dv2021de kazanıp trump ve biden politikaları nedeniyle(covid miş yersen ) vize mulakatına bile gidemeyip dv2023e basvurdum gene bekliyorum.uzunbir aradan sonra 9.sayfaya dusen konuyu buldum canlandırdım.beklemeye devam.avrupadaki vatandaslık ıslemlerımde bekliyo onumuzdekı sene ya ab ya abd.
-
Green Card'ını uzun süre bekleyenlerden biriyim sanırım. Benim gibi olanlar varsa yalnız değilsiniz demek için sürecimi yazmak istedim.
24 Ekim 2024 fee ödemesi, 27 Ekim 2024 ilk giriş. Kasım ortası SSN geldi. Green Card basım aşamasında olarak haftalarca gözüktükten sonra şak diye biyometrik randevusu geldi ve 7 Ocak 2025 günü biyometrik randevusuna gittim. Bugün 19 Mart 2025 ve hala ses seda yok. O günden beri "case is being actively reviewed by USCIS" şeklinde bekliyor. Hayırlısı diyorum.
-
@ATS16 Teşekkürler. 18 yaşındayım. Buradaki masraflar 1000 usd tutuyor sanırım, uçak masrafı vb. hazırlıklar masraf olarak 2 bin doları gözden çıkarıyorum. Masraf hariç 15 bin dolar diyorsunuz . Peki evi üzerime alsam, taşınamaz varlık olarak ek bir katkısı olur mu?
Ek olarak internetten kazanç sağlıyorum. Türk Lirası olarak. Şahıs şirketim var. bunları gösterebilir miyim maddi durum olarak?
Ve son sorum, case number çok geç sıraya verilirse yurtdışından, hangi ülkeden katılınmalı?
Her şey için tekrardan teşekkürler <3.
-
Sorunuz ile ilgili forumda konu başlığı var, aşağıda ulaşabilir ve çocuğunuzun tam doğum tarihine göre hesaplamasını yapabilirsiniz.
-
-
Merhaba @salih-atilla @yusaomers , henüz Amerika'ya kesin gidişimi yapamadım. SSN için bekleme veya takip etmemi gerektirecek bir süre olacağını öngördüğüm için temelli gittiğimde SSA ofise gidip bilgi almaya çalışcağım. Gelişmelere göre burada da güncelleme paylaşırım 🙂
-
@yoz merhaba,
1- eğer asıl başvuru sahibi sizseniz evet, vizeniz basıldıktan sonra abd'ye giriş yapabilirsiniz.
2- mülakata gitiğinizde eğer vizeniz onaylanırsa konsolosluk memuru eşinizin sağlık raporu gelene kadar eşinizin vizesini print etmeyecektir.
bu yüzden dosyanızı AP statüsüne çekip raporunuzun gelmesini bekler.
siz mülakatta, bebeğinizin olacağını ve onun için de vize talebiniz olduğunu belirtmelisiniz.
doğum olduktan sonra konsoloslukla iletişime geçip bebeğinizin için bir DS260 formu doldurmalısınız.
sonrasında onun için de bir sağlık raporu alıp, annenin raporu ile birlikte konsolosluğa gönderip vizelerini alacaksınız.
bu adımda benimle özelden iletişime geçin lütfen.3- hayır. bu durum için mülakata bile gitmenize gerek kalmayacak.
4- evet yapabilirler. birlikte giriş yapmak zorunda değilsiniz.
şimdiden sağlıklı bir doğum süreci ve başarılı bir mülakat diliyorum.
-
-
Bu yıl 7. başvurum, ilk başvurduğumdan beri hayatımda çok şey değişti. Şuan da Almanya’ya taşınma sürecindeyim ama ABD’nin bendeki yeri her zaman ayrı. Umarım bu sene o senedir.
-
Muhtemelen bu konuda en fazla söz hakkına sahip kişi olabilirim. 18. başvurumu yaptım ben başvuru yaptığım zamanlarda posta ile gönderiliyordu. bu zamana kadar 5 farklı aileye çıkmasına vesile oldum, 3 aile şuanda orada :), kendime hayrım yok.
-
-
@gucarslan Merhaba, Nisan ayında mülakatım var, fakat endişe duyduğum bir konu da var. İşverendim ve geçen temmuz ayında defterimi kapattım. Vergi borcum var ve bu borcun bir kısmı yapılandırmada, yapılandırılmamış kısmı ile ilgili de yapılandırma bekliyorum. Dolayısıyla vergi dairesi hesaplarıma anlık e haciz koyabiliyor. Aile Birikimimizi eşimin hesabında tutuyoruz. Birikimi benim hesabıma aktarmadan eşimin hesabında göstersek olur mu? Diğer arkadaşlara da faydalı olması açısından şöyle bir bilgi vermek isterim. Ocak 2025 te mülakata giren bir arkadaşla iletişime geçtim. Mülakat ile ilgili şöyle bir paylaşımda bulundu; Biz mülakat onayı aldık ama bizden önceki dört kişi hesaplarında yeterli para olmadığı için AP ye kaldılar ve kendilerinden sponsor istendi dedi. Üç kişilik bir aileyiz ve hesapta olması gereken para en az para 25.000$ diye biliyorum. Bu bakiyeyi hesaba koyabilirim fakat beni düşündüren kısmı yukarıda belirttiğim problem. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. Teşeklkürler.
-
Merhaba, 20 k üstü case numberların fikir ve düşüncelerini paylaştığı başlık oluşturmak istedim
Biliyorsunuz ki bu yılın farkı fam yasasının yürürlüğe girmesi olmuştur, gecen sene yüksek numaraların yalvardığı konsolosluklar bu yıl kcc aracığıyla rahatlıkla dosya taşıma yapılmıştır, öyle ki bu süreçten haberi olmayan kişiler sürece yeniden başlayarak vize alma umuduyla foruma katılıp dosya taşımaya karar vermişler, bizim için en korkunç senaryo current olduğumuzda konsoloslukta, “ üzgünüz vizeler bitti” demesi 🤨 herkes için iyi bir süreç olmasını dilerim -
@EmreCan Valla ne nokta koymussun ne virgul. Yazdiklarindan anlayabildigim kadariyla ABD'de kalsaydin ve mahkemede kendini temize cikartsaydin cok daha iyi olurdu. Basit bir 'unutkanlik' konusundan oteye gecmis oldu su an. Zira isyerinle iletisimi nasil yuruttugun de onemli. Su an sana kucuk gibi gorunsede bir hirsizlik kaydin var ve hirsizligi da kabul etmis durumdasin. Peki o 2 gunluk hapisten sonra seni ucaga kendileri mi bindirdi, yoksa saldilar mi seni? Biletini kendin alip kendin mi gittin havalimanina? Birincisi ise sinirdisi edilmissin demektir, isin zor. Ama ikincisi ise umut var demektir.
-
-
@myof61 konu biraz eski ama merak konusu oldugu icin yazmak istedim; benimde cok sayida dovmem mevcut (sirtim komple kapli) ayrica bir iki ufak ameliyat izim mevcut. Hong Kong’da saglik muayenesinde ve sonrasinda herhangi bir sorun yasamadim. Yara izlerini doktor sormadan acikladim (yag bezesi operasyonlari ve ameliyat epikrizi). AP veya psikolog durumu olmadi. Turkiye’de sartlar nedir bilemiyorum. Iyi sanslar!
-
-
Merhabalar DS 260 formu doldururken innovice id number Engeline takıldık bizde böyle bir fatura numarası yok formu dolduramadik...Bu numaraya nerden ulaşabilirim..Tarafıma iletilmedi... Hem kendim hem çocuklarım için bu formu dolduracagim...Konsolosluga da ulaşamıyorum.. Hastane ye de ulaşamıyorum..Bir de Ankara konsolosluguna nasıl mail atabiliriz..Tercüman bilgilerini iletebilmemiz ancak mail atarak gerçekleştirebiliyormuşuz..Ama mail adresi bilgim yok..Yardımcı olabilecek olan var mı acaba...
-
merhaba arkadaslar, şubatta turkiye seyahatim olacak, green cardliyim ama amerikaya donecegim gun tam 6 ay kalmis oluyor pasaportumun, sizce ucaga alinir miyim?

DV2021 Bekleme Odası
-
@crazycells cok tesekkur ederim anlarsınız ya tek hak sonucta kazanırsan ve gidemessen bir daha böyle bir şans olmadığı için benim ugrasimda bu açıdan di yoksa burda ben cok faydalı şeyler okudum herkeze teşekkürler
-
@Mehmet-P merhabalar bende telegram üyesi olabilirmiyim yardimci olabilirmisiniz?
-
@gucarslan merhabalar benide telegram grubuna alabilirmisiniz acaba?
-
@batu-8
DV talihlisi misiniz? -
@Fevzi-ÖZYURT-0 hee kazanan talihlilerin oldugu telegram grubumu pardon ozaman ben henuz o sansa nail olamadım:) rahatsizlik verdim kusura bakmayın
-
@batu-8
Ben neden kusura bakayım. Ortada bir kusur yok ki.
Sadece duruma uyanmanızı sağladı sorum.Ama bir arkadaş, abi, kardeş tavsiyesi verebilirim.
Lütfen, kime ne yazacaksan adı tag le yaz ve bir alt paragrafa geç diğerini tag le ona yaz ve bu şekilde yorumunu paylaş.
Çünkü benim gibi bir çok kişi forumda takılmayı seviyor. Bütün konuları hikaye kitabı okur gibi okuyoruz. Bu arada senin gibi yazan arkadaşlar, sürekli ekranımıza bildirim gönderiyor.
Yanlış anlama, sadece ileriye dönük daha güzel olur diye söylüyorum.
-
Merhaba, Case Number 197XX, hala evrak talebi için mail alamadık. Süre de daralmaya başladı, ister istemez stres yapmaya başlıyor insan
CN'si benden sonra olupta evrak talebi için mail alan var mı? Varsa benim nereye ulaşmam gerektiği konusunda bana yardımcı olursa çok minnettar kalırım.
-
@Ömer-Faruk-Acar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba, Case Number 197XX, hala evrak talebi için mail alamadık. Süre de daralmaya başladı, ister istemez stres yapmaya başlıyor insan
CN'si benden sonra olupta evrak talebi için mail alan var mı? Varsa benim nereye ulaşmam gerektiği konusunda bana yardımcı olursa çok minnettar kalırım.
İlk önce vize sürecinizi imzanıza taşımanızı tavsiye ederim.
️
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1615536332388
Daha sonrasında bu başlığı takip edebilirsiniz
️
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/5421?page=272
-
merhabalar, telegram grubu için yardımcı olur musunuz acaba?
-
@Kaan-Zaimoglu özel mesajla bilgi verdim size
-
@batu-8 biz variz ...
forum uyeleri.yani.
-
@gucarslan mereba benide telegram grubuna alabilirmisiniz?
-
Merhaba,
Süreçle ilgili mülakat tarihini dvprogramstate adresinden öğreneceğiz diye biliyorum doğru mudur? Mail ile sadece tarih bilgisi girilmiştir şeklinde bilgi verilecek sanırım. Peki mülakat tarihi ile ilgili olarak henüz bir tarih bilgisi tarafıma iletilmedi. Benim ekstra birşey yapmam gerekiyor mu? Nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden cevap için teşekkür ederim.Dosya Numarasi: 2021EU9XX
DS-260 Gonderimi: 09.10.2020
KCC Evrak Istegi:15.10.2020
KCC Evrak Onayi:05.01.2021
Saglik Muayenesi:
Vize Mulakati:
Vize Onayi:
Pasaport Teslimi:
ABD ye ilk giriş: -
@Elchina konsolosluklar açılmadı ki mülakat maili gelsin canını sıkıpta moralini bozma açılması için dua edeceksin o kadar 30 eylüle kadar vaktin var acele edip panik havası yaratmana gerek yok
-
Altın harflerle yaz mahlasımı
Halvetim kasvet, kem gözlere şiş
Cadü ya herru, ya merru Kaf Kef
Gölge haramilerine, bir selam çakYooo yoooo
-
@ali_-zade özel mesajla bilgi verdim size.
-
@Elchina, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhaba,
Süreçle ilgili mülakat tarihini dvprogramstate adresinden öğreneceğiz diye biliyorum doğru mudur? Mail ile sadece tarih bilgisi girilmiştir şeklinde bilgi verilecek sanırım. Peki mülakat tarihi ile ilgili olarak henüz bir tarih bilgisi tarafıma iletilmedi. Benim ekstra birşey yapmam gerekiyor mu? Nasıl bir yol izlemeliyim? Şimdiden cevap için teşekkür ederim.şuan hepimizin yaptığı ve sizin de tek yapmanız gereken beklemek ve ankara'nın mülakat yapması için uzun süredir devam ettiğimiz çalışmalara destek vermek. case numberınız ister 5 olsun, ister 45,000.. ankara mülakat yapmayacağım derse kimse vize alamayacak. o yüzden şimdi elinizi taşın altına koyma vakti..
-
@batu-8 Özelden bilgi verildi
-
@ayvalik10 evet haklısınız biliyorum aslında ama işte böyle bir şansı ilk defa başvurup da ilk 1000 içerisinde yer alarak kazanınca ister istemez stres oluyor insan ve gözden kaçırdığım bişey mi var diye de bir şekilde teyit almak istiyor. Teşekkürler cevap için:)
-
@gucarslan çok teşekkürler destek tabiki de olacağım

Benzer Başlıklar
108
52.6k
Users
4.8k
Topics
479.7k