Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

• @Thy, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Onay mailim geldi arkadaşlar.https://tr.usembassy.gov/embassy-consulates/istanbul/contact-us-istanbul/contact-us-form/ İstanbul kısmını Ankara yapın.Durumunuzu açıklayın mağdur olduğunuzu yaklaşık 2/3 ay geçtiğini vs.

Selamlar. Vize sorgu ekranında durumunuz çıkıyor mu? İşleme alınana kadar çıkmıyordu sanırım. Size de sormak istedim. Benim teslim oldu 1-2 gün oldu ancak vize sorgu çalışmıyor henüz. Umarım bir de bu tarafta bekletmezler.

• Merhaba herkese evrakklari gonderdikten sonra mail aldiniz mi?Bizim tam 1 hafta olmus ellerine ulasali ama ses cikmadi sizlerde durum nedir?

• @Aylin-Camkiran-Kenan, içinde söyledi: 14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci

Merhaba herkese evrakklari gonderdikten sonra mail aldiniz mi?Bizim tam 1 hafta olmus ellerine ulasali ama ses cikmadi sizlerde durum nedir?

30 Ağustos ve dün de labor day dolayısıyla araya çok fazla tatil girdiğinden ve geriye pek iş günü kalmadığındandır diye tahmin ediyorum. Biz daha mail dahi alamadık tabi bu arada 🙂 (3 Temmuz başvuru).

• @ankvagon anladim hocam siz mail atmadiysaniz atin 2 isgununde donus yapiyolar

• @Aylin-Camkiran-Kenan Hocam nasıl dönüş aldınız direk evraklarınızı mı istedi? Ben hem linke hemde mail adreslerine yazmama rağmen yoğunuz,başvuru fazla, beklemeniz gerekiyor gibi otomatik bir yanıt aldım hem bu linkten hemde mail adreslerinden.

• Merhabalar, 4 Ağustosta oğlumuz için başvuruda bulunduk hala konsolosluk onayı bekliyor. Okuduğumuz kadarıyla geri dönüş süreleri 2-3 ay civarında, bu süreden daha kısa sürede geri dönüş alan oldu mu? Bir de talimat maili gelip evraklarınızı konsolosluğa ulaştırdıktan sonra pasaportun size geri gönderilmesi süresi ne kadardır? Deneyimlerinizi paylaşabilirseniz çok sevinirim.

• @Aylin-Camkiran-Kenan Merhabalar, herhangi bir dönüş alabildiniz mi?

• Merhaba arkadaşlar, malum bekleme süreleri 3 ayı bulacak nerdeyse, çocuk için doldurduğumuz ds160 formundaki tahmini ziyaret tarihleri kısmına 1 Eylül demiştik fakat bekleme süresi fazla olduğu için o tarihte geçmiş oldu. Şimdi mail geldiği zaman Ds160 formunu değiştirip mi eklemek lazım yoksa hiç ellemeden direk gönderelim mi? Var mı tecrube eden birileri? Asıl çekincem Ds-160 güncellendiğinde tekrar mail bekleyin, başvuruyu yenileyin vs gibi bir durumla karşılaşıp daha fazla beklemek.

• 27 haziran basvurusu tarihimizdi bugün mail geldi

• @Sailor-0 bizim başvurumuz da belirttiğimiz tarih geçti. ds 160 tekrar doldurdum. 3 eylül de postaladım 9 eylül de onaylandı.

• Merhabalar bizim başvurumuzda 3 temmuz halen mail gelmedi , en son yazılan mesajlardaki gibi bizimde belirtmiş olduğumuz ds-160 formundaki tarihler geçti. 1 eylul - 8 eylül olarak belirtmiştik, daha onay maili gelmediğinden sizce tekrar ds-160 doldurup sistemdeki eski ds-160 numarasını değiştirip yenisinin numarasını kaydedip bekleyelim yoksa onay maili geldikten sonramı evrak gönderceğimiz zamanmı yeni ds 160 dolduralım siz nasıl yaptınız acaba ? Cevabınız için teşekkürler

• @alikaya35 ben onay maili geldikten sonra ds 160 formunu tekrar doldurdum. müşteri hizmetlerini aradım. yeni numarayı söyledim. onlar aynı saatte yeni onay maili gönderdi.

• Çocuklar için DS160 formunu dolduruyorum, sizinle birlikte ziyaret edecekler sorusu için, anne ve iki çocuk gidecekler anne de vize var, çocuklara ayrı ayrı doldururken vizesi olmayan kardeşini de belirtmelimiyim? Yoksa her birinin formunda sadece anne'yle(annede vize var ve giriş çıkış yaptı) gidecekmiş gibi sadece anneyi mi yazmam gerekir?

• @sefa238 ben vizesi olmayan kardeşinin ismini yazdım. vizeyi alırsa beraber seyahat edeceler sonuçta.

• @alikaya35 merhaba talimat maili geldi mi sizlere?

• @miraçmelih merhabalar evet geldi talimatlar maili

• Merhabalar,
    Bir konuda tecrubelilere danismak istiyorum.
    Esimin amerika vizesi ve giris cikisi var.
    Ben ve 1,5yas oglum icin basvuru yaptik.1 yil sonrasina randevumuz. Randevumuzu öne cekmeye calisiyorum ancak iki kisilik randevu boslugu olusmuyor hic.
    Simdi sorum su:
    Oglumun randevusunu iptal edip
    Kendim icin tek kisilik one cekebilecegimi umarak yeniden randevu kovalasam
    Oglum icin de esim uzerinden vize basvurusu yapmak islevsel olur mu?

• @alikaya35 Sizin adınıza çok sevindim. Biz de 4 Ağustostan beri beklemekteyiz. Pasaportunuz size geri ulaştığında buraya yine yazabilirseniz süreçlerin kaç gün sürdüğü ile ilgili çok sevinirim. Teşekkürler.

• Merhaba 20 Temmuz da başvuru yapmıştım bugün bana da mail geldi. Biraz kafam karıştı, velayeti bende olan kızım için başvuruda bulunmuştum evraklara mahkemeden alınan velayet kararının aslı gibi bir şey var. E devletten aldığım nüfus kayıt örneğinde velayetle ilgili açıklama var yine de mahkemeden belge almam gerekli mi? Ve daha önce deneyimleyen arkadaşlar evrakları gönderirken çocuktan sorumlu ebeveynin maddi durumunu ispatlar belge eklediniz mi? Teşekkür ederim

• Merhabalar çocuk için posta yoluyla yollanacak belgeler bu kadar değilmi , eksik olsun istemiyorum birazda karışık geldi
    -Çocuğun doğum belgesi veya nüfus cüzdanı fotokopisi
    -Anne babadan her birinin geçerli ABD vizelerinin fotokopisi
    -Anne babadan her birinin geçerli pasaportunun biyografik (fotoğraflı) sayfasının fotokopisi
    -Ds160 formu
    -fotograf
    -talimatlar sayfası

Eksik veya fazla olan birsey varmı acaba yollayan arkadaşlardan fikir almak istedim

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

97

55.1k
Users

4.8k
Topics

483.6k

| | | |