Selam herkese. Daha önce apostilli formül A gönderip green card alan oldu mu? Ya da sorun yaşayan? Doğum belgeme ulaşamıyorum. Kimisi almış kartını, kimisi RFE almış, kimisi formül A Avrupa için diyor kafam çok karıştı.
-
-
@Sema-Ünlü tebrik ederim 🎉 inanin siralama neye gore oluyor nasil oluyor hicbir fikrim yok 😥 umudumu yitirdim sanki o mail hic gelmeyecek gibi hissediyorum 😭
-
@ksk88 https://ais.usvisa-info.com/en-tr/iv Bu adresten üyelik oluşturup sizin case ve interview tarihinizin kaydını yaptırmanız gerekiyor. Ardından vizenizin onaylanması halinde pasaportunuzu teslim alma noktası seçiyorsunuz. Ekstra ücret karşılığında evinize postalanmasını da isteyebilirsiniz. Bunları interview gününden önce yapmış olmanız lazım mutlaka.
Bu sayfayı her adım için dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ederim. Çok faydası oluyor.
Interview Preparation Interview Preparation
-
Merhabalar, bir ay daha geçti ve hiçbir ilerleme yok. Herhalde bu senede buradayız🥲
-
@buseodabas belgeler için zamanı gelince mail gelicek ondan sonra sisteme yüklersiniz visabulletin sayfasinin B tablosunda tarihiniz güncel olunca belgeler, A tablosunda güncel oluncada mülakatınız olucak. Basvuru tarihiniz nedir?
-
Merhaba green cardli iken esim icin I-130 basvurusu yapmistim. Simdi vatandas oldum acaba guncelleme yapmam gerekir mi ve nereden yapabilirim ?
-
-
Merhabalar, biz Mayıs ayında uzatma için başvuruyu yapmıştık uzatma mektubumuz hemen gelmişti ama kartımız halen gelmedi, süreç hakkında bilgisi olan varmı?
-
Ankara konsolosluğu biliyorsunuz son yıllarda daha çok Afganlılara göçmenlik vizesi vermekten bizlere zaman bulamıyordu Trump ın ilk işi bu vize tipini durdurmak oldu.
-
Tebrik ederim. Sürecin sonraki aşamalarında bol şans, bebeğinize ailesi ile sağlıklı bir gelecek diliyorum 🙏🏻
-
Selam herkese. Daha önce apostilli formül A gönderip green card alan oldu mu? Ya da sorun yaşayan? Doğum belgeme ulaşamıyorum. Kimisi almış kartını, kimisi RFE almış, kimisi formül A Avrupa için diyor kafam çok karıştı.
-
-
@cesurcaner
Her deneyim birilerinin işine yarar. Bu benim için çok yararlı oldu😉
Bu örneği yazdığınız için çok teşekkürler.
Oğlum vatandaş olunca (olmasına daha çok var ama kısmetse 2028'de) GC alacağım ve Türkiye'ye gidip geleceğim. Benzer bir durum yaşamam olası. -
@luchadora çok teşekkür ederim.
-
Merhaba turist vizem var daha önce iki defa seyahat etmiştim, erkek arkadaşım amerika vatandaşı evlenmek istiyoruz ama benim ilk evliliğimden bir kızım var ve onun vizesi yok ben turist vizesiyle gelip 3 ay süreci bekleyip evlensem kızım için seyahat iznine başvurduğumda izin verirler mi? Ya da kızımı yanıma getirmek için başka bir vize türü var mıdır? Böyle bir durum yaşayan varsa bilgi verebilir misiniz çok teşekkür ederim
-
Merhaba herkese öncelikle cok faydalı bilgiler okudum tesekkur edıyorum bıyle faydalı bir site acıldığı için .ankara konsolosluğuna mail atmama ragmen hiçbir donuş olmamıştı ama yapmam gerekenleri bu siteyi okuduktan sonra öğrendim emeği gecenlere cok tesekkurler ..
Benim sorum amerikada dogdum vatandasım cocuklarımı ır-2 ile vatandas yapmak .ı-130 doldurup usica gonderditen sonra nvc bize randevu oluşturcak sanırım dogru anladım ..biz ankarada mulakata gırmek istiyoruz .ds260 formunuda nvc bize randevu verdıkten sonra doldurcaz ..eger demeyimi ankaradan olan varsa paylaşabilirmi . -
K1 vizesi ile ABD'ye giren kisiler, 90 gun icinde evlenip Adjustment of Status yaparak Green Card alabilirler.
AOS sureci ile ilgili su basligi incelemelisiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/118/aos-adjustment-of-status-ile-green-card-almak

Evlilik Yolu ile Green Card başvurusu olumsuz sonuçlananlar var mı?
-
Merhaba ismim Demir San Diego da yaşıyorum. Eşim üzerinden green card başvuru yaptım ancak başvurum sponsor bulamadığım için red edildi.
Eşimin Green card ı var ancak 2022 yılında Türkiyede yaşadığımız için gelir gösteremiyoruz. 2023 yılı için gelirlerini sunduk ama kabul etmediler. Nasıl ilerlemeliyiz?

Benzer Başlıklar
89
51.3k
Users
4.8k
Topics
475.9k