Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!


  • @hockeyumpire2 sagda solda bozulmus telefonlari acip bakin bence, youtube da bi suru video var.baka baka yavas yavas deneyin.misal bizim burda bi kadin var, ben 30 dk da yapiyorum ekran degisimini, o 10 dk da.baslangic icin yapilabilecek guzel bir is.su an genel ve tahmini konusuyorum ama ölusu, sadece iphone tamiri yapan birisi yillik 40k diyeyim.diger tarftan tanidigim bi rus 6 7 fln yapiyor aylik.yere gore de degisiyor acikcasi.uber lyft gibi islerdense bence bu is daha rahat.ogrenmesi desigim gibi 1 haftanizi almaz.


  • Su yazilim konusuna gelecek olursak, ben de kariyer degistirmeyi planlayanlardanim.yukaridaki arkadasa ornek olsun diye yaziyorum.oncelikle su anki durumla yazilim sektorunde calisabilmen icin burada bir diplomaya sahip olmana gerek yok.olursa arti ama yoksa da elzem degil.isi bildigini goster ve mulakati gec yeter.bootcamp mezunlari oyle.2 ayda testci oluyo adamlar...alan konusuna gelirsek, diger arkadasin dedigi gibi ml de muthis bir atak var.yani linkedinden profil.incelemesi yap, goreceksin ki bir cok yazilimci ml e ogreniyor, sertifikasini aliyor..benim is zamanindan dolayi kursa gitme sansim yok o yuzden college e gidip yazilimin temel mantigini kavramak istiyorum.okul devam ederken de oncelik python olmak uzere javascript, .net ogrenecegim.planim bu sekilde.


  • Okuma şansınız var ise mutlaka okuyun. Okurken de alanınızla ilgili bir yerde part-time çalışın. Bu yazılım için sadece değil. Turizm okuyorsan otelde resepsiyonist olun. Üniversite bitince tecrübe de kazanmış oluyorsun. Github profilinde varsa tadından yenmez. Mümkün olduğunca projeler üretmeye bakın. Ben yazılım biliyorum demeyin. Ben bunları yaptım bunları yapabilirim diye çıkın.

    Okumayanlar için bir çok şeyi araştırıp bulmanız gerekecektir. Pyhton Roadmap diye araştırın. Kariyer sahibi, yardımcı olabilecek kişileri takip edip onlara sorarak bilgi edinmekte fayda var. İnternette eğitimler mevcut. Udemy bu konuda oldukça iyi. Üstün körü değilde derinlemesine anlatan kişilerin eğitimleri daha iyi olacaktır.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐


  • @gokcell Hangi Sektörde Çalışmalı? içinde söyledi:

    @vermaynen Ya arkadasim , sektorun icinde olan birisi olarak diyorum ki sana bir yerlerden basla. Ve git Pythondan basla diyorum sana. Sen gitmisin onume c# falan getiriyorsun. Soz dinle ve Pythona odaklan derim sana, kazanan sen olursun. Hem dili ogrenmesi kolay hemde Amerika hedefliyorsan oldukca yaygin.

    Tesekkurler dikkate alacagim gorusleriniz. Bu alanda saglam bir kurum bulup arastiracagim. Eskiden bilge adam cok iyi derlerdi fakat simdi ki yorumlardan okudugum kadariyla artik bu isi paraya dokmus diyorlar o yuzden guvenemiyorum ve ayrica Bursa da yasiyorum burda tavsiye ediceginiz kurum olursa paylasirsaniz bilenler sevinirim.


  • @ercan-tekoglan Hangi Sektörde Çalışmalı? içinde söyledi:

    Su yazilim konusuna gelecek olursak, ben de kariyer degistirmeyi planlayanlardanim.yukaridaki arkadasa ornek olsun diye yaziyorum.oncelikle su anki durumla yazilim sektorunde calisabilmen icin burada bir diplomaya sahip olmana gerek yok.olursa arti ama yoksa da elzem degil.isi bildigini goster ve mulakati gec yeter.bootcamp mezunlari oyle.2 ayda testci oluyo adamlar...alan konusuna gelirsek, diger arkadasin dedigi gibi ml de muthis bir atak var.yani linkedinden profil.incelemesi yap, goreceksin ki bir cok yazilimci ml e ogreniyor, sertifikasini aliyor..benim is zamanindan dolayi kursa gitme sansim yok o yuzden college e gidip yazilimin temel mantigini kavramak istiyorum.okul devam ederken de oncelik python olmak uzere javascript, .net ogrenecegim.planim bu sekilde.

    merhaba, tr yi kastediyorsunuz anladigim kadariyla. birde bootcamp mezunlari nerden bootcamp bir kurulus mu burda egitim alabiliyormuyuz ?Ayrica Ml nin tam acili mi nedir kisaca bilgilendirirseniz sevinirim.


  • ........


  • @vermaynen abd yi kastediyorum. Ml=machine learning o da python 😃


  • Python 3 Dersleri - 47 ders bulunmakta -


  • @gokcell Hangi Sektörde Çalışmalı? içinde söyledi:

    @vermaynen Hangi Sektörde Çalışmalı? içinde söyledi:

    yasiyorum burda tavsiye ediceginiz kurum

    Abicigim birak Bilgeyi sunu bunu, yazilimci olacaksin. Mobility. Dedim ya sana udemy.com gir oraya ogrenmek istedigin ne varsa orda. 10-15 $ civaridir. 2 paket sigara parasina. Azicik internetin, teknolokinin imkanlarini kullanin yahu. Armut dus agzima dus yok .Internetde arastirin biraz, tum kaynaklar orada.

    🙂 oyle de ben birebir yasayarak ogrenmeyle motive olan biriyim. Udemy de bir ogrenirim iki ogrenirim ucuncuye bakmam. Disiplinli bir sekilde egitim alip ogrenmem icin okul gibi zorunluluk hissetmem gerekli benimde ogrenme bicimim bu malesef. Yinede tavsiyelerin icin tskler.


  • ........


  • @rüzgar kimi raikonen diyorum sana...her ailenin arsivinde bulunmasi gereken mithis bir arsiv.😁😁👍


  • Is ilanlarina baktigim zaten python a gelene kadar bircok yazilim dilini bilen araniyor. Python gelecegin dili olabilir fakat ulkemizde is ilanlarinda daha baska diller bilme sarti ariyorlar. Ornek olmasi acisindan 10 tane is ilanina tiklayip baktigimda hic birinde python dili istediklerini belirtmemisler malesef. O yuzden bu dili ileri seviye ogrendigimiz de bu is ilanlarinda istedikleri dilleri gordugumuzde ister istemez yanlis dili mi ogrendik diye dusunuyor olacagim gibi geliyor yanlis mi dusunuyorum bilmiyorum ama gorduklerim bunlar...


  • Marangoz, tesisatcilik, berberlik ; el zanaatlari uzerine biraz beceri Amerika da iyi para kazandiriyor bildigim kadari ile . Sertifika ve is kotu olursa sikayetler size zarar getirebilir ama getirisi iyi isler bildigim kadari ile .


  • benim eski ev arkadasimin oglu cyber tech adli bir seltifika programina baslamis 3-6 ay arasi bisey suruyormus kurs ardindan cok iyi maaslara is bulmanda yardimci oluyorlarmis.Kurs Chicago da sanirim,16 bin$ demisti bana


  • Farklı bölüm okunsa bile yazılımcı olunabildiğinin kanıtı. Ama emeksiz olmuyor. En azından bir sertifika şart bence. Üniversitede master en güzeli hiç değilse bootcamp. Ama bootcamp bile seçerek alıyormuş ve nerdeyse üniversite fiyatına.


  • @aliarmgn Hangi Sektörde Çalışmalı? içinde söyledi:

    benim eski ev arkadasimin oglu cyber tech adli bir seltifika programina baslamis 3-6 ay arasi bisey suruyormus kurs ardindan cok iyi maaslara is bulmanda yardimci oluyorlarmis.Kurs Chicago da sanirim,16 bin$ demisti bana

    Abd ye gidemiyoruz iste gidebilsek bizde gidicez bu tarz kurslara ama malesef.


  • @mehmet-js Hangi Sektörde Çalışmalı? içinde söyledi:

    Farklı bölüm okunsa bile yazılımcı olunabildiğinin kanıtı. Ama emeksiz olmuyor. En azından bir sertifika şart bence. Üniversitede master en güzeli hiç değilse bootcamp. Ama bootcamp bile seçerek alıyormuş ve nerdeyse üniversite fiyatına.

    Adam muhendis yazilim icin cok fazla caba sarfetmez bizim gibi ben isletme mezunuyum ornegin acikogretim. Onun icin kolay lokma bence. Bu arada bootcamp a turkiyede gidebiliyormuyuz ne kadar a mal oluyor ortalama ne gibi ozellik ariyorlar ben hic yazilim bilmiyorum sifirdan baslayacagim parasini versem bu egitime gidemem mi ?


  • @vermaynen kendinizi küçümsemeyin. Yeterki istekli olun ve başlayın. Bakın üniversite okumamış ama birçok mezundan daha iyi yazılımcı örneği


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

89
Çevrimiçi

40.6k
Kullanıcı

4.4k
Konu

423.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum