Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐

    @Kazım Selamlar,
    PLC progralama ise eger bolumunuz; otomotiv sektorunde sadece ABD tarafinda degil, Turkiye'de de gayet aranan degerli bir daldir. Basarilar dilerim.

    Durust olmak gerekirse; Turkiye'deyken ABD'de tarafinda bir is bulmak ve o sirkete tum gocmenlik hizmetlerini yaptirabilmek imkansiz dememeliyim, fakat cok zor. ABD tarafina yasal calisma izni ile gelirseniz, benim sahsi fikrim is bulma acisindan sorun yasamazsiniz - dil ve deneyim iyi oldugu surece. Bunlar benim sahsi deneyimlerime gore tahminlerim.


  • Hocam peki ABD de mühendislerin iş bulma imkanı zorlukları olasılığı hakkında bir bilginiz var mı, elektrik elektronik 🙂


  • @FreeWoRLD

    Merhabalar,

    Bilgilendirme için teşekkür ederiz, bende inceledim ve Amerikaya ulaştığımda bir süre sonra bende almayı düşünebilirim.

    Siz sertifikayı aldınız mı? Aldıktan sonra pozisyon veya maaşınızla ilgili bir gelişme oldu mu? İşinizi yaparken size olumlu bir katkısı olduğunu düşünüyormusunuz?

  • ⭐⭐⭐

    @vartorian

    Maalesef alamadim 🙂 Araya pandemi girdi ve gocmenlik/vize ile ilgili o aralar sikintilar oldu derken henuz o sertifikaya odaklanamadim ne yazik ki. Fakat maas ve pozisyonlara, en azindan is alimlarinda yararli oldugunu biliyorum.

    Is yerleri bu imkani sunabiliyor ve masrafini karsilayabiliyorlar. Bu konuyu sirketinizle zamani geldiginde gorusmenizi ben tavsiye ederdim.


  • @FreeWoRLD hocam elektrik elektronik mühendisliği okuyourm biliyosunuz:)Ne tür sertifikalar almak şart ,dikkate alınır olması için mesela üniversite onaylılar vs var hangisi işimize yarar. Sertifika için bir kursa kaydolurken verdikleri sertifikalarda neleri içerdiğine dikkat etmeliyiz:)

  • ⭐⭐⭐

    @Kazım Ne yazik ki sizin bolum sertifikalari hakkinda bilgim yok. Eminim google aramasi ile bulunabilir. Simdiden bol sans.


  • @FreeWoRLD teşekkürler:) hocam ABD de mühendis olarak çalışan türkiyedeki bir üniversiteden mezun bir tanıdığınız var mı,iletişime geömek çok isterim,saygılar hocam

  • ⭐⭐⭐

    Sektorde is arayisinda olan, NC eyaleti Charlotte sehri veya cevresine yeni goc eden veya planlayan degerli forum uyeleri;

    Otomotiv tedarik zinciri veya operasyonlari ile ilgili iyi deneyimi olan ve elbette ingilizcesi gunluk iletisimi rahatlikla saglayabilecek arkadaslarimiz benimle iletisime gecebilirler. Ne yazik ki deneyime cok onem veriyorlar, bu nedenle iyi bir tecrube seviyesi gereksiniminin altini cizmek isterim

    Calistigim sirkette zaman zaman acik pozisyonlar oluyor ve bu yaziyi belki ihtiyaci olan birine yardimim dokunabilir umudu ile paylasmak istedim. Suan "Tedarik Zinciri - Malzeme Planlama" pozisyonunda 1 kisi acigimiz var. Gelir acisindan deneyime bagli olarak tahminim senelik (brut) $65-70k civari veya ona yakin bir maas beklenebilir. Yakin bir zaman sonra ise, "Uretim Planlama" alaninda bir pozisyon daha aciyor olacagiz.

    Ayrica genel uretim sahalarinda personel aciklarimiz da var fakat Uber, Lyft veya yemek dagitim islerinde vergi oncesi $16 ve ustu kazanilabildigi durumlarda, bu ikinci ise oncelik vermenizi tavsiye etmem. Ne de olsa saatlik $16 bir cok is alaninda rahatlikla kazanilabilir. Yine de ihtiyaci olan icin not gecmek istedim.

    Bu ilanlar kapanmis olsa bile, ileride ihtiyaci olanlar icin bu iletim uzun donem icin burada dursun. Eger bu sirketten bir gun ayrilirsam, zaten iletiyi guncellerim

    Güncelleme Tem 1 2022: Artık bu işyerinden ayrılıyorum

  • Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   F FreeWoRLD 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

98
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.6k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum