Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @Dursun neden bu kadar gec cevap vermisler anlayamadim banada cerilen cevab su fakat bana 1 hafta icinde geri donduler

    Thank you for your message. Your inquiry is about a diversity visa case number from a prior program year. Information regarding the processing of diversity visas from FY2020 in accordance with the court order in Gomez v. Biden and information regarding the processing of diversity visas from FY2021 in accordance with the court orders in Rai v. Biden, Goodluck v. Biden, and Goh v. Blinken will be published on travel.state.gov as it becomes available.

    Registration for the 2023 Diversity Visa program (DV-2023) begins on or near October 6, 2021. Individuals who submit more than one entry during the registration period will be disqualified. The website at dvlottery.state.gov is the only way to register for the diversity visa program.

    For additional information, please refer to the Diversity Visa Website: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry.html

    Kind regards,
    The Kentucky Consular Center


  • @Dursun en azindan cevaplari herkeze copy paste yapmamislar bu da iyi bir sey

    su muzigi dinleyelimde icimiz acilsin bari 😃


  • Şimdi 2020 için yapılması gereken ekstra bir işlem mevcut mu? Bu maili alanlar soru yönelttiği iiin cevap olarak mı aldılar bu mailleri acaba?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @snowflake, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Şimdi 2020 için yapılması gereken ekstra bir işlem mevcut mu? Bu maili alanlar soru yönelttiği iiin cevap olarak mı aldılar bu mailleri acaba?

    Evet, email gonderdikleri icin aldilar. DOS, henuz nasil devam edecegini aciklamadi...


  • Aman bee gına geldi davanızdan da çekilişinizden de !!! bu nedir yaa 3 yıl olacak nerdeyse ne kadar zor olabilir bu iş sözde amerika!! en azından millet ümitle bekleyip durmaz


  • @Süleyman-Kocapınar O kadar haklısınız ki isyanınızda, çok uzadı süreç herkesi yıprattı maalesef. Umarım gerçekten bekleyen ve isteyen herkes için sonucu güzel olur.


  • Bir ses yokmu hala bir parilti


  • @Hussein Maalesef, https://travel.state.gov/content/travel/en/News/visas-news/diversity-visa-2020-and-2021-updates.html buradaki açıklama dışında alınmış herhangi bir aksiyon yok henüz.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    ne yazık ki kötü bir haber vermek de bana nasip oldu.
    beklendiği gibi, biden'in göçmen karşıtı avukatları, 9095 rezerv vize kararı verilmiş gomez davasındaki kararı temyize götürmeye karar verdi.

    detaylı bilgileri davanın avukatlarından alacağız;


  • Kaç yıldır bu arkadaşlar vize bekliyorlar ve gelinen noktaya bak. Allah sabır versin ne denir bilmiyorum, çok üzüldüm bekleyen arkadaşlar için. Umarım kabul edilmez ve vizeler sahiplerine verilir.


  • @gucarslan inşallah temyizden kabul edilmez tekrar revize edilir.sizlerde vizelerinize kavusursunuz


  • "DV2020 Gomez Dosyası Üyesi" olarak aşağıdaki e-maili aldık:

    Dear Gomez Diversity Class Members,
    You are receiving this email from counsel in Gomez v. Biden because you responded to a call for plaintiffs from BritSimonSays.com or contacted us directly as a DV-2020 selectee and/or an individual acting on their behalf. If you are a FY2020 Diversity Visa Selectee who did not receive a diversity visa on or before April 23, 2020, you are a class member in the certified Gomez class.

    We are writing to provide an update on the Gomez case and recent developments that may affect the class.

    On December 10, 2021, the government filed a notice of appeal to the D.C. Circuit. The appeal seeks to challenge Judge Mehta’s October 13, 2021 final order in the Gomez class action, which granted summary judgment to Plaintiffs on multiple claims and ordered the State Department to process the 9,095 reserved DV-2020 visas for Gomez class members.

    Judge Mehta’s final order will remain in effect unless the D.C. Circuit decides to temporarily block the final order while it considers the government’s appeal (this is known as issuing a “stay”). The government has not yet asked the D.C. Circuit to temporarily block Judge Mehta’s order. If it does, and if the D.C. Circuit grants the government’s request, then the government will not be obligated to begin issuing the reserved 9,095 visas unless and until the D.C. Circuit lifts the block on Judge Mehta’s order, or the D.C. Circuit decides that Judge Mehta’s decision was correct. If the D.C. Circuit rejects the government’s request to temporarily block Judge Mehta’s order, then the government will remain obligated to begin visa processing "as soon as is feasible," and would have to file its first status report regarding visa issuance on January 11, 2022, with reports due every 60 days thereafter until all reserved visas have been adjudicated.

    We share the class members’ disappointment and have no reason to explain the insensitivity of the Biden administration in this case. You have suffered long enough, but this latest action may cause additional delays and uncertainty. We remain committed to fighting vigorously for your rights and will share additional updates as soon as they become available.

    Sincerely,

    American Immigration Lawyers Association

    www.aila.org

    Justice Action Center

    www.justiceactioncenter.org

    Innovation Law Lab

    www.innovationlawlab.org

    The Law Office of Laboni A. Hoq

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Warrior99 aktardiginiz icin tesekkurler.


  • Insallah DV2020 icin bekleyen butun arkadaslarimiz vizesini biran once alir engelsiz bir sekilde..

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    DV2020 Gomez davası ile alakalı güncelleme;

    curtis morrison, RaivBiden davasındaki durum güncellemesi ile alakalı raporu yayınladı.
    ilgili raporun DV2020 Gomez kararı için önemli bir kısmı var.

    raporda açıklandığı gibi, DV2020 Gomez kararının işleme alınması için ciddi bir teknik değişiklik ve altyapı çalışması gerekmekte.
    bu çalışmaların tamamlanması ve işleme alınması Nisan 2022'ı bulacak. bu da DV2021 rezerv vizelerinin işleme alınması Nisan 2022'den önce olmayacak anlamına geliyor.

    kısaca, önümüzde beklememiz gereken minimum 4 ay gibi bir süre daha var.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    #Gomez davasında temyiz mahkemesi, hükümetin karara itirazı için son tarihi 31 ocak 2022 olarak belirledi.


  • Sayın arkadaşlar biliyorsunuz ki dv22 süreci resmi olarak devam etse de mülakat vb olarak durmuş vaziyette ( şimdiye kadar 13 mülakat verildi) :

    Bu sayfayı takip eder misiniz ? https://twitter.com/sDiversityVisa

    Sonrasında Konsolosluğuda etiketler misiniz ? https://twitter.com/USEmbassyTurkey

    Sizin için linkleri de bıraktım.

    Sosyal medyadan sesimizi duyurmamızda yardımcı olur musunuz ?

    Gerekirse 10 15 hesap açıp etiketleyelim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    gomez davasında hükümet, durum raporunu mahkemeye sundu;

    ilgili rapordan satır başları;

    • hükümet rezerv edilen vizelerin proses edilebilme tarihini en erken nisan 2022 olarak belirttiler
    • sistemsel gereksinimler için 500K$ masraf edilmesi gerektiğini belirttiler
    • DV2022'de KCC'nin işleyişten çıkartılmasının sebebini, DV2020 ve21 kazananlarının rezerv vizelerine yer açılması için olduğunu belirttiler

    şahsen, attıkları adımların her zaman bir sonraki prosesi olumsuz etkilediğini düşünüyorum. vermedikleri vizeler; önce DV2021'i, sonra da DV2022'yi olumsuz etkiledi. bu da kartopu misali yığılarak devam ediyor.

    bakalım nisan'da ne göreceğiz..


  • @megatron
    mülakat alanlar kimler acaba dava sürecine dahil olanlar mı ? mülakat alma heberi yeni sanırım sevndirici bir durum bu değil mi?


  • @drhappy, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @megatron
    mülakat alanlar kimler acaba dava sürecine dahil olanlar mı ? mülakat alma heberi yeni sanırım sevndirici bir durum bu değil mi?

    Aynen mülakatlar akıyor baya 🙂

    Biletimi şimdiden aldım bile 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

82
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum