Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @azuleverde katkınız için teşekkür ederim, siz feedback vermeseniz de olur 🙂

    iç hatlarda delta ve americanı kullandım ben de.

    Delta air ile Boston-Tampa yapmıştım. Bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum, biraz da yorgundum vurdum kafayı uyudum zaten. Check-in yaparken falan da sıkıntı olmamıştı.

    American Airlines ile Tampa - Philadelphia yapmıştım. Nedense onunla ilgili daha negatif hatırlıyorum sanki. Online check-in olmadı da havaalanındaki kiosklardan yapmıştım. Bir de, kabin ekibi aşırı suratsızdı.

    Otobüs tecrübelerim için youtube kanalımı takip ediniz askjsak
    şaka şaka, henüz yok ama bir gün belki neden olmasın 🙂


  • @mulus, içinde söyledi: abd'ye giderken hangi havayolu tercih edilmeli neden?

    @azuleverde katkınız için teşekkür ederim, siz feedback vermeseniz de olur 🙂

    Sayın @mulus rica ederim. Siz de benim gibi forumdaki herhangi bir üyesiniz. Bir kişinin foruma ne verip vermeyeceğiyle ilgili görüşlerinizi kendinize saklamanızı öneririm.


  • Bana kalırsa Thy özellikler yabancı diliniz iyi değilse. Thy bildiğim kadarıyla İstanbul-Abd direkt gidiyor diğerleri Almanya-Rusya v.s. gidiyor. Biz gelirken Lutfuansa ile İzmir-Münih-Jfk gelmiştik pişman oldum. Hadi İngilizce çat pat idare ediyorsunda Münihe gidince sudan çıkmış balığa döndük(Almanca hiç bilmem) orayamı gidecem buraya mı gidecem valla gideceğimiz yeri bulmaktan neredeyse Jfk uçağını kaçıracaktık. Birde Münih havalimanı inanılmaz büyük sanki küçük bir şehir gibi adeta havalimanında iniyorsun 2 farklı otobüse bindikten sonra birde metroya biniyorsun tabii yürüdüklerini hiç saymıyorum.


  • norwegian airline nasil arkadaslar??
    nisan 1 istanbul-newyk bilet bakiyorumda tek kisi sadece gidis'
    en uygunu ukriane ve norwegian cikiyor her ikiside tek aktarmali ukriane"dan kimse memnun degil yorumlarin hepsi olumsuz ama norwegian hakkinda bi yorum goremedeim henuz....
    peki norwegian nasil?????????????

  • ⭐⭐

    Fiyat/Fayda acisindan Thy ve direkt uçuş tartismasiz en iyi yöntemdir. Ama mali anlamda daha dikkatli hareket etmenizi gerektirecek bir bütçeye sahipseniz yine Thy ile başlayan ve daha sonra United ile devam eden aktarma kombinasyonlarını önerebilirim. Ben bu kombinasyondan çok memnun kaldım. Aktarma noktası olarakta Frankfurt' u önerebilirim.


  • ABD`ye giderken WAT ile gittigim icin bavul yogunlugum yoktu ve KLM-Delta (tek bavul+tek el bagaji hakki) ile IST-Amsterdam-JFK rotasinda ucmustum. JFK-Norfolk(VA) aktarmam vardi sonrasinda, hangi havayolu oldugunu hatirlamiyorum fakat minicik bir ucak ve korkunc bir ucustu. KLM-Delta ortak ucusuyla ilgili olarak ise gayet memnundum. Yemek-icecek servisi, hic uyumadan butun yol film izleme falan gayet keyifliydi. Belki green card ile ilk giris icin uygun degil (tek bavul hakkindan dolayi) ama sonraki gidis gelislerde guzel bi opsiyon ucuz olmasindan dolayi.

    Amerika icerisindeyse deneyimlerim:

    -Southwest ile Norfolk-Baltimore-Denver
    -Southwest ile Denver-San Francisco
    -Spirit ile Las Vegas-Newark

    Southwest guzel imkanlar veriyor, bavula para odemiyorsun iki 50 lb bavul hakki + el bagaji hakkin var diger havayollarinin aksine. Ben cok memnun kaldim. Ben gayet ucuza almistim aslinda fakat bu yolculuklardan sonra bir daha baktigimda hic o kadar uygun fiyata bilet goremedim.
    Spirit ise bavul basi hatta el bagaji basi ucret aliyor biletlerin ucuzlugunu boyle kapatiyor anlasildigi uzere. Yolculuk korkunc ama idare edilemez degil. Bagajsiz uculacaksa super bir secim. Ayrica bir seye cok gicik olmustum, normalde havayollari 50 lb-23 kg uzerinden sinir koyarken, Spirit 21 kg uzerinden aliyordu. Arkadaslarla her seyimiz tam sinirda oldugu icin Vegas havaalaninda 2ser kiloluk cop atma ve her seyi ustumuze giyme seansi yasamistik...

    Yine KLM-Delta ucusuyla JFK-Amsterdam-IST seklindeki donusumde ise JFK-Amsterdam yine cok guzeldi, fakat Amsterdam-IST arasi bir felaketti. Cunku Pegasus ucusu oldugu ortaya cikmisti... Koridorlarda bagajlar, minicik ucak...


  • Merhaba, son aylarda Frankfurt aktarmalı olarak ABD'ye giden var mıdır Lufthansa ile?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @diclemre bir arkadaşım Ocak ayında gitti geldi Miami ye


  • @diclemre gecen ay munih aktarmali gidip geldim.


  • Merhaba. 29 eylul abd ye ucak bileti almak istiyoruz. Munich ve Frankfurt aktarmali ucuslar var. Almanya transit vize istiyor diye haberler ve yazilar gordum. Emin olmak icin sormak istiyorum son zamanlarda bu sekilde gidenler varsa deneyimlerini paylasabilirler mi? son durum nedir?


  • Bu ileti silindi!

  • Merhaba, Ağustos ayında bir aksilik olmazsa Detroit'e gideceğim. THY biletleri bir tık pahalı geldiği için alternatifleri araştırırken Royal Jordanian (Ürdün) aktarmalı biletlerle karşılaştım. Yakın zamanda bu şekilde Ürdün aktarmalı uçuşu olan var mı? Deneyimlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.


  • @Ayşenur-Zaza Merhaba, benzer tarihlerde biz de ailece detroit'e gideceğiz ama istanbul'dan direkt uçuş olmadığı için Chicago'ya inip oradan araçla geçmeyi planlıyoruz. Sizin buluğunuz bir direkt uçuş var mı İst-Detroit arası?


  • @md1987 Merhaba, THY'den New York-JFK aktarmalı bulabildim ben de ne yazık ki. Fakat yanlış hatırlamıyorsam bu Aralık ayında THY Detroit direkt uçuşları başlayacak, ilerisi için güzel olabilir. 🙂


  • Ben Qatar airways’ı tercih etmeyi düşünüyorum hem konforlu hemde güvenli bir havayolu şirketi yarı yolda bırakmaz.


  • merhaba thy direkt uçuşlar çok pahalı ucuza kaçıp aktarmalı gitmek mantıklı mıdır düşünceleriniz nelerdir


  • direkt uçuşlar pahalı oluyor maalesef özellikle türkiyeden kalkınca, şuan almanyadayım ve buradan aldım biletimi frankfurt-jfk-raleigh olarak, yarı fiaytı fark çıktı.


  • Bizim tercih ilk önce direk uçuş, sonra da fiyat. Çocuklarla gidiyorum oyüzden aktarmalı uçak ile uğraşmayız


  • tek kisi oldugum icin thy direkt ucus


  • direk uçuş candır


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

60
Çevrimiçi

39.8k
Kullanıcı

5.7k
Konu

418.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum