ögrenci olarak yıllık 900 cad ödeniyor new brunswickte
-
@ikizbabasi Kesin olarak soz veremem, ama musait olursak, haber veririm. Tabii ki tanismak isterim..
-
@sgt-sergey, içinde söyledi: Kanada-Ukrayna CUET Programı ile Kanada'ya Gitmek
*Vize kararı çıktığında zaten yukarıdaki resimde gönderdiğim gibi ''your application was approved'' yazısı çıkıyor. Sizden pasaport istendikten sonra basılması için gönderiyorsunuz. Yönergeler ve talimatlar basit, anlaşılması kolay.
Merhaba Sergey,
Benim eşime (Ukraynalı) pasaportunuzu getirin emaili geldi ama bana (Türk) gelmedi. Siz nasıl yaptınız size gelmesini beklediniz mi? Her ikinizde de "Your application was approved. " mesajı gelmişmiydi ? -
@celica Bu yaziyi yazan arkadasi tebrik ediyorum ve mutluluklar diliyorum. Zorluklar cekilmeden, hayattan dersler alinmadan hicbirsey kolayca elde edilemiyor. Onemli olan pes etmemek ve hedefe odaklanmak!
-
@mstktlb, içinde söyledi: Vancouver
Ne Vancouver ne Toronto. Onceliginiz kesinlikle PR basvurusunda PNP den ek 600 puan veren eyaletler olmali. Ayrica Vancouver gereksiz pahali ve her yer Çinli. Yaklaşık 6 yildir Victoria da yaşıyorum inanilmaz keyifli ve guvenli bir yer. Ozellikle çocukluk aileler icin kesinlikle oneririm.
Hocam orası da vancouver in dibiymiş zaten. Anlat hele nasıl gittin ne yaparak yerleştin. Biz de öğrenelim.
-
Son durum ile ilgili bir bilgi var mı? Biraz bakındım fakat yeni bir haber göremedim. Ben henüz vize başvurusu yapmadım, şuan yapsam bana bir faydası dokunur mu acaba?
-
Kanada oturumuna sahip olanlar 6 ay süreyle Amerika'da bulunabiliyorlar ve bu süreyi belli başlı formları kullanarak uzatabiliyorlar diye biliyorum. O süreçte gerekli alanlardan birisinde gelişip Amerika'ya H1B ile geçilebilir sanırım. Yanlış bilmiyorsam Amerika yakın coğrafyadaki kişilere daha çok H1B/H2B olanağı tanıyor. Türkiye'den birisini getirtmek daha maliyetli ama hemen dibindeki adamı getirtmek daha kolay.
-
-
Türkiyede ki metropol kirli salas paldir kuldur gurultu martı sesi insan teri kanınıza işlemişse Kanada da yapamazsiniz. Fakat Kanada da birinci dunya ambalajlı soğuk ve asiribpahali mikro ucuncu dunya habitatlarına kesin maruz kalacaksiniz ilk başta..beslenmeyi bilmiyor üşeniyorsanız hersey den saglıgınızda bozulacaktır hergun tim hortons ve günessizlikten. Sevgi pitirciği gibi duruyo ama Kanada da para hersey ve gulumseyen suratlı kapitalistler. Şayet Türkiyeninde en ucra eskiden solcu olan yerleri öyle oldu ya.
-
@dytmelek teşekkürler. O kadar çok vize aldık ki kaçırmış olmanız normal 😂😉
-
Kanadanın Ankaraya en çok benzeyen yeri güneydogu albertayla saskatchewan arası medicine hat Drumheller falan. Ki sogukluk daha fazla. Toronto montreal ottava hem çok nemli hem ankaraya göre çok soguktur. Ankaraya en cok benzeyen yer Amerikada var Eisenhower Passın Güneydogu yamaçları. Güney Colorado Pueblo felan..Kanada hiç uzaktan görüldügü gibi degil.Çinlilerin yanında arapları ürdünlü hintlileri da ekliyorum.Furnished diye ilan veriyolar gidip bakıyorsunyatak masa bile yok. Yerdeki parkeyi furnished diyor. Sözleşmelerde dolap dümen çevirmeye cok meraklılar. Aslında çakal çukallıkta türkiyeye cok benziyor bazı konularda kanada. Hatta çogu açıdan benziyor. Dışarıdan çok güzel gözüküyor ama. Çevrenizi kimle atıp tuttugunuzu kimle yaşadıgınıza dikkat etmelisiniz, Sapıgı uyusturucu bagımlısı falan çok var Shady tip deniliyo,Giriş seviyesinden bir hayata başlayacagınız için bu adamlarla muhatap olmak durumunda kalabiliyorsunuz, Kendi içinize dönüp içsel kuvvetinizi toparlayıp mucadele etmeniz gerekiyor bazen üşüyerek otobus beklerken içinizde bir şarkı fısıldayıp onun enerjisiyle ısınmanız avunmanız gerekebiliyor...Bazı konularda Avrupadaki garanticilik saglamlık güven hissi emin adımlı olma asla asla yok
-
-
Dostum aracı vırmayla yapmadım sanırım - uzun zaman oldu - ama aracı fırma için
VFS Global hakkında
bunlar yapıyor sanırım ..
ama ben kendim gittim yaptım .
-
-
@sir-altan teşekkürler. Verdiğin bilgiler ışığında Kanada resmi sitesinden ilgili sayfayı buldum. İlgilenen arkadaşlar için burada baya detaylı bilgi mevcutmuş.
-
@Ping-PONG Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 🙂
-
@sir-altan 1.2 milyon olarak 3 yıllık planmış bu ancak korona sebebiyle süreçlerde aksamalar olduğu için planlanan programın gerisinde kalmışlar. O yüzden şu anda puanları da biraz düşürüp mevcutta Kanada'da olan geçici oturma izinli kişilere de kalıcı oturma izni alabilmeleri için başvurular açılmış.
-
-
@alektemovik türkiyede aldığınız bir çok sertifika eğitimi yurtdışında geçerli değil önce onu araştırın isterseniz. kanada da ilgili birimle iletişime geçin detaylı öğrendikten sonra nasıl olduğunu size anlatırlar.
-
@letsdothis şöyle yapınca görünür oldu herhalde.
-
Benzer Başlıklar
138
28.6k
Users
4.8k
Topics
341.5k