Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Abd Çocuğunuzu Bütçe Dostu Eğlenceli Yaz Etkinliği ile Meşgul Edebilecek Fikirler


  • alt metni

    Bütçe Dostu Eğlenceli Yaz Etkinliği

    Yaz tatili. Ülkenin dört bir yanındaki ebeveynler bu iki kelimeden korkuyor. Evet, okulların stresi ve rutini olmadan çocuklarımızı evde zaman geçirmeyi çok seviyoruz. Ancak, çocuklar için üç ay boyunca bir ara çocukları eğlendirmek veya bir uğraşı bulmak zor olabilir. Sık sık, ebeveynler yaz boyunca çocuklarla nasıl etkinlikler hazırlamaları gerektiği konusunda çok sıkıntılar yaşamaktalar. Kendi izin sürelerini etrafta dolanırken bitirirler, herkes okul başlamadan çok yorgun ve sabırsızlıkla bekler. Evde çalışıyorsanız, çocuklarınızın yaz aylarında eğlencelerini sürdürmek için düzenli yaptığınız işlerinizi yerine getirirken çok fazla zorlanırlar.

    Neden Aile Planlamanızı Basitleştirmeniz Gerekiyor? Pazartesi günü karate, Salı günü kitap kulübünüz, Çarşamba ve Cuma günü futbol antrenmanı, Perşembe günü özel ders, Cumartesi günü piyano dersleri ve Pazar günü katılmak üzere son dakika doğum günü partisi var. Bu size tanıdık geliyor mu? Birçok meşgul aile!

    Belki de yavaşlamalı ve sağlıklı bir şekilde dengeli, kolay ve eğlenceli bazı basit, bütçe dostu aktivitelere odaklanmanın zamanı gelmiştir. Ne dersiniz :))

    alt metni

    Can sıkıntısı “Önemi”

    Biraz dur ve çocukken geçirdiğin yazları düşünün. Muhtemelen, günleriniz programlanmış etkinliklerle ve yapılandırılmış oyun tarihleriyle dolu değildi. Yaz, çoğumuz için, özgürlük anlamına geliyordu okuldan özgürlük, programlardan özgürlük ve rutinden kurtulmak. Dışarda arkadaşlarınla özgürce zaman geçirme.

    Geceleri kitap okuyarak yatakta yatma özgürlüğümüz vardı. Kaleler inşa etme, bisikletlerimizi mahallede amaçsızca kullanma ve ormanları boş zamanlarında keşfetme özgürlüğümüz vardı. Ayrıca sıkılma özgürlüğümüz de vardı. :)))

    Günümüzde sıkıntı hemen düzeltilmesi gereken bir sorun olarak ele alınmaktadır. Bununla birlikte, can sıkıntısı, buna yeterli zaman ve yer verilirse öğretmek için paha biçilmez dersler vardır. Can sıkıntısı yaratıcılığı teşvik eder, çünkü çocuklar bir şey veya bir başkası tarafından pasif olarak eğlendirilmek yerine kendilerini eğlendirmeyi öğrenmek zorundadır. Bu, öz farkındalığı geliştirir, çünkü çocuklar düşünceleri ve hisleriyle yalnız kalmak zorunda kalırlar.

    Bir yandan, çocuklarımıza büyüdüğümüz aynı özgürlük duygusunu vermek istiyoruz. Özgürlük ve can sıkıntısı çocuklar için mükemmeldir ve çoğu çocuk bugün bunlardan hiçbirini yapamıyor. Öte yandan, küçük sevgililerimizin sızlanmayı artırdığı ve asla eğlenceli bir şey yapamayacağı iddiasıyla cephaneliğimizde eğlenceli, bütçe dostu fikirlere de ihtiyacımız var.

    Çocuklarımızın, Instagrama yakışır anılar yaratmayalım. Bunun yerine, çocuklarımızın çocuk olmasına izin verelim.


  • Doğanın tadını çıkarın

    alt metni

    Çocuklarınızla meyve toplayın “Çiftlik Hayatı :)”

    • Çocuklarınıza kendi yaz meyvelerini toplamanın mutluluğuna gösterin. Çilek, ahududu, şeftali ve yaban mersini çocuklar için çiftliklerde popüler seçimlerdir. Çiftliklerin nereden bulacağım derseniz https://www.localharvest.org adresinden bölgenize yakın bir çiftlik bulabilirsiniz.

    alt metni

    Doğayı Detaylı Bir Kamerayla İzlemeye ne Dersiniz

    Çocuklarınız sanal bir safariye çıkmak ister mi? Bir şahin yuvasına göz atmaya ne dersin?
    Dünyanın her yerindeki üniversiteler ve konservatuarlar tarafından kurulan şaşırtıcı doğa kameraları var ve çocuklarınızın doğayı öğrenmeleri için eğlenceli ve eğitici bir yol olabilir. Kontrol etmek için bazı canlı kameralar:

    • Africam.com: Bu web sitesi, Afrika'da kurulmuş birkaç kamera var.
    • Explore.org: Bu web sitesi, Manitoba'daki Aurora Borealis'ten Alaska'daki Nanak Nehri'ne kadar her şeyi yakalayan doğa kameraları bulunuyor.
    • Montereybayaquarium.org: Bu web sitesi, Monterey Körfezi Akvaryumu, kamerelarla deniz samuru izlemeye ne dersiniz.
    • Montereybayaquarium.org: Bu web sitesi, Monterey Körfezi'nden bir başka kamera, bu bir canlı mercan kayalığı sergiliyor.
    • Hdontap.com: Bu web sitesi, ülkenin her yerinden yayın koleksiyonuna sahiptir. Burada Kaliforniya’daki balinalardan lise çatısında balıkgözü yuvalarına kadar her şeyi izleyebilirsiniz.

    Her ne kadar bu doğa kameraları çocuklarınızı bir ekranın önüne koysa da, güçlü bir öğrenme aracı olabilir ve hayvanlar ve doğaya karşı ömür boyu sürecek bir tutku uyandırabilir.


  • alt metni

    Kamp

    Çadırınız varsa bir ormana, kamp alanına veya arka bahçenize çadırınızı kurun ve çocuklarınızla açık havada uyuyun. Ayrıca, gün içinde eğlendikleri sürece, gün boyunca çadırda oynamalarına izin verebilirsiniz. Çadırı bir kaleye, uzay gemisine veya hayal ettikleri herhangi bir şeye dönüştürebilirler.

    alt metni

    Junior Ranger Programına katılın

    "Keşfet, Öğren ve Koru!" Junior Ranger sloganı ülkedeki çocuklar tarafından oluşturulur; Her biri parkları korumak, parkları öğrenmeye devam etmek ve kendi korucu hikayesini arkadaşlarıyla ve ailesiyle paylaşmak için yemin eder.

    NPS Junior Ranger programı, hemen hemen tüm parklarda yürütülen aktivite temelli bir programdır ve bazı Junior Ranger programları ulusaldır. Birçok milli park, genç ziyaretçilere "Rangers" olarak Ulusal Park Servisi "ailesine" katılma fırsatı sunar.
    İlgilenen gençler, bir park ziyareti sırasında bir dizi aktiviteyi tamamlar, cevaplarını park korucusu ile paylaşır ve resmi bir Junior Ranger rozeti ve Junior Ranger sertifikası alır. Junior Rangers yaş olarak 5-13 yaşları arasındadır, ancak her yaştan insan katılabilir.
    Katılımcı parkların tam listesini National Park Service web sitesinde bulabilirsiniz.


  • alt metni

    Sanatlar

    Dev Tuval Boyama

    Evinizde eski çarşaf yığını var mı? Bunları bir süredir kullanmadıysanız, onlardan birini dışarı çekin ve çimlere yayın. Boyalarınızı çıkartın ve çocuklarınızın içindeki Van Gogh'u boyayarak serbest bırakmalarını sağlayın.

    Sahip olduğunuz çarşafları mahvetmek istemiyorsanız, bazı ucuz indirim mağazalarına veya garaj satışlarına göz atın.

    alt metni

    Ev Yapımı Kuş Evi veYemlikleri

    Bir kuş evi ve yemliği için eski bir süt kartonundan, bir su şişesinden, muhtemelen evde bulabileceğiniz düzinelerce başka şeyden yapabilirsiniz. HappyHooligans , web sitesinde çocuklarınızı meşgul edecek 32 kuş besleme proje listesine sahiptir. Çocuklarınızın bölgede hangi kuş türleri olduğunu öğrenmeleri ve tanımaları için eğlenceli bir şekilde ve onlara yiyecek kaynaklarının özellikle kış aylarında çok önemli olduğunu öğreterek tüylü arkadaşlarımıza da yardımcı olmak ve hayvan sevgisini aşılamak için harika bir yoldur.


  • alt metni

    Eğlenceli Yağmur Fıskiyesi

    Elbette, dışardan da bir çocuk fıskiyesi satın alabilirsiniz, ancak kendinizinkini yapmak daha ucuz (ve çocuklarla çok daha eğlenceli).

    Bu aktivite için ihtiyacınız olan tek şey boş iki litrelik bir şişe ve herhangi bir hırdavatçıdan bir erkek adaptör. Fıskiyeyi hazırlamak için, şişeye delik açın ve adaptörü kullanarak bahçe hortumunuzun ucuna takın. Hortumu bir ağaç dalının üzerine veya yere atın ve suyu açın. Sıcak havalarda çocuklara hem serinleme hem de çılgınlarca eğlenip vakit geçirmesini izleyin.. :))

    alt metni

    Oyuncak Paraşütçüler

    İhtiyacınız olan tek şey bir kare kumaş (veya bir bez veya kağıt peçete), makas, delik delme, iplik ve paraşütçü olmak için küçük bir oyuncak adam. Paraşüt oluşturmak için oldukça açıklayıcı, No Time For Flash Cards web sitesinden yardım alabilirsiniz aynı zamanda siteden okul öncesi etkinlikler ve okul öncesi el sanatları gibi bir çok etkinliği de ulaşabilirsiniz.

    Evinizin yüksek bir yeri yoksa, çocuklarınızı oyun alanına götürün ve paraşütçülerini kaydırak gibi alanlardan bırakmalarına izin verin.


  • alt metni

    Buggy ve Buddy

    Basit ve bir o kadar eğlenceli bir çok aktivite bulabileceğin ve çocuklarınızın gelişimine katkı sunacak bir site daha paylaşmak istiyorum.

    Buggy ve Buddy size çocuklarınıza geliştirme, oynama ve öğrenme konusunda ilham vermenin yollarıyla dolduruyor ve bunu yaparken öğrenmeyi seven kendine güvenen küçük çocukların oluşmasına yardım ediyor! Buggy ve Buddy, kendine güvenen çocuklar yaratmaya yardımcı olacak deneyimlerle doludur.

    Arkanıza yaslanın ve çocuklarınızın oyun oynamasını ve yeni şeyler geliştirmelerini izleyin. Onlar hakkında çok şey öğreneceksiniz ve sahip olabileceği yeni ilgi alanlarını keşfedeceksiniz. Buggy ve Buddy'deki bu kadar çok aktivite, çocuklarınızla birlikte eğlenmenize izin verirken, aynı zamanda kendi başlarına keşfetmeleri için yeterli bağımsızlığı sunar.

    Buggy ve Buddy


  • Birlikte kaliteli zaman

    alt metni

    Bazı İyilikler Hem Size Hem Çocuklarınıza Çok iyi Gelecek

    Çocuklarınızla, gönüllü olarak, özellikle de çok küçük çocuklarınız varsa, istediğiniz kadar gönüllü olmaya zamanınız olmayabilir. Ancak bu, çocuklarınızın başkalarına yardım etmenin değerini ve ödülünü öğrenemeyeceği anlamına gelmez. Hem evde hem de evin dışında iyi şeyler yapmanın birçok yolu vardır:

    • Çocuğunuzla birlikte ev yapımı battaniyeler ihtiyacı olan çocuklara küçük polar battaniyeler yapın. Kar amacı gütmeyen https://www.projectlinus.org/ bu polar battaniyeyi bağış yapın .

    • Bir limonata standı düzenleyin ve gelirinizle çocuklarınıza istediği şeyi almalarını veya bir başkasına yardım yapmasını sağlayın. Bu etkinlik sosyalleşme açısından da çok önemli olduğunu unutmayınız.

    • Bahçenizde fazladan sebze meyve yetiştirin bunlarla bağış yaparak insanlara yardım edin.

    • Çocuğunuzun, kullanmadığı pelüş oyuncaklarını hayvanlarını seçmeleri için cesaretlendirin ve ihtiyacı olan çocuklara ulaşmasını sağlayın. Kar amacı gütmeyen site, https://stuffedanimalsforemergencies.org/ polis memurlarının ve itfaiyecilerin acil veya travmatik bir durumda çocuklara verebileceği doldurulmuş oyuncakları toplar.

    • Çocuklarınızı yerel hayvan barınaklarındaki kedileri, köpekleri gezdirmeye götürün.

    • Plastik eldivenlerinizi takın ve çöp torbalarını alın yerel parkınıza veya oyun alanınıza gidin ve beraber çöpleri toplayın.

    • Çocuklarınızın artık kullanmadığı masa oyunlarını, battaniyeleri, giysileri ve oyuncakları toplayın ve onları yerel evsizler barınağınıza götürün.

    Emin olun sizler için anlamsız gibi gelen bu işler çocuklarınızın daha bilinçli daha kültürlü bireyler olmalarına sonsuz katkı sunacaktır.


  • alt metni

    İkinci El Mağazaları

    İkinci el mağazaları çocukların projeleri için bir altın madeni olabilir. Eski bir radyoyu veya saati alıp çocuklarınızın nasıl çalıştığını görmek için parçalarına ayırmalarına izin verebilirsiniz. Eski bir daktilo, küçük çocukların alfabeyi öğrenmelerine yardımcı olmak için harika bir araç olabilir ve daha büyük çocukların harfleri yazmayı öğrenmelerini sağlar. Eski bir metal dosya dolabı spreyle boyanabilir ve oyuncakların saklanması için kullanılabilir.

    alt metni

    Kütüphaneye git

    Kütüphanelerin çoğu yaz boyunca planlanan eğlenceli etkinliklere sahiptir: okuma yarışmaları, yazar etkinlikleri, karakter temalı partiler, hatta uyuyanlar :)). Çocuklarınızın hangi etkinliklerle ilgileneceğini görmek için yerel kütüphanenizden bir program alın.


  • alt metni

    Daha Fazla Fikir mi ihtiyacınız var?

    Olasılıklar, çocuklarınız için yaz eğlencesi yaratmanın kolay ve ucuz yollarına gelince sınırsızdır. Daha fazla fikre ihtiyacınız olursa, şunu deneyin:

    • Uçurtma uçurmak.
    • Yazın kır çiçeklerini toplayın ve bir kitapta kurutun.
    • Patene gidin
    • Bir kayık veya kano kiralayın.
    • Dışarıda küçük peri evleri yapın.
    • Eski bir battaniyeyi alıp bir parka bahçede dışarıda kitap okuyun.
    • Bir akrabaya bir mektup yazın.
    • Yerel bir fuara veya karnavala gidin.
    • Bir ateş yakıp akşam eğlencesi yapın.
    • Sabah erkenden doğa yürüyüşüne çıkın.
    • Doğada hangi vahşi yiyecekleri yiyebileceğinizi öğrenin ve toplayın .
    • Çocuklarınızın akşam yemeği pişirmesine izin verin.
    • Kurabiyeleri pişirin ve kendi dondurmalı sandviçlerinizi yapmak için bunları kullanın.
    • Fosilleri nasıl bulacağınızı öğrenin.
    • Dondurma kamyonundan biraz dondurma alın.
    • Bir Çiftlik pazarında kendi sebzelerini toplamalarına izin verin, sonra da akşam yemeği için onların pişirmesine izin verin.
    • Küçük lig beysbol maçına katılın.
    • Yerel bir göle yüzmeye veya yüzme havuzuna gidin.
    • Bir pijama partisi düzenle.
    • Bir şaka kitabı satın alın (veya çevrimiçi olarak şakalar ve bilmeceler arayın) ve en çok kimin ezberleyebileceğini görün.
    • Balığa çıkmak.
    • Bir topluluk oyununa bakın.
    • Bir ağaç evi inşa et.
    • Bir ağaç salıncak yapın.
    • Bir garaj satışı yapın.
    • Mahalle pikniği düzenleyin.

  • Bu ileti silindi!
  • Yasaklı

    @rüzgar kesinlikle katılıyorum 🙂

    @rüzgar Abd Çocuğunuzu Bütçe Dostu Eğlenceli Yaz Etkinliği ile Meşgul Edebilecek Fikirler içinde söyledi:

    alt metni

    Bütçe Dostu Eğlenceli Yaz Etkinliği

    Yaz tatili. Ülkenin dört bir yanındaki ebeveynler bu iki kelimeden korkuyor. Evet, okulların stresi ve rutini olmadan çocuklarımızı evde zaman geçirmeyi çok seviyoruz. Ancak, çocuklar için üç ay boyunca bir ara çocukları eğlendirmek veya bir uğraşı bulmak zor olabilir. Sık sık, ebeveynler yaz boyunca çocuklarla nasıl etkinlikler hazırlamaları gerektiği konusunda çok sıkıntılar yaşamaktalar. Kendi izin sürelerini etrafta dolanırken bitirirler, herkes okul başlamadan çok yorgun ve sabırsızlıkla bekler. Evde çalışıyorsanız, çocuklarınızın yaz aylarında eğlencelerini sürdürmek için düzenli yaptığınız işlerinizi yerine getirirken çok fazla zorlanırlar.

    Neden Aile Planlamanızı Basitleştirmeniz Gerekiyor? Pazartesi günü karate, Salı günü kitap kulübünüz, Çarşamba ve Cuma günü futbol antrenmanı, Perşembe günü özel ders, Cumartesi günü piyano dersleri ve Pazar günü katılmak üzere son dakika doğum günü partisi var. Bu size tanıdık geliyor mu? Birçok meşgul aile!

    Belki de yavaşlamalı ve sağlıklı bir şekilde dengeli, kolay ve eğlenceli bazı basit, bütçe dostu aktivitelere odaklanmanın zamanı gelmiştir. Ne dersiniz :))

    alt metni

    Can sıkıntısı “Önemi”

    Biraz dur ve çocukken geçirdiğin yazları düşünün. Muhtemelen, günleriniz programlanmış etkinliklerle ve yapılandırılmış oyun tarihleriyle dolu değildi. Yaz, çoğumuz için, özgürlük anlamına geliyordu okuldan özgürlük, programlardan özgürlük ve rutinden kurtulmak. Dışarda arkadaşlarınla özgürce zaman geçirme.
    Geceleri kitap okuyarak yatakta yatma özgürlüğümüz vardı. Kaleler inşa etme, bisikletlerimizi mahallede amaçsızca kullanma ve ormanları boş zamanlarında keşfetme özgürlüğümüz vardı. Ayrıca sıkılma özgürlüğümüz de vardı. :)))

    Günümüzde sıkıntı hemen düzeltilmesi gereken bir sorun olarak ele alınmaktadır. Bununla birlikte, can sıkıntısı, buna yeterli zaman ve yer verilirse öğretmek için paha biçilmez dersler vardır. Can sıkıntısı yaratıcılığı teşvik eder, çünkü çocuklar bir şey veya bir başkası tarafından pasif olarak eğlendirilmek yerine kendilerini eğlendirmeyi öğrenmek zorundadır. Bu, öz farkındalığı geliştirir, çünkü çocuklar düşünceleri ve hisleriyle yalnız kalmak zorunda kalırlar.

    Bir yandan, çocuklarımıza büyüdüğümüz aynı özgürlük duygusunu vermek istiyoruz. Özgürlük ve can sıkıntısı çocuklar için mükemmeldir ve çoğu çocuk bugün bunlardan hiçbirini yapamıyor. Öte yandan, küçük sevgililerimizin sızlanmayı artırdığı ve asla eğlenceli bir şey yapamayacağı iddiasıyla cephaneliğimizde eğlenceli, bütçe dostu fikirlere de ihtiyacımız var.

    Çocuklarımızın, Instagrama yakışır anılar yaratmayalım. Bunun yerine, çocuklarımızın çocuk olmasına izin verelim.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rüzgar elinize saglik.


  • Sayın @Rüzgar, Çok değerli ve dolu bir içerik olmuş. Elinize, emeğinize sağlık...


  • @Rüzgar ellerinize emeğinize sağlık, süpper faydalı olmuş!
    Bu ara hazırlık sürecinden çok sık takip edemiyorum forumu, siz Amerika'da mısınız @Rüzgar ? Evet ise hangi eyalet 🙂


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum