Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @cato, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @crazycells ds260 formunda gönderdiğim ve evrak istendiğinde yine ds260 a girdiğim pasaport bilgilerini mail la göndersem ( 2020 temmuz da süresi bitecek olan) ve mülakata diyelim ağustos 2020 de gireceğim kesinleşirse: mülakat tarihi yaklaştığında pasaportu yenileyip mülakata yeni pasaport la girmem bir sorun oluşturur mu?

    Mülakat maili geldikten sonra durumu konsolosluğa bildirip formunuzu açtırılmasını sağlayarak pasaport bilgilerinizi güncellerseniz.

    Mülakat günü görüşemeye giderken eski pasaportunuzu yanınızda götürün. Eğer sorarlarsa eski pasaportunuzu göstererek durumu açıklarsınız


  • @bolatmali cvp için teşekkürler. Kısaca süresi mğlakat günü dolmuş olacak pasaport bilgilerini evrak tslrp mail ına aynrn ekleyebilirim. Mülakat günü de eğrt tarih geçmiş olacaksa, mğlakat için bildirim aldığımda yenileme yapabilirim.
    Teşekkürler


  • Sayın @crazycells tamam sustum 🤭


  • Rastgele evrak emaillerine bugünde devam, case
    14 bin
    16 bin (bu case ds260formunu henüz göndermedi)
    47 bin
    var şu an elimizde, başka KCC den evrak talep emaili alan olursa eklerim


  • Merhabalar, yaklaşık bir ay kadar önce bedelli askerlikle ilgili bir sorum olmuştu, ds260da askerlik yapmadığımı belirtip evrak mailine cevaben askerlik durum belgesinde askerlik yapmış görünmemin bir sorun teşkil etmeyeceğini belirtmişti forumdaki arkadaşlar ve sevgili @crazycells. Şimdi naçizane başka bir sorum olacak. Askerdeyken 25 eylülde evrak maili gelmiş ve askerliğin bitmesine müteakip askerlik şubesi ile yaptığım görüşmede askerlik belgesinin düzenlenmesi ve e-devlet sistemine işlenmesinin bir ayı bulabileceğini belirttiler. Kcc'ye askerlik durum belgesi yerine terhis belgesini yollasam problem teşkil eder mi? Şayet ederse belgeleri gelecek ay yollamam durumunda mülakat ne kadar ertelenir? Case numaram 89xx ve muhtemelen bu ayki bültende aralık için current olacağım.


  • @Vbozan formun açık olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? çok teşekkürler şimdiden herkese

  • ⭐⭐⭐

    @ece123, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @Vbozan formun açık olup olmadığını nasıl kontrol edebilirim? çok teşekkürler şimdiden herkese

    Da-260 formunu doldurduğumuz şu adresten ;

    Bilgilerinizi girerek kontrolünü Sağlayabilirsiniz. Eğer “ COMPLETED” yazıyorsa formunuz açık değildir.


  • @bolatmali çok teşekkürler ama confirmation number'ın invalid olduğu htasını alıyorum nedeni nedir


  • Merhaba, Ben ds260 formunu doldururken (asıl talihli benim)
    Benim ve çocuğumun email adreslerini dv lottery çekilişine başvururken kullandığımız adresle aynı, eşimin adresini farklı bir email adresi olarak girmiştim, bunun ileriki süreçte gelecek olan evrak talep emailinin gelmesinde bir etkisi olurmu?
    Sayın @crazycells


  • @ece123 0 lara dikkat edin O olarak yazıyor olabilirsiniz, case numarasında arasındaki 000 larında girmeyi unutmayın


  • İyi akşamlar, tam olarak adresi hatırlamadığım bir adresi ds-260 formuna yazmamıştım e-devletten tarihçeli adres beyanı alınabildiğini bilmiyordum, bir kez formu açtırdım sıram göz önünde bulundurulursa tekrar açtırıp bu eksiği düzeltmeli miyim?
    Ek olarak ABD adresi ve pasaportta temin ettim bunları da girmiş olurum. Görüşlerinizi paylaşır mısınız?


  • @Muhtaradana maalesef denedim 😞 çok endişeleniyorum bunun için mail atmam gerekiyor sanrım hangi adrese mail atabileceğimi bilen var mı? yada daha önce başına böyle bir şey gelen birileri?çok teşekkürler şimdiden


  • @ece123 confirmation number yerine case numaranızı yazıyor olabilir misiniz?


  • @ece123 ece hanım confirmation başvuru yaptıktan sonra size verilen confirmation numarası. Acaba oraya case no giriyor olabilir misiniz?


  • @Emre-Dilekçi hayır maalesef o da değil, ds 260 formu doldurduktan sonra this is not visa notlu ekranın görünütüsünü almıştım oradan kontrl ederek devam ettim, orada completed on 18 may yazıyor zaten bu arada anladığım kadarıyla tamamlanmış ve formum açık değil şuan. ancak neden invalid uyarası aldığımı anlayamadım

  • ⭐⭐⭐

    @huseyın-d, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    İyi akşamlar, tam olarak adresi hatırlamadığım bir adresi ds-260 formuna yazmamıştım e-devletten tarihçeli adres beyanı alınabildiğini bilmiyordum, bir kez formu açtırdım sıram göz önünde bulundurulursa tekrar açtırıp bu eksiği düzeltmeli miyim?
    Ek olarak ABD adresi ve pasaportta temin ettim bunları da girmiş olurum. Görüşlerinizi paylaşır mısınız?

    Mülakat maili aldıktan sonra formunuzu açtırıp gerekli değişikliği yaparsınız. Bu şekilde süreciniz bir aksamaya uğramayacaktır. Şuan açtırıp düzeltmenize gerek yok.

  • ⭐⭐⭐

    @ece123, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    @Muhtaradana maalesef denedim 😞 çok endişeleniyorum bunun için mail atmam gerekiyor sanrım hangi adrese mail atabileceğimi bilen var mı? yada daha önce başına böyle bir şey gelen birileri?çok teşekkürler şimdiden

    @ece123 Hanım girişte bilgilerinizin hatalı olmasından dolayı bu sorunu yaşıyorsunuz. Diğer arkadaşların dediği gibi confirmation numaranızı dikkatli girin. Bu numara sizlerin çekiliş sonuçlarınızı öğrendiğiniz numara.

  • ⭐⭐⭐

    @Muhtaradana, içinde söyledi: DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari

    Merhaba, Ben ds260 formunu doldururken (asıl talihli benim)
    Benim ve çocuğumun email adreslerini dv lottery çekilişine başvururken kullandığımız adresle aynı, eşimin adresini farklı bir email adresi olarak girmiştim, bunun ileriki süreçte gelecek olan evrak talep emailinin gelmesinde bir etkisi olurmu?
    Sayın @crazycells

    @Muhtaradana

    Ben sizin gibi eşimin formunu doldururken mail adresi kısmına eşimin mail adresini belirtmiştim ama evrak maili kendi mail adresime geldi.


  • @bolatmali teşekkür ederim, hep aklımda bir şüphe vardı, sağolasın o şüphe gitti 😀


  • Arkadaşlar bugün Kcc den evrak maili aldık darısı tüm bekleyenlerin başına😍😍


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

100
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum