Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @gallifrey Hangi Sektörde Çalışmalı? içinde söyledi:

    @vermaynen Hangi Sektörde Çalışmalı? içinde söyledi:

    Herkese ayri ayri tesekkur ettim ilgili davranip cvp verdiginiz icin. : )

    Ben de bir suredir kullandigim baya kullanisli buldugum kaynaklari paylasayim.
    Not: kaynaklar Ingilizce.

    Bu iki kaynak da egzersiz yaptirarak konulari anlatiyor, dolayisiyla okuyup gecmek veya izleyip gecmek yerine kafa yormaniz problemin cozumune ulasmaniz gerekiyor.

    Vermis oldugunuz link i inceliyecegim saolun.


  • @vermaynen buna biraz da tembellik ekleyebiliriz 🙂


  • @gokcell ben selflearning olayını seven biriyim. insan en iyi kendinin öğretmenidir. önerileriniz başkasınaydı ama ben de nemalandım dolaylı da olsa teşekkürler 🙂 ek olarak sormak istediğim bir şey var, bir tasarımcı olarak front-end developer olmak mümkün müdür? cevabınız evetse nasıl? çünkü büyük olasılıkla asıl mesleğim için verdiğim 8 yılımı çöpe atacağım amerikada.. hiç değilse karşılığında değecek bir kariyer değişikliği yapabileyim.. vesselam...


  • Merhabalar tekrardan, bulundugum yerde 3 egitim kurumu var bunlardan 1 i istedigim egitimi vermiyor suanlik diger ikisi de egitim baslangiclarini kacirdigim icin elimde suan tek udemy Komple Uygulamalı Web Geliştirme Eğitimi kalmis gozukuyor. Front end alanda kendimi gelistirmek istiyorum ve sifirdan baslayacagim simdilik youtubeden Html5 derslerini izliyorum ve sonrasinda Css3 ve Javascript derslerini izleyecegim. Sizce Udemy de ki komple uygulamali web gelistirme egitimini almalimiyim gercekten bir yarar saglar mi? Kurs da birebir verilen bilgi ile udemy verilen bilgiler arasinda cok fark varmidir ? Hangisi daha avantaj saglar bana acaba? Birde youtube den ders izlerken nasil calisilmasi gerekli sonucta adam sana orda birseyi anlatiyor sen sadece adamin anlattigini bilerek ne yapabilirsin ki ? Farkli birsey ogretmedikten sonra ben nasil birseyler ortaya cikaracagim acaba ?


  • @vermaynen 1.5 yıldır bu başlığa yorum gelmemesi enteresan gerçekten 🙂 Ben de forumun yeni üyelerinden biriyim. Sizinle şartlarımız inanılmaz benziyor, mezuniyetimiz, yaş, yazılım merakı ve anlık bilgi vs. Merak ettim yazılım konusunda ne durumdasınız? öğrenebildiniz mi? kurs vs aldıysanız tavsiye verebileceğiniz bir yer var mıdır? teşekkürler şimdiden 🙂


  • Ben bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim ama yazılımı hiç mi hiç sevemedim çok zor bana göre değil ama artık okulumu bitiricem mecbur.
    Green card kazanırsam diye araştırma yaparken konuya denk geldim bilgisayar mühendisi olup yazılım dışında bi alanda çalışan var mı acaba ?


  • İnsan kaynakları bence


  • Eşim de ben de yüksek tekstil mühendisleriyiz. Şuan Türkiye'de eşim Ar-Ge müdürü olarak ben pazarlama sorumlusu olarak çalışıyoruz. ABD'ye gittiğimiz de ise kendi mesleğimizi yapana kadar geçici işlerde çalıştıktan sonra belki üretim yapan tekstil fabrikalarına girebiliriz. Tekstilin tüm inceliklerini sıkıntılarını ve tiriklerini bildiğimiz için kendi markamızı yaratıp e-ticarette satabiliriz ya da Amerika'da aracılık veya danışmanlık hizmeti verebiliriz. Yani biz tekstil sektöründen yürüyeceğiz gibi geliyor. Bakalım hayırlısı. Tabii ki her şey değişebilir bu sektör daha iyi denilip o sektöre yönlenilebilir. Ne olacağını kestirmek gitmeden biraz zor gibi.


  • @Ercan-Tekoglan hocam selamlar elektrik elektronik mühendisliği öğrencisiyim ayriyeten Plc programlama, otomatik kumanda ve elektronik kart tamirinde epey iyiyim acaba oralarda mühendis olarak iş bulma imkanı nedir

  • ⭐⭐

    Herkese merhaba, ben de Türkiye'de mezun olduğumdan beri bankacılık yapıyorum. Olur da çıkarsa GC şu an İngilizce öğrenmeye çalışıyorum daha önce bir çok İngilizce kursuna gittim ancak ne onlar öğretebildiler ne ben öğrenebildim artık kurslara para yatırmak istemediğim için evde kendi kendime öğrenmeye karar verdim. 31 yaşındayım ve açıkçası üniversite okurken çalıştığım kasiyerlik, baristalık vs. yı saymazsak tek profesyonel kariyerim bankacılık üzerine. Oraya gittikten sonra ilk etapta doordash, uber eats vs. yapmak istiyorum daha sonrasında herhangi bir Bankaya girmek istiyorum. Bankada işe girmek ile alakalı bilgisi veya tecrübesi olan arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.


  • @sytahmt Bankalara teller olarak girmek oldukca kolay. En az lise mezunu olmak ve Ingilizce gerekiyor. Teller aslinda bizdeki veznedar sanirim. Insanlarin basit para yatirma/cekme vb islemlerini on tarafta yapan kisiler. Bankalar icin teller aslinda entry-level giris pozisyonudur. O yuzden ilk baslarda ucretler dusuk olabilir.

    https://www.indeed.com/q-Bank-Teller-jobs.html?vjk=956c953632a2a895

    Eger arka planda ofisde calismak isterseniz, o zaman onceki tecrubelere ve pozisyonuna gore diplomalara ihtiyaciniz olabilir.

    https://www.indeed.com/jobs?q=Bank positions&l&vjk=1d4f1d1a0398430d

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea bu hareket için tecrübe ve diploma istiyorlar 🙂

  • ⭐⭐

    @MySea Çok teşekkür ederim vermiş olduğunuz bilgi için. İngilizceyi bu yıl sonuna kadar halletmek ilk hedeflerim arasında


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

110
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum