@Ertan-Turgun @ATS16 çok teşekkürler, verdiginiz bilgiler icin. Atlanta'yi duymuştum, buraya da bakacağım
-
-
@sadikcagan dostum hakkımızda hayırlısı olsun. Aslında denemelik girmedim. Green card almayı kafama koydum, kervan yolda düzülür diyerekten olayları sonradan öğreniyorum🤣
-
DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları konu başlığında emailin nasıl geleceği detaylı olarak mevcut. Sahip olduğunuz 6xxx numarasına email gelebilir de gelmeyebilir de Ankara’dan mülakat bekliyorsanız. Bol şans
-
1- Kazanmadan, hatta kazandıktan sonra mülakat süresi belli olana dek herhangi bir belge istenmiyor.
2- Eşiniz 1 yıldan fazla süredir hangi ülkelerde kaldıysa o ülkelerden alacaksınız.
3- TR vatandaşları için e-devletten alınması yeterli. -
@Ertan-Turgun @ATS16 çok teşekkürler, verdiginiz bilgiler icin. Atlanta'yi duymuştum, buraya da bakacağım
-
Birebir tecrübe etmedim ama forumdan okuduğum aklımda kalan tecrübeye istinaden bu randevunun kısa bir işlem olduğunu hatırlıyorum. Tekrar çağırma durumu olup olmayacağını işlem sonunda işleminizi yapan memura sormanızı tavsiye ederim.
Bu biyometrik sonrası permanent resident kartın olası bir gecikme nedeniyle geliş süresinin pasaportunuzdaki göçmen vizenin bitiş tarihinden sonra gelme olasılığı ve ülkeye tekrar girişte sorun yaşamamanız için daha önce konuyu tecrübe etmiş @eedb kullanıcının şu deneyimini okumanızı tavsiye ederim. Geçmiş olsun ve tekrar bol şans...
-
@crazycells bu durum halen geçerli mi? bizde de asıl talihli eşim ama birikimlerimiz benim hesabımda. Banka dökümü aldık ama Viyana konsolosluğu finansal proof için sadece main applican yazmış.
-
-
@gucarslan anladım çok teşekkürler. bazı avukatlar bunu asla gizlemeyin silinse dahi diyor. zira DS 260 formunda da silinse bile veya affolsa bile suç işlediniz mi diye de soruyor. Umut ile bekliyorum....
-
herkese iyi akşamlar diliyorum, forumda yeniyim kusurum olursa affola. öncelikle ilk defa bu sene greencard çekilişine başvuracağım. erkeğim ve erkek arkadaşımla başvurmak istiyoruz ama maalesef ki türkiye şartlarında resmi olarak evlenemediğimiz için sanırım ayrı ayrı bağımsız başvurular yapmamız gerekiyor. başka ülkelere (arjantin, danimarka, vb.) giderek orada evlenmek ve uluslararası evlilik cüzdanı ile aynı türkiye’deki yasal çiftler gibi başvuru yapmayı birkaç yerde okusam da bu yöntem çok meşakkatli ve pahalı bir yol. merak ettiğim, bir ilişki içerisinde olduğumuzu kanıtlayarak (fotoğraflar, kişiler) eş/partner statüsünde sayılıp heteroseksüel çiftlerin yararlandığı imkanlardan biz de yararlanabilir miyiz acaba? sanırım kanada bahsettiğim yönetimi kabul ediyordu misal. abd’de böyle bir şey var mıdır? deneyimi veya bilgisi olanlardan yardımlarını bekliyoruz. şimdiden çok teşekkür ederiz 🩵
-
@keyifteyiz paylaştığınız bu bilgiler çok değerli, teşekkürler.
-
-
Merhabalar, 2024 ocak ayında vizemi aldım ve haziran ayında ülkeye giriş yapıp tekrar ayrılmam gerekti. Bu sırada kartımın ve SSN numaramın gönderilmesi için orada ikamet eden bir tanıdığımın adresini verdim. Green cardım ellerine ulaşmış olmasına rağmen SSN konusunda herhangi bir gelişme yok DS 260 formunu doldururken SSN istiyorum seçeneğini işaretlemiş olduğum halde... En azından aralığa kadar tekrar Amerika'ya gitmeyeceğim için SSN süreci ile ilgili online bir takip sistemi var mıdır onu sormak istedim. Şimdiden teşekkürler.
-
@Riethian hayat o kadar sürprizlerle doluki eşimin okul arkadaşı şimdi abd vatandaşı turist vizesi almak için sponsor olmuştu vize için başvuracaktı bir kaç gün sonra green kart talihlisi olduğumu öğrendim süreç boyunca abd vatandaşı arkadaşımız bizi sürekli desdekledi ve şu an bizi almak için türkiyede zaten her yaz tatile bize gelirdi o yüzden içim rahat abd kalacak bir yerimiz ve yardımcı olacak arkadaşımız var darısı green kart kazanan kardeşlerimizin başına
-
@tolgasatir Adam avukat degil yada baska bir kurum adina konusmuyo ki, bir arkadasi ile sohbet eder sekilde program yapmis. ABC danismanlik sirketi sozcusu olsa dedigin dogru
-
@eylulb Bu 6 yıllık sürede tüm giriş ve çıkışlarınızı yaşadığınız Kanada'dan ABD'ye karayolu ile mi yaptınız?
-
-
Merhaba arkadaşlar green card için sağlıkraporu çıkarmaya gittiğimizde istenen psikolojik ilaç belgesi nedir bilen varmı örneğin mesela sadece kullandığın ilaç ve neden kullandığına dair bi belgemi yoksa gitmek için uygunluk durumunu belirtilmesi gereken bir belgemi saygılarımla
-
-
DV2019 bekleme odası
-
@crazycells ben 2 gün sonra da alırım da ben olmadan giriş yapamıyor ya onu nasıl halledeceğimi düşünüyorum
-
@mhepekiz kusura bakmayin lutfen unuttum avrupa uzerinden mi ucuyordunuz? Niye bu kdr sknti yaptilar ? Ben de avp hayvan konusunda skntili oldugu icin direk amerika giris yapip ordan aktarma yaptim donuste de rusyayi kullandim hatta rusya uzerinden kopekle ucmak 75 dolar thy 300 aliyordu suanda ne oldu fiyat bilmiyorum ama daha oncede belirttigim gibi rezervasyonu yaptim hep havaalanlarinda gidip kopegimin parasini odedim .. gercekten can skici bi durum umarim halledebilirsiniz ..
-
Veeeeee beklenen e-mail gelir 16 Mayıs ta saat 9:00 da randevumuzu verilmiş
-
@mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
@crazycells ben 2 gün sonra da alırım da ben olmadan giriş yapamıyor ya onu nasıl halledeceğimi düşünüyorum
Siz giriş yaptıktan sonra kendisi tek başına girebilir.
-
2 mayıs benim mülakat tarihim.
-
@hockeyumpire2 DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Veeeeee beklenen e-mail gelir 16 Mayıs ta saat 9:00 da randevumuzu verilmiş
Tebrikler, bol şans
-
20 Mayıs bizim randevu tarihimiz, darısı bekleyenlere...
-
Bizim de geldi, 17 mayıs, hadi hayırlısı
-
20 mayis 19xxx
-
@hockeyumpire2 @israfil @thunderstorm @levendt1 @nahya123 Gözünüz aydın, hayırlı olsun.
-
@denizci merhaba nasıl iletisim kurabiliriz.
-
@mel United Airlines tam bir facia. İşin kötü yanı ben bileti alırken ekranımda THY / THY yazan uçuşun bileti THY / United olarak geldi. Ben özellikle THY / THY olarak bakmıştım (Amsterdam aktarmalı) şimdi bileti satan şirketle de boğuşuyorum iade yapmak istemiyorlar elimdeki ekran görüntüleriyle bankamdan chargeback talebi yapmayı düşünüyorum
-
@volkanu tamam bu kesin bilgiyse benim işimi daha ufak bir zararla çözer... teşekkürler
-
merhaba @hockeyumpire2 ne kadar güzel çok sevindim. benim de 16 mayıs saat 8:30 da randevum. orada görüşelim inşallah.
-
Mülakat alanaların gözü aldı darısı bizim başımıza umarım o günleride göreceğiz.
-
Ben mülakat tarihi almadım 18Xxx neden acaba mailde onay gelmişti neden acaba
-
@mhepekiz DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Siz olmadan da giris yapabilir.
-
@hockeyumpire2 @israfil @thunderstorm @levendt1 @nahya123 @emre gozunuz aydin arkadaslar, lakin yanlis konudasiniz:
Mulakatla ilgili butun bilgi ve deneyimleri su konuda paylasmalisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/525/dv2019-mulakat-deneyimleri -
@mustapha DV2019 bekleme odası içinde söyledi:
Ben mülakat tarihi almadım 18Xxx neden acaba mailde onay gelmişti neden acaba
Mulakat tarihini siz belirleyemezsiniz, KCC'den mulakat tarihi almayi belirlemelisiniz.
-
Evet @crazycells haklısınız. kendi adıma yine heyecandan nereye yazacağımı, ne yapacağımı şaşırdım
Benzer Başlıklar
54
46.7k
Users
4.6k
Topics
458.0k