DV2025 Talihlileri DV2025 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!
Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

• ⭐⭐

@moonlight
    Etmezler. Daha önce formda çok kez söylendi. 6 aydan uzun kaldığınız yerler için polis sicil kaydı alınması yönünde. Büyük olasılık AP ye kalırsınız. Evrakı kaldığınız ülkenin konsolosluğuna başvurarak alabilirsiniz. Ne kadar sürede gelir bilmiyorum. KKTC bile 2 ay da geldi. Vakit kaybetmeden gidip konsolosluğa başvurun aciliyetini bildirin.

• ⭐⭐

@yusufalak @moonlight Yusuf Bey en güncel bilgi sizdedir. KKTC'den adli sicil kaydı almak için güncel durumda Kıbrıs'a şahsen giderek başvuru yapsa kazanan kişi, ne kadar sürede teslim ediliyor evrak resmi makam tarafından?

• ⭐⭐

@ATS16
    Eğer KKTC evrak alacaksın ve mülakatınız 2 aydan az ise mutlaka gidin kendiniz alın yetişmesi için mucize lazım. En erken 45 günde geliyor. Konlosluk araçılığıyla alanlar için o verdikleri makbuzu atmayın onunla geçerli oluyor evrakınız. Kendiniz gidip alırsanız maksimum 2 gün( 2 gece geçirmeniz gerek) ama polise rica ederseniz dönüş biletinizi gösterirseniz bir ihtimal ertesi güne alabilirsiniz.

• Merhabalar 6 ay Kıbrıs’ta askerlik yaptım adli sicil kaydı almam gerekiyor mu ?

• @kayaomerrrr 6 ay kesintisiz orası değildir öncesi acemi birliği vardır diye düşünüyorum

• @hsn-kartal evet 1 ay acemi birliği var 5 ay felan Kıbrıs’ta askerlik yaptım

• ⭐⭐

@kayaomerrrr

Askerlik durumu farklıdır diye düşünüyorum. Sonuöta sivil değilsin suça karışma olasılığın düşük. Alman gerekir mi bilmiyorum. Daha aynı tecrubeyi yaşayan oldu mu diye baktım bulamadım.

Daha vaktin çok. İçin rahat edecekse git konsolosluktan al bir tane temmuzda başvursan eylül ortası gelir eline. Başvurursan başvuru sırasında bir makbuz alacaksın onu sakın atma. Mülakatta vereceğin zaman o makbuzla vereceksin.

Mülakat size ekim kasım 2024 gibi gelir büyük olasılık.

• Referenced by  cttl cttl 

• Referenced by  yusufalak yusufalak 

• @Ozannc79 Merhaba,
    Ben başvuru formunu online doldurdum. 26 Haziranda postaya verildiği bilgisi geldi. Fakat hala verdiğim adrese ulaşmadı. Şu an yurtdışında olduğum için PTT den de kontrol edemiyorum. Nasıl takip edebilirim?
    Teşekkürler,

• Eğer bizzat gidemeyeceksen bir yakının adresine yakın olan posta dağıtım merkezine gidip sorabilir. Eğer senin adına gönderi geldiyse ona verebilirler.

• @Ozannc79, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

Eğer bizzat gidemeyeceksen bir yakının adresine yakın olan posta dağıtım merkezine gidip sorabilir. Eğer senin adına gönderi geldiyse ona verebilirler.

Teşekkürler, Bir bakalım önümüzdeki haftasonu sorduracağım.

• Referenced by  cebrailoz cebrailoz 

• @isil-ak Merhaba durumunuz nasıl sonuçlandı acaba? Otomatik mail ile gelen bir istek mi onu anlamaya çalışıyorum da ve bu belgeyi mülakatta götürdünüz mü? Teşekkür ederim.

• merhaba herkese, benim yine kafam karıştı sanırım. ben erasmus için 1 yıla yakın fransa da yaşadım. şimdi greencard için adli sicil kaydı mı almalıyım? yoksa bahsedilen başka bir vize türü mü?

• ⭐⭐

@sisifos
    Alacaksiniz. 1 yili doldurduysan.

Civil Documents

• @yusufalak teşekkür ederim.

• Herkese merhaba. Ben yaklaşık 6 yıl boyunca Rusya’da yaşadım. Daha sonrasında Türkiye’ye döndüm ve pasaport süresi bittiği için yeni pasaport aldım. Dolayısıyla pasaport numarası değişti. Konsolosluktan Adli sicil kaydımı almak için eski pasaportu mu belirtmek gerekiyor yoksa her ikisini de belirtip mülakata eski pasaportumu da mı götürmeliyim?

• @ilight0196 Öncelikle yol gösterdiğiniz için teşekkür ederim.

Herkese merhaba, Polonya’dan adli sicil kaydı almak için yaşadığım tecrübeyi ayrıntısıyla anlatmak isterim , şimdilik anlatabileceğim. başka tecrübem olmadığı için aldığım yarar kadar faydalı sağlamak isterim 🙂 öncelikle sürecin posta yoluyla çok yavaş ilerlediğini belirttikleri için ben de uçak bileti alarak Polonya’ya bizzat gidip evrak işini kendim halletmek istedim. Sabah sekiz uçağıyla İstanbul’dan Varşova’ya gittim. 2,5 saat süren yolculuktan sonra pasaport polisinden geçerken ülkeye giriş amacım soruldu adli sicil kaydı almak istediğimi söylediğimde ise ekstradan pasaportum didik didik edildi. yaptığım iş dolayısıyla pasaportumda bir sürü giriş çıkış ve vize olduğundan dolayı sorun yaşamadım başka arkadaşlar girerken başka bir bahane sunmak isterler mi yoksa aynı yolu tercih ederler orası size kalmış. Havalimanından otobüsle iki aktarma yaparak ul.Czerniakowska 100 numaralı adrese gittim. Yanınızda 30 pln nakit olarak para bulundurmanız lazım çünkü bu devlet dairesinde kart geçerli değil yalnızca nakit kabul ediyorlar. Havalimanından değil ya da başka bir yerden nakit bulunduramıyorsanız bu devlet dairesinin hemen yakınında Polonya’daki meşhur market olan Biedronka nın dibinde bir ATM var oradan masraf karşılığı nakit para çekebilirsiniz. Nakit olayını da hallettikten sonra sonra merkeze tekrar gittim, size tavsiyem çok erken saatte gelmeniz çünkü numara bitebiliyor ve günlük kişi sayısı kotaları var numara vermeden bugünlük bitti diyebiliyorlar benim gibi sabah erken saatte gelip hızlıca merkeze gitseniz bile sonradan nakit almak için dışarı çıktığınızda, numaranızı tekrardan işe yaramayacağını düşünerek çöpe atarsanız eğer geri döndüğünüzde numara kalmadı maalesef diyebilirler o yüzden yanınızda nakit bulundurun ve aldığınız numarayı sakın atmayın. Yukarıdaki arkadaşın belirttiği evrakı belirttiği şekilde dolduruyorsunuz üç kutucuğu işaretleyip gerekli ayrıntı alanına amerika Konsolosluğu için yazdıktan sonra numaranızı bekliyorsunuz. 30 pln nakit ile kasaya gidip ödeme yapıyorsunuz sıranız geldiğinde Doldurduğunuz evrakla birlikte gişeye teslim ediyorsunuz onlar size adli sicil kaydınız yoksa herhangi bir olaya karışmadıysanız adli sicil kaydı yoktur gibi bir ibare basıyor ve aynı kağıdı size geri veriyor. Süreci anlatınca çok kolay gibi gözükebilir ama bilmeyenler için zor olabilir deneyimimi aktarıp bir sonraki arkadaşlara yardımcı olmak istedim. Benim gibi mülakat tarihi yakın olup da evrağı posta yoluyla 2-3 ay beklemek istemeyenler için örnek olması dileğiyle. Herkese kolaylıklar diliyorum.

• @lumos Merhaba, Almanya'dan bu belge ne kadar süre sonra (başvurunuzu postayla gönderdiğiniz günden itibaren) elinize ulaşmıştı acaba hatırlıyor musunuz?

• @btek14, içinde söyledi: Türkiye Dışındaki Ülkelerden Adli Sicil Kaydı Almak

@hsn-kartal eskilerden bu sekilde bir cevap var. teyit edilecektir ama benim bilgim bu yonde yani cocuk icin almaniza gerek yok. sadece esiniz ve sizin icin alinmasi gerekiyor.

@crazycells, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@keysnambır, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@Ryback, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

@abdllhmlty, içinde söyledi: DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari

20 yaşımda gittim.25 yaşımda döndüm. 5 yıl kaldım, Kırgızistan'da

Tamam kucukken kaldiysaniz adli sicil kaydi istemeyebilir diyecektim. Sizden ister.

@crazycells in bir uyeye 0-2 yas araligi icin bile adli sicil kaydi alinmasi gerektigi ile ilgili mesajini hatirliyorum, haberiniz olsun.

kisi 16 yasindan buyuktu o soruda... 16 yasindan buyukseniz dogdunuz ulkeden ve ayrica 1 yildan uzun sure yasadiginiz ulkelerden sicil kaydi almaniz gerekiyor. 0-2 yas arasinda Norvec'te yasadiysaniz, Norvec'ten de almaniz gerekiyor. Fakat eger 16 yasindan kucukseniz bu belgeyi almaniza gerek yok.

Şu anda 34 yaşındayım,almanya da doğdum,10 yaşıma kadar orda kaldım,almanyadan adli sicil kaydı almama gerek var mı?

• ⭐⭐

@RuhunGemisi mülakata nerede girmeyi planlıyorsunuz? İmzanızdaki bilgileri excel 2025 DV talihlileri takip chart’ına işler misiniz lütfen veya takip chart kullanıcı adınız mı farklı?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

78

46.1k
Users

4.6k
Topics

454.4k

| | | |