorum. Ama 15 inden sonra da herşey için geç olabilir 😕 orda doğurma gibi bir şansımız ne yazık ki yok çünkü ağustos itibariyle uçuş yasağı başlıyor eşime. zaten gitsek bile alelacele nasıl bir yerde doğururuz bilmiyoruz o yüzden doğumu burada olacak. ama ben bu çocuğun işlemlerini nasıl yapacağım? bizim vizelerimiz gelecek ama çocuk ne yapacak? artı bir sorum daha var acaba 30eylül e kadar girmek zorunda mıyız abd ye yoksa vizelerimiz geldikten 6 ay içinde mi olacak o süreç yani biz kasım sonu aralık gibi gitmeyi planlıyoruz ama mümkün mü böyle birşey?

    @Çağatay-Akyazı
    Bebeğinizin sizinle gelmesi süreci düşündüğünüzden çok daha basit ve zahmetsiz. Bebeğe çıkartacağınız pasaport, doğum belgesi (ingilizce tercümeli) ve annenin DV vizesi bebeği kucağınıza alıp giriş yapmanız için yeterli. Ayrıca DS260, mülakat, vize mize gerekmiyor.

    Öncelikle sağlıklı doğup aranıza katılmasını dilerim. İçiniz rahat olsun.


  • süper arkadaşlar çok teşekkür ederim ya gerçekten rahatladım.


  • merhaba. benımde 30 bınlerde.herhangı bır maıl gelmedı.bende evrakları gondermelımıyım


  • Şu anda evrak maili aldım işleyişi bilmiyorum evrak göndermiş ve onay almış kişiler bilgi verirse çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden


  • Arkadaşlar bu belgeleri gönderen arkadaşlar lütfen yeni mail aldım nasıl bir yol izliyceğimi yazarmısınız eksiksiz olmasını istiyorum

  • Yasaklı

    @kazımonaran Evrak onayı beklemeyin, evrakları kcc ye gönderin. Aylardır herkes böyle yapıyor.


  • Merhaba 5 ağustosa konsolosluk randevu bilgim geldi. Sağlık muayenesi almaya çalışırken karşıma başvuru kategorisi çıktı ve burda kafamı karıştıran bir durum oldu. Kategori olarak immigrant mı seçmeliyim diversity mi? Kurum tatile girdiği için telefonlara bakan da yok ne yazıkki. Diversity diye düşünüyorum ancak yanlış birşey yapmamak adına da danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler dönüş ve bilgi için.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @kazımonaran, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    @gucarslan
    merhaba benımde 30 bınlerde ancak banada evrak talep maılı gelmedı

    beklemelımıyız ?

    Hayir, beklemeden gonderin siz de...

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ercan-Tasbasi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Arkadaşlar bu belgeleri gönderen arkadaşlar lütfen yeni mail aldım nasıl bir yol izliyceğimi yazarmısınız eksiksiz olmasını istiyorum

    Su basligin ilk iletisini inceleyebilirsiniz:

    https://yesilkartforum.com/forum/topic/3423/dv2021-mulakat-deneyimleri

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Elchina, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Merhaba 5 ağustosa konsolosluk randevu bilgim geldi. Sağlık muayenesi almaya çalışırken karşıma başvuru kategorisi çıktı ve burda kafamı karıştıran bir durum oldu. Kategori olarak immigrant mı seçmeliyim diversity mi? Kurum tatile girdiği için telefonlara bakan da yok ne yazıkki. Diversity diye düşünüyorum ancak yanlış birşey yapmamak adına da danışmak istedim. Şimdiden teşekkürler dönüş ve bilgi için.

    diversity olarak secin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Çağatay-Akyazı, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    süper arkadaşlar çok teşekkür ederim ya gerçekten rahatladım.

    simdiden hayirli olsun.

    esinizin saglik raporunun tamamlandigindan emin olmaniz yeterli. Daha sonrasinda -yukarida arkadaslarin da dedigi gibi- bebeginiz vize olmadan ABD'ye giris yapabilir. Ilk girisi yaparken vize tarihini gecirmeyin.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ercan-Tasbasi, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası

    Şu anda evrak maili aldım işleyişi bilmiyorum evrak göndermiş ve onay almış kişiler bilgi verirse çok sevinirim teşekkür ediyorum şimdiden

    sürecinizi imzaniza taşır mısınız lütfen?
    cn'nizi bilirsek ilerlemeyi takip edebiliriz.


  • Merhaba, Kentucky evrak onayi verme konusunda motoru durdurmus olsa da Kentucky'den bir mailime cevap geldi. Ve verdikleri cevapta esasinda benim icin olumlu olan bir sey olmasa da bu sefer nadir bir sey oldu. Ve ezber ve robotik bir taslakla mailime cevap vermek yerine biraz da olsa insani bir mail atmislar. Iyimser oldugumu dusunebilirsiniz ama birilerinin kulaklarini cektikleri ve bunun davalardan oldugu belli oldu.

    En azindan ilk 10,000 deki bazi arkadaslarimiz konsolosluk sansini elde etti. Elimizden geleni yapmaya, calismaya devam. El birligi ile umarim ki cok daha fazla kisinin ayni sansi elde etmesini saglayacagiz. Insanlarin gorece daha iyi niyetli oldugu su gunlerde hakkinda iyi sonuclar getirecek herkes bu sansi elde etsin.

    Sevgi ile kalin,

    Edit: Evrak onayi noktasinda sordugum soruya dogru ve nazik cevap aldim. Kibarca onlara biraz daha fazla zaman vermemi istediler (sanki az uzatmislar gibi). Bu isleri ellerinden geldigince adaletli yapmaya calistiklarina dair birtakim baska bilgilerle birlikte. Dedigim gibi hep sordugum soru ile ilgisiz uzun taslaklar atarlardi bu sefer en azindan bu kadarini yaptilar. Kaldi ki cevap yazdiklari mailimde adaletsiz olduklarindan vesaire bahsediyor olmama ragmen. @infant27


  • @fortuneormisfortune merhaba hocam mailin içeriğini bizlerle paylaşırmısınız ?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @fortuneormisfortune dun itibariyle 9900'de olan bir arkadaşımız evrak onayı aldı. muhtemelen ilk gelecek onaylar 10K'lardan arkadaşlarımıza olacaktır. size verdikleri cevap da sanırım bunun bir göstergesi. size yaklaştık, az daha zaman verin onaylayacagiz minvalinde. umarim en kisa sürede mülakat alirsiniz.

    *bu arada 10K'da mülakat alan arkadaşımız surecin hemen başında onay aldığı için mülakat aldi, tıpkı 34K'da mülakat alan gibi. sıralı sistemde mülakat alan son cn, 8950lerde.


  • Selam. Ben bu hesabi kiz arkadasim icin actim. Kendisi Azerbaycan vatandasi ve 2021 talihlisi. CN 12 binlerde. Evrak onayi Nisan ayinda geldi. Ama hala mulakat tarihi gelmedi. Eger mulakat alabilirse Gurcistan- Batum`da ki Amerikan konsolosluguna cagrilacak. Kontrol ettigimde en son mulakata alinan CN 3600 lerde. Acaba bu sureci hizlandirmanin bir yolu var mi? Ve sizce mulakat tarihi alma sansi var mi? Simdiden cok tesekkurler.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Ismail-cem-Urumoglu merhaba. gördüğüm kadarıyla evrak onayınız da var, şuan sadece mülakat bekliyorsunuz. ne yazık ki gurcistan cok yavas çalışıyor ve az dv dosyası kabul etti. bu yuzden de yüksek numaralara mülakat riski oluşturuyor. tek ihtimal dosyasın, oturum izni olan ve fiilen ikamet ettiği bir konsolsoluga taşıması ama o da şu kısıtlı sürede ne yazik ki çok zor. beklemekten baska çareniz yok. umalim ki eylül ayı için daha fazla mülakat talep etsin gurcistan..


  • ''Based on the statement from government's filing in Goodluck Friday, it appears unlocking the DS-260 after being DQ-d could delay the adjudication of an individual application. Thus, only request unlock if absolutely necessary.''

                                                     **Meali:** 
    

    ''Hukumetin Goodluck davasindaki cuma verdigi beyanata dayanarak, gorunen o ki evrak onayindan sonra DS-260 actirmak bireysel bir basvurunun mahkeme emrinde gecikmeye sebep olabilir. Boylelikle, sadece kesinlikle gerektiginde DS-260 actiriniz.''

    Forumda ilgili olacak bir iki yere daha yazacagim ki son donemece girdigimiz bu donemde kimse bir kazaya kurban gitmesin. Verilen emeklerden sonra hakkinda hayirli olacak herkes vize gorusmesine katilsin.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

46
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum