-
-
@Emre-Kurtulmuş kendisi türk 30 Eylül 2024 e kadar beni de dahil edebiliyor filan dediler usa ya giris yaptiktan sonra böyle birşey var mı acaba
-
@vecihi slmlar belki faydası olur diye eklemek isterim 2019 yılında çektirdiğim aynı fotoğrafla
2019, 2020 ve 2021 basvuruları yaptım 2021 de yaptığım başvuruyu kazandım.. hersey şans 🍀
Ha kazandığımı zamanında farketmediğim için DS 260 ı dünyada en son dolduran kişi olarak mülakat tarihi alamadım tabi o ayrı 🙂 ..hersey kısmet🍀.. -
@abdullahyigit Bu kart size Amerika'da daimi yaşamanız için veriliyor. Senede 6 aydan uzun ABD dışında kalmamanız gerekiyor. Giriş çıkış durumları havalimanındaki polis sorgusuna bağlı diye biliyorum. ABD'de vergi ödüyor, yaşamınızı orada yürütüyorsanız kurallar dahilinde olan bahaneli giriş çıkışlar sorun olmaz diye düşünüyorum.
-
İlk başvuruda kazanmıştım, başvurduğum sene pasaport şartı vardı ve pandemi sonrası olduğu için birçok kişinin pasaport süresi dolmuştu belki o yüzden şans oranım daha yüksekti. Ayrıca fotoğrafımı kendim düzenlemiştim, kerametin bunda olduğuna inanmış sonra da bir sonraki yıl arkadaşlarıma başvururken onların fotoğraflarını da düzenlemiştim ama hiçbirine çıkmadı. 🙂
-
Maalesef DV2023 süreci kotanın dolmasıyla sonlanmış oldu.
-
@Ayhan2023 BEN DE giriş yapalı bir hafta oldu ancak aynı sorunu yaşıyorum. siz 3 ay olmasına rağmen SSN ve green kartınız gelmedi mi ?
-
-
-
@keyifteyiz hayır gerek yok.
-
@İsa-Avar Hüküm açıklanmadıysa Adli sicile yazılmıyor sadece mahkeme dosyanızda gözüküyor olması lazım
-
-
@dilaratetiik ben bu soruya cevap vermiştim aslında. Biz dediğim şekilde yaptık ve bizim evraklarımız kabul edildi bir sorun çıkmadı ama başka bir görüş de duymak istiyorsunuz sanırım.
-
Merhabalar. Yakın zamanda Atlanta Georgia'da greencardı adresine ulaşan varsa, girişten itibaren ne kadar sürede geldi acaba?
-
@ayvalik10 bir şey bulunamadı diyor
-
-
-
@notron, içinde söyledi: Cumhurbaşkanına hakaret suçundan alınan cezanın göçmen vize başvurusuna etkisi
Merhaba yaklaşık 5 yıl önce Cumhurbaşkanı hakaret ve halkın bir kesiminin benimsediği değerleri alenen aşağılama suçundan 2 ayrı dava açıldı ve 1 ay tutuklu kaldım. Halkın bir kesiminin benimsediği değerleri alenen aşağılama suçundan 7 ay hapis cezası aldım ama hükmün açıklanmasının geri bırakılması oldu Cumhurbaşkanı hakaret davası 5 yıl oldu hala devam ediyor ve ondan da hükmün açıklanmasının geriye bırakılması alacağım büyük ihtimalle. Şu an adli sicil temiz arşiv kaydıda yok. Yaklaşık 1 yıl önce evlendim eşim Amerikan vatandaşı ve vize sürecindeyiz. Forumu okudum buna benzer yazılar gördüm bazı arkadaşlar arşiv kaydı yoksa sicil temizse söyleme göremezler demiş kimisi her şeyi görebiliyorlar demiş. Sorum şu bunu söylemesem öğrenebililer mi öğrenirlerse yalan beyandan red mi alırım ya da bu durumu belirtsem bu dava süreçleri benim vize sürecimi olumsuz etkiler mi ama kriminal bir suç işlemedim Amerika'ya göre bunlar ifade özgürlüğü kapsamında. Bu konuda bilgi sahibi olan cevaplayabilir mi
Bu soruya vereceginiz cevaplari adli sicil kaydiniza gore doldurmaniz gerekiyor. Eger vereceginiz belgelerde bilgiler varsa bu bilgileri belirtin, eger yoksa belirtmenize gerek yoktur. Su baslikta da bilgileri bulabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/228/adli-sicil-kaydındaki-suçlar-ve-göçmen-vize-görüşmesi/
Eger mulakatta sorulursa, tabii ki tum sorulara dogru cevap vermelisiniz. Ayrica dediginiz gibi Turkiye'de aldiginiz cezanin yanisira, ayni cezanin ABD'deki karsiligi da degerlendiriliyor.
ABD'deki "First Amendment" sizin devletle olan iletisiminizdeki ozgurlugu korudugu icin hukumete veya devlet gorevlilerine soyleyeceginiz cumleler nedeniyle ABD'de ceza almiyorsunuz. Amerikan vizesi sureclerinde de bu durum goz onunde bulundurularak degerlendirilecektir.
-
Bence de küçük bir miktar da olsa ücret alınmalı. Ayrıca pasaport şartı kalkmamalıydı. Eşit şart falan hikaye… Sen zaten ufak miktarları karşılıyamıyorsan, pasaport çıkarttıramıyorsan US’e nasıl gideceksin? Orada nasıl yaşayacaksın? Öylesine başvuranmı dersin, heyecan olsun diye başvuranmı dersin, çıkacakmı diye meraktan başvuranmı dersin… Çevremden o kadar çok duyuyorum/görüyorumki…
-

DV2021 Bekleme Odası
-
İlk deneme başarısız Allahtan hayırlısı kazanan arkadaşları tebrik ediyorum umarım mülakat ve yeni başlangıç başarılı olur
-
@Ramazan, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben Çarşamba günü bakacağım hiç kasmaya gerek yok (Çarşamba günü doğduğum için Çarşamba akşamı doğduğum saate bakacağım) kendimce totem yaptım
Korkudan bakamıyorum çarşamba bakacağım (zor direniyorum, uyurken bakarım diye modemi kapatıp yatacağım)
Çıkan arkadaşları tebrik ediyorum...
Bende korkuyordum baktım kurtuldum. Üzülsem yapacak bir şeyim kalmadı
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Ben Çarşamba günü bakacağım hiç kasmaya gerek yok (Çarşamba günü doğduğum için Çarşamba akşamı doğduğum saate bakacağım) kendimce totem yaptım
Korkudan bakamıyorum çarşamba bakacağım (zor direniyorum, uyurken bakarım diye modemi kapatıp yatacağım)
En fazla gözyaşım pıt olur
çok fazla takmam ilk deneyimim farklı yollarla giderim olmazsa da
-
@fetihy, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
En fazla gözyaşım pıt olur
çok fazla takmam ilk deneyimim farklı yollarla giderim olmazsa da
Takdir sizin bol şans diliyorum. Bize çıkmadı inşallah siz mutlu olursunuz
-
Benimde eşime çıktı. Çıkanları tebrik ederim, çıkmayanların da canı sağolsun
-
Şimdi bakabildim çıkmadı bizde de
has not been selected
-
-
@Muhtaradana @crazycells bizim case number 37xxx, bundan yüksek bildiren oldu mu?
-
This post is deleted! -
@Muhtaradana Abi geçen sene herkes site çöktü diye giremiyordu bugün 7'den itibaren site açılmış ve herkese hemen Has Not Been Selected yazısı çıktı, site açılsın diye beklemedik bile hemen o yazı çıktı
-
@fetihy Teşekkürler, inşallah diyelim...
-
@Harun11 Tam olarak nereye giremiyorsunuz siteye mi?
-
This post is deleted! -
Yine E vize turlerine kaldık yahu. Yine tanri bizi kayırmadi. Oooo My God.
-
https://dvprogram.state.gov/ESC/(S(akqyn5v0mdr2hczdlsaloolv))/CheckStatus.aspx
bu link üzerinden siteye girin
kutucukları doğru yazın 2. kısımda soyadınızı büyük harf ve ingilizce doldurun örneğin: ŞAHAN olanı SAHAN olarak -
@islek, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@Muhtaradana @crazycells bizim case number 37xxx, bundan yüksek bildiren oldu mu?
surayi doldurmaya baslayabilirsiniz:
-
@islek benimki de 33xxx lerde inşallah bir sorun olmadan cagiriliriz
-
This post is deleted! -
@yigitgumus, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
selamlar herkese arkadaşım kazanmış biraz önce kontrol etti numarası 33bin sizce iyi bir rakam mı bu current olur mu ? @crazycells
tebrikler! arkadasiniz su konuyu okuyup sureci anlasin, henuz bir sey soylemek icin erken:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3422/dv2021-2021-green-card-lotosu-asamalari/
-
@islek, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamlar, 3. başvuruda eşime çıktı ancak case number 37 binlerde. Hayırlısı diyeceğiz artık
tebrikler
hayirli olsun...
Benzer Başlıklar
57
34.8k
Users
5.3k
Topics
387.5k