Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Abi Green Kartın süresi var mi ve kazanılan kişi bir mülakata girecek mi herhangi bir evrak hazırlama olayi veya bankaya para yatırma gibi bir durum var mı (yoksa sadece kazandıktan sonra uçak biletini kesip gidebiliyor muyuz?)


  • @hatay1997 hepsi formda yaziyor. Basliklara tiklayip cok onemli bilgileri alabilirsiniz. Burada bunu anlatmak cok uzun surer. Ama sunu soyleyebiliriz; green card kazandiktan sonra ilk yapman gereken sey otomatik olarak sistemden DS 260 formunu eksiksiz doldurman.. Bu en en onemli surecin baslangici. Eksiksiz ve tam dogru doldurman gerek. Sonra sana verilen kazanan numaranla EU bolgesinde siranin sana gelmesini ve gorusmeye cahrilmayi bekliyorsun. Bu oldukca uzun bir surec. 4 ayla 1 yil surebiliyor. Bu esnada gerekli evraklari topluyorsun ve parani ayarliyorsun. Amerikan Konsoloslugu seninle gorusmek icin bir gun veriyor o gunden 1 -2 gun once de yine Ankara da Unganlar adli hastaneye gidip ailece muayene ve asilarini olup iyi bir miktar dolar odemesi yapip saglik raporunu aliyorsun sonra da Ankara daki Amerikan Konsoloslugunda gorusmeye girip vize onayi aldiktan sonra pasaportlarinin ve DS 260 formu ve bilumum evraklarin oldugu ve evine postalandigi sari zarfi aliyorsun. Ondan sonra Amerikaya gidebilirsin. Hepsi sitede ve forumda tek tek var. Okuyun. Kolay gelsin bol sanslar.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @hatay1997 (GREEN KARTI) Kazandıktan sonra yapılması gerekenler içinde söyledi:

    Abi Green Kartın süresi var mi ve kazanılan kişi bir mülakata girecek mi herhangi bir evrak hazırlama olayi veya bankaya para yatırma gibi bir durum var mı (yoksa sadece kazandıktan sonra uçak biletini kesip gidebiliyor muyuz?)

    Su konuyu incelemelisiniz:
    https://yesilkartforum.com/forum/topic/524/dv2019-2019-green-card-lotosu-asamalari


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

55
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum