Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

YouTube Çok Sayıda Tanınmış Filmi Ücretsiz Olarak Platformuna Ekledi


  • Video içerik devi YouTube, sayısı 100’ü aşan pek çok tanınmış filmi platformuna ücretsiz olarak ekledi.

    alt metni

    Dünyanın açık ara en büyük video paylaşım sitesi YouTube, milyonlarca kullanıcısı için sürekli yeni kararlar alıyor. Milyonlarca içeriğin olduğu ve hemen her alanda konuya yer verilen YouTube’da telif hakları büyük önem arz ediyor. Ancak Google, kullanıcılarına özel yepyeni içerikleri ücretsiz olarak sunmaya başladı.

    İnsanlar bilindiği üzere internetten film izlemek için ya zararlı, korsan içerikli sitelere giriyorlar ya da Netflix, BluTV gibi ücretli platformlara yöneliyorlar. Ancak YouTube, çok sayıda filmi platformuna ücretsiz olarak ekleyerek kullanıcılarını memnun edecek bir hizmet veriyor. Öyle görünüyor ki Google, YouTube’u televizyon ile tam anlamıyla rekabet eden bir platform haline getirmeyi hedefliyor.

    YouTube’a 100’den Fazla Film Eklendi

    alt metni

    Hazırlanan raporlar YouTube’a geçtiğimiz ay itibari ile 100’den fazla filmin ücretsiz olarak eklendiğini ortaya koyuyor. Üstelik eklenen filmler arasında sinema tarihinde unutulmaz yere sahip çok önemli yapımlar bulunuyor. YouTube’un eklediği ücretsiz filmler arasında Rocky, Terminator, Hayvan Bakıcısı vb. filmler bazı bölgeler için yayınlanmaya başladı.

    Aslında YouTube bugüne kadar ücreti dahilinde filmler satıyordu. Ancak şirketin kazancını artırmak için yeni politikalar geliştirdiği görülüyor. Ücretsiz filmler üzerinden reklam gösterimi yaparak kazanç elde etmek isteyen YouTube, elindeki 2 milyara yakın aylık aktif kullanıcının gücünü kullanmayı planlıyor.

    YouTube Taleplere Cevap Veriyor

    alt metni

    YouTube kullanıcıların uzun zamandır dile getirdiği taleplere kayıtsız kalmıyor. Şirketin ürün yönetimi müdürü Rohit Dhawan açıklamasında YouTube ürün yönetimi müdürü Rohit Dhawan; “Kullanıcıların bu talebine sessiz kalamadık. Reklam destekli bir şekilde ücretsiz filmler sunmak istedik. Ayrıca, reklam verenler içinde yeni fırsatlar yaratabileceğimizin farkındayız.” ifadelerine yer verdi.

    Ürün yetkilisi YouTube’un stüdyolarla yaptığı anlaşmalar ve gelir dağılımı ile ilgili ayrıntılarla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. YouTube’un yeni projesi filmlerini yayınlayıp gelir elde etmek isteyen yapımcılar için yeni bir gelir kapısı olarak değerlendirilebilir.

    Kaynak: https://paratic.com/


  • Güzel bir gelişme sanırım. Ama yeni filmlerin eklenmesi yılları bulur.


  • Yıllar var o filmlerin eklenmesi için 😃 Kim bilir kaç senesinin filmlerini eklerler önce 😃

  • Yasaklı

    Eskilerden bu tarz filmleri sevenler için mp4 indir ve izle forumları aracılığıyla istediğiniz cihaza indirip arşiv dahi yapabilirsiniz. Ben şahsen Youtube'da film olmasına bayılıyorum. Her an yanımda olan internet aracılığıyla kolay bir şekilde indirme işlemini yapabiliyorum.


Benzer Başlıklar

  • 242
  • 6
  • 1
  • 1
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

121
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.5k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum