Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Greencard olmadan Amerika da calisma ve vatandaslik kazanma ile ilgili G4 vize turu var. Imf Dunya Bankasi Birlesmis Milletler gibi kurumlarda calisanlar bu vize turuyle Amerika da yasayabiliyor ve vatandasliga geciyor . Crayzcell umarim bir sakincasi yoktur paylasmamim. Tesekkurler.


  • Bence çok uç örnekler. Şimdi kaç kişi bu vize ile bu türden kurumlarda çalışabilme imkanına sahip oluyor? Çok çok küçük bir azınlık.


  • @entelman biliyorum. Zaten paylasma gerekçem iyi bir universite egitimi ve master ya da MBA falan yapan ya da yapmak isteyen ancak yurtdisina cikmayi isteyen "bak bu tip alternatifler de var ve tecrubelerini kanalize edebilir, deneyebilirsin "demek icindi. Belki biri gorur ve bu sayede basvurusu kabul gorur belli mi olur. Ama yorumunuz tabi ki cok gercekci. Tabi ki burada calisan kisiler hem bitirdikleri okul hem tecrube olarak ust duzey gorev alabilecek niteliklere , gecmise ya da aile yapisina sahip kisiler arasindan seciliyor.


  • Evet bu vizeye sahip olan genc bir çift tanıyorum var birleşmiş milletler için çalışıyor , danışman olarak ama dışarıdan home office gibi.


  • Merhaba.Ben 4 yil Amerkada yasadim n400 naturalization doldurdum vatandaslig icin.1 ay sonra interview aldim.1.Cabuk doldurmamda sorun olurmu?Green cardla burdayam 4 yil.Soru 2- burda kecdi business yapiyorum. Trucking.Army government islerine yuk fal tasiyorum.Army calisani diyilim.N 400 applications soruyor ki 15 section da arm or government do yo served or participated l told yes.Yani yes or no hanging dogru? Ben yes yazdim bench yalnis.Ne Zaman corrected ede bilirim? Sounds olunmu?...soru 3- 3 kez meksikada oldum her default 1 hava unutdum travel bolumune yazmayi bunlari corrected ede bilirmiyim yoksa denied yapacaklar beni? Neden cabuk interview tarihi belirlediler? Yani cabuk doldurdugum icin cancell rejected Ola bilirmi?


  • @Gunay-Eliyeva, içinde söyledi: G4 vize ile ABD'de calismak ve vatandaslik almak

    Merhaba.Ben 4 yil Amerkada yasadim n400 naturalization doldurdum vatandaslig icin.1 ay sonra interview aldim.1.Cabuk doldurmamda sorun olurmu?Green cardla burdayam 4 yil.Soru 2- burda kecdi business yapiyorum. Trucking.Army government islerine yuk fal tasiyorum.Army calisani diyilim.N 400 applications soruyor ki 15 section da arm or government do yo served or participated l told yes.Yani yes or no hanging dogru? Ben yes yazdim bench yalnis.Ne Zaman corrected ede bilirim? Sounds olunmu?...soru 3- 3 kez meksikada oldum her default 1 hava unutdum travel bolumune yazmayi bunlari corrected ede bilirmiyim yoksa denied yapacaklar beni? Neden cabuk interview tarihi belirlediler? Yani cabuk doldurdugum icin cancell rejected Ola bilirmi?

    Eger bir Amerikan vatandasi ile evlenerek Green Card aldiysaniz, 3 yilin sonunda vatandasliga basvurabilirsiniz bir sorun yok. Eger baska bir yolla aldiysaniz 5 yil sonra basvurabilirsiniz. Army sorusuna 'No' demeniz gerekiyor. Mulakata girdiginiz zaman soylersiniz yanlis secmisim diye. Bir sorun olmaz. Yurtdisina cikis yaptiginiz tarihleri yazmayi unuttugunuzu da mulakatta soyleyin duzeltirler. Reddedilecek bir durumunuz gozukmuyor su an.


  • @Ryback 4 yil Ben burdayim.Bekarim.1 yil onceden bas vurdum inteview tarihi belirlendi.Yani Boyle durum oldum kimdese onceden.Cancel yapila bilirmi inteview zamani?


  • @Gunay-Eliyeva, içinde söyledi: G4 vize ile ABD'de calismak ve vatandaslik almak

    @Ryback 4 yil Ben burdayim.Bekarim.1 yil onceden bas vurdum inteview tarihi belirlendi.Yani Boyle durum oldum kimdese onceden.Cancel yapila bilirmi inteview zamani?

    Green Card'in uzerindeki tarihten en az 4 yil 9 ay gecmediyse reddedilmeniz lazim. Online basvuru yapamamaniz lazim zaten. Neden mulakat verdiler anlayamadim. Ama ilk yil giris cikis yaparak gecirdiyseniz o ayri. Green Card'in uzerindeki alinis tarihi ne?


  • September 26 2018


  • @Gunay-Eliyeva, içinde söyledi: G4 vize ile ABD'de calismak ve vatandaslik almak

    September 26 2018

    29 Haziran 2023’te, 5 yılın dolmasına 89 gün kala başvuru yapmalısınız. Anlamadım nasıl yaptınız başvuruyu? Onlinemı yaptınız, posta yolu ilemi?


Benzer Başlıklar

  • 9
  • 2
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

126
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum