@bugra35 maalesef bu sekilde kendinize ozel konular olusturamazsiniz, herkes gibi DV2020 sureciyle ya da DS-260 formuyla ilgili sorularinizi sadece ilgili konuda sormalisiniz. Forumdan 3 gunlugune cikariyorum.
-
Merhaba arkadaşlar, bugün bilgi almak için us army recruiting office gittim. Aklıma takılan şu soruları sordum:
1-) Aylık ne kadar maaş alacağım?
Başlangıçta 2300$ ayrıca kira, sağlık sigortası, yemek ve benzeri yardımlar toplamda 3000$ dolar civarı.2-) Tam zamanlı askerlik için kaçyıllık sözleşme imzalayacağım?
4 yıllık sözleşme yapılıyormuş ayrıca bu dört yılın sonunda ayrıldığınızda, 4 yıl daha savaş durumunda orduya çağırma hakları varmış.Konuştuğum görevli aylık desteklerle birlikte 10 bin dolar maaş aldığını ve orduda 11. yılı olduğunu söyledi. Orduya katılmanın birçok faydası var ama bence verdikleri maaş çok düşük, konuştuğum çalışanda insanlar maaşı duyunca orduya katılmak istemiyor dedi ki bencede haklılar.
-
@Umut-Çatak, içinde söyledi: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)
Green card veya vatandaşlığım yok bana da selective service system dan posta geldi ne demek bu bilen varsa cevaplayabilir mi
Kayit olmakla ilgili mi? Yanlislikla gonderilmis olabilir, hangi statu ile ABD'desiniz? Eger GC sahibi degilseniz veya ABD vatandasi degilseniz kayit olmaniza gerek yok.
-
....amerika halkinda cok silah var,ikincisi suc orani cok yuksek,gozu donmus insanlar polisdir diye acimiyorlar.polis herkese cok emniyetli yaklasiyor,iclerinde ne olur ne olmaz korkusu var.cok amerika olaylari izledim bir yerde polis hakli diyebilirim,afro-amerikanlarda siyahilerde suc oranlari daha yuksek cogunda egitim yok,soygun yapiyorlar,yasakli madde ticareti yapiyorlar,kadin ticareti filan polis siyahilere daha tedbirli yaklasiyor.
-
Merhaba, hukuk fakültesi mezunuyum. 2021 GC talihlisiyim. Amerika'da çalışabileceğim hukuk ofisi arayışındayım. Amerika'da avukatlık mesleğini sürdüren ve çalışma arkadaşı (paralegal, legal assistant) arayan kişiler veya bu alanda çalışan tanıdığı olan, yol gösterebilecek/tavsiye verebilecek arkadaşlar bana sohbet aracılığıyla ulaşabilir mi? Herkese iyi günler dilerim.
-
teoride mumkun pratikte cok zor. federal kurumlar icin top secret clearance alabilmeniz gerekir bu da cok kapsamli bir sorusturma gerekir, 1 yildan fazla bile surebilir. bunun disinda fiziksel, zihinsel ve akademik olarak iyi durumda olmaniz gerekir. Minimum gereksinimleri karsilamak sadece basvurmaya yeter. Hepsi cok competitive ama ozellikle FBI icin cok iyi bi resume gerekir.
military veteran olmak, prior law enforcement experience sahibi olmak, yabanci dil bilmek, ozellikle law, accounting ya da computer diploma sahibi olmak onemli artilar.
-
-
@lordbolton ASVAB testi nedir? içinde söyledi:
ASVAB testi hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Saniyorum ki, sizin konunuz surasi:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/351/amerikan-kara-deniz-ve-hava-kuvvetlerine-katilmak -
-
@crazycells Teşekkür ederin
Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)
-
Green card veya vatandaşlığım yok bana da selective service system dan posta geldi ne demek bu bilen varsa cevaplayabilir mi
-
@Umut-Çatak, içinde söyledi: Amerika'da Askerlik Kaydi (Selective Service System)
Kayit olmakla ilgili mi? Yanlislikla gonderilmis olabilir, hangi statu ile ABD'desiniz? Eger GC sahibi degilseniz veya ABD vatandasi degilseniz kayit olmaniza gerek yok.
Benzer Başlıklar
62
22.8k
Users
4.2k
Topics
293.4k