Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

amerika'da yillarini gecirip "artik ulkeme doneyim" diyen var mi? varsa, neden bu karari verdiniz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @MySea balıkesir de yabancıları getirip kişilere bakıcı adı altında oturma izni alan karı koca var. kazançları dudak uçuklatıyor

  • ⭐⭐

    ...uzun yillar ekonomisi duzgun bir ulkede yasadiktan sonra ana vatana donmek zor oluyor,bir yerde cocuklar buyuyor torunlar oluyor,kendim turkiyeye 4-5 yilda bir tatil ve yakinlarimizi gormek icin gidiyorum,,,yurt disindan turkiyeye temelli donen insanlar eger yaslilarsa.kendilerine cok yakin insanlarin yakinlarinda oturmalidirlar,yurt disindan temelli donus yapan insanlar biraz yasli iseler ve paralari,mallari mulkleri varsa,etraflarinda seytanlarda coktur,bunlari nasil tokatliyalim diye cok seytani planlar yaparlar, bazen cinayetlere kadar gidebiliyor....iyi insanlarin cok oldugu iyi bir ulkemiz var buna ragmen cok az bir azinlik hep akla gelmiyecek seytanliklar dusunup masum insanlari carpmak isterler.


  • Eveeeet konuyu biraz daha özüne döndürelim.
    Mevzuuya bahis kişi ben değilim kuzenim. Yer amerika değil almanya (benzerlik olduğunu düşündüğüm için yazıyorum)
    Dönüş sebebi ırkcılık
    Durakda 30 kişi bekler. Bir polis arabası gelir durur, sedece benim kuzene kimlik sorar. Almanlar sarışın beyaz ten benim kuzen simsiyah saç esmer ten.

    Markete gider herkez kredi kartını uzatır hesabını öder gider. Bizimki uzatır.
    Kasiyer "kimlik görmek istiyorum" hakkı tamam ama neden sadece ben? Diye kendi kendine sorar durur. Evlendi; gene market gene kasadalar kendi kredi kartını eşine vermiş kendisi paketlemede ne kimlik soran var ne bi rahatsızlık veren var.

    Ev kiralamak ister ingilizce konuşur herşey iyi güzel hoş türk ve müslüman olduğu ortaya çıkınca ev sahibi yan çizer.
    Avm girişinde stadyuma girişler de komple üst baş araması yalnızca bizim kuzene yapılır.
    Bu ve benzeri durumlar bir araya gelince "gerek yok gurbet kahrı çekmeye" der benim kuzen ve döner
    Maddi durumu burada iyiydi orada da iyiydi döndü geldi hala iyi.
    Maddiyat işin içinden çıkınca konfor önplanda olunca evet bir çok şey göze batıyor ve dönülüyor.

    Amerika isim değiştirmeden iş bulamayan ismini değiştirdikten sonra iş başvurularında olumlu yanıt almaya başlayan kişiler var. Müslümanlara karşı önyargı (takip ettiğim haberler kadarıyla) fazlasıyla var.

  • ⭐⭐

    ...amerika, ingiltere,australya gocmen irklarla yasamaya alismis ulkelerdir.amerikali, ingiliz veya australyali gocmen kokenliyi sevmeyebilir ama irkcilik yapamaz,Alman toplumu bambaska bir toplum olmali,1970-lerde 80 lerde amerikada bile nazicilik yapmaya basladilar...yolda filan polis cevirirse mecburi kimlik sorar,bizim kimligimiz ehliyetimizdir.ehliyeti olmiyan motor trafik ofisine gidip resimli bir card cikarir kimlik yerine gecer.
    .almanlarmi turkleri sevemedi,yoksa turklermi kendilerini sevdiremediler.


Benzer Başlıklar

  • 7
  • 22
  • 746
  • 7
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

102
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum