Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @amanintouchable, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    Merhabalar, önceki yorumlarda sorulan bir sorudan dolayı şunu sormak isterim; acaba gönderdiğimiz evrakların KCC tarafından görülüp görülmediğini KCC ye sorarak teyit etmeli mıyız? nitekim evraklari gonderdigimizde cevaben evrakların işleme alındığını belirten bir mail almıştık.
    Herkese iyi bayramlar umarım bu bekleyiş herkes için hayırlı olur ve en kısa zamanda sonuçlanır...

    gorulup gorulmedigini degil de, belgelerin onaylanip onaylanmadigini sormaniz iyi olur...


  • @crazycells evet haklısınız barkodlu olduğu için kişisel bir hata olmadığı sabit. Yorumunuz için çok teşekkürler.


  • Tekrar Merhabalar;
    Bütün Numaralar Current olalı bir ay oldu neredeyse
    07.11.2019 tarihinde evrakları gönderdim.
    Covid-19 ve Trump'ın 60 günlük durdurma kararı ile birlikte bütün Süreç allak bullak oldu.
    Şimdi evraklarımız onaylandı mı, onaylanmadı mı, nasıl öğeneceğiz? Telefon ile arasak cevap verecek kimse var mı? Off....
    Teşekkürler... (Kendinize dikkat edin) Sağlıklı günler dilerim


  • @Kartanesi-Sevinç-0 kcc arayıp sora bilirsiniz biz aradık bekleyin diyorlar


  • mart ayında mayıs ayı için konsolosluk randevu tarihi almıştırm ancak sonrasında covid19 nedeniyle iptal edildi. o tarihten bugune kadar ara ara AİS Kaydı yapmaya çalışıyorum ama bu ekranda
    (https://i.imgyukle.com/2020/06/01/y1aRzy.jpg)

    i have received a letter/email to register or schedule a dv lottery visa appointment

    yazısı çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @yigitsagun, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    mart ayında mayıs ayı için konsolosluk randevu tarihi almıştırm ancak sonrasında covid19 nedeniyle iptal edildi. o tarihten bugune kadar ara ara AİS Kaydı yapmaya çalışıyorum ama bu ekranda
    (https://i.imgyukle.com/2020/06/01/y1aRzy.jpg)

    i have received a letter/email to register or schedule a dv lottery visa appointment

    yazısı çıkmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim

    konsoloslugun acilmasini beklemenizi tavsiye ederim, sonrasinda bu islemlerin hepsini yapabiliyor olacaksiniz diye dusunuyorum...


  • ABD de gocmenlik burosunun 4 haziranda calismaya baslayacagini aciklamis.Turkiye konsoloslok tan hala ses yok.mesaj atiyorum hala otomatik cevap veriyorlar.


  • @crazycells @Muhtaradana @knnrn Arkadaşlar Abd konsolosluğunun önerdiği 2 haziran thy ve unitedın istanbul - amsterdam - newark uçuşuna katılıp katılamayacağımızla ilgili soruma istinaden konsolosluğun maile cevabı şu şekilde. Özetle bu uçuşa katılamayacağımı; alternatif olarak Thy’nin 4 haziran Kanada uçuşunu kullanabileceğimizi söylüyor. .

    Dear Sir;

    Unfortunately, you can not take that flight. Once you arrive in the Schengen zone, you would not be allowed to continue on to the United States due to the travel restrictions. DV visa holders are not exempted from the limitation.

    On June 4th Turkish Airlines is offering a flight (TK4943) from Istanbul direct to Toronto. If you wish, you may contact THY and see if they would allow you on the Toronto flight. We do not control who they or the Canadians allow to travel. In addition, there are limited airports where you can arrive in the US. Please check the Embassy's covid19 page for restrictions and resources. https://tr.usembassy.gov/covid-19-information-2/

    Sincerely,
    Immigrant Visa Unit


  • @ilhanucarus Size özel bir açıklama değil bu genel bir açıklama.Web sitelerinde tweeter da heryerde var bu bilgilendirme.


  • @Semihmete aksini iddia etmedim ki. Konumuz bana atılması veya genelde duyurulması mı? Bakış açınızı beğenmedim.


  • @ilhanucarus Konsosluğun size gönderdiği emaili paylaşmışsınız bende bunun size özel değil heryerde yazan genel bir bilgilendirme olduğunu paylaştım.😊Yazdığımı Beğenip beğenmemek size kalmış ama Konsolosluğun heryerde duyurduğu bilgilendirme.


  • @Semihmete Böyle bir bilgilendirme var fakat buna rağmen yolcu taşımacılığının düzenli olarak devam ediyor olması da kafa karıştırıcı. Nitekim konsolosluk Frankfurt üzerinden haftada 3 gün uçuş olduğunu söylemekte. Uçuş da mevcut ama kimin alınıp kimin alınmadığı tam olarak net değil. Mesela bu durumdan 5 kişilik bir Hintli öğrenci grubu mağduriyet de yaşadı geçen günlerde.
    Sorduğu soru karşılığında aldığı cevabı bizimle paylaştığı için @ilhanucarus 'a teşekkür ederim.


  • @Muhammed-Eyüp-Yavuz rica ederim. @Muhtaradana ın önerisiyle paylaştım. Kanada’ya da mail attım. Toronto uçuşu için. Dönüş olursa yazacağım. Kanada Abd’ye transitli uçuşlarda 24 saati geçmediği sürece vize istemiyorum diye okudum internette. Ama teyit ettirmek lazım.

  • ⭐⭐

    @ilhanucarus internetten transit vize alın oturma izni olana istemiyor

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Semihmete, içinde söyledi: DV2020 Mulakat Deneyimleri

    @ilhanucarus Size özel bir açıklama değil bu genel bir açıklama.Web sitelerinde tweeter da heryerde var bu bilgilendirme.

    periyodik olarak bu bilgilendirmeleri foruma aktarmakta bir sakinca yok, tam tersi yasananlarin surekli foruma aktarilmasi taraftariyiz... Surekli ayni sorulari sormak bir sorun, ama surekli ayni/benzer deneyimlerin paylasilmasi kesinlikle bir sorun degil.


  • @haymatlos_ 24 saat kuralını okuduk ama emin olamadık. Abd ye uçuşlarda vatandaşlar için mi geçerli bilmiyorum

  • ⭐⭐

    @ilhanucarus önceden @Muhtaradana paylaşmıştı otorum izni yani göçmen vizesi olanlarda internetten alabiliyor


  • @haymatlos_ araştıracağım teşekkürler


  • Merhabalar,
    6 martta mülakata girmiştim. Ben ve kızıma vize verilmişti. Eşimden detaylı sağlık raporu istemişlerdi. 10 yıl önce akciğerden rahatsızlık geçirmişti onu fark etmişlerdi. ve 3 gün üst üste tahlil vermişti eşim. Ve 9 Marttan itibaren 2 ay içinde sonuç çıkar diyorlardı. Virüs fln derken sonuçlar çıktı diye mail geldi. Sonuçları konsolosluğa göndermişler. Ve 3 aylık sağlık raporu süresi vermişler. - 8 Mayısta sonuç çıkmış ama mail bugün geldi ve son gün 5 Ağustos imiş.

    Konsolosluğa pasaport göndereceğiz vise basmaları için ama henüz onlardan talep gelmedi. Bende Ankara ya mail attım eşimin sağlık raporu çıktı PTT ile pasaportu göndereyim mi diye? cevap bekliyorum 🙂

    umarım vise basmıyoruz demezler 🙂 uçak biletini bile aldım 🙂 hayırlısı artık.

    Bundan sonra böyle süreçle karşılaşan olur mu bilmem ama ben formdan çok bilgi destek aldım. O yüzden bu bilgiyi de paylaşmak istedim.

    2020 greencardlılar en talihsiz döneme denk geldik umarım bekleyenler bundan sonrakiler için her şey güzel olur dileklerimle.


  • @hope34 herşey gönlünüzce olsun. Şimdi basmazlarsa bile konsolosluklar açılınca alırsınız vizenizi.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

73
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum