Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhabalar turist vizenizi extension of stay ile mi uzattiniz? Ve tam olarak ne kadar surede uzatma alabildini, kaç haftada ya da ne kadar zamanda uzatma aldiginiz belli oldu? Cikisima bir aydan az kaldı ben de bir iki ay daha kalmak icin vize suremi uzatmayı düşünüyorum. Bu süreçten bahsedebilir misiniz?

• @crazycells merhaba mart’da doğuma gittik kapıda 5 gün verdiler maalesef 57 gün kadar overstayed kaldık.turist vizem iptal olmuş mudur diye merak ediyorum.yakın zamanda giriş yapmak gibi bir hedef yok 2026 da vize bitiyor yeniden vize verirler mi acaba?

• ⭐⭐

@Hatice-Kaya-0 3 sene ban yediniz Ve turist vizesi iptal oldu.
    Gecmis olsun.

Ulkeden ciktiginizda otomatikman ban gelir ve vize iptal edilir sistemden.

• @charon bu bilgi doğru mu emin değilim böyle diyen var avukata sordum vize iptal olmamıştır dedi.inanışmaz farklı bilgiler.her neyse diyelim iptal oldu bir daha vize alabilir miyim endişem o.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104

51.1k
Users

4.8k
Topics

474.9k

| | | |