@Melih-Tokal 25 yaşinin ustunde ise evet yoksa hayır. Fakat kanada dan import edilebiliyor 25 yas exempt. Japonyadan almanyadan vb şahsi import 25 yas ve uzeri haric yasak.
-
Illinois eyaletinden aldığım ehliyet ile ilgili güncel tecrübemi aşağıda bulabilirsiniz. ABD’ye ilk girişimiz 03.04.24, temelli yerleşmemiz ise 15.12.24. Ben ehliyet sınavına kendi planlamam çerçevesinde kesin göç tarihimizden 90 gün geçmeden 14.03.25 tarihinde girdim, aradaki bu süre boyunca Türk ehliyetim ile araç kullandım. Her kişinin yaşadığı eyaletin yasal sürelerini kontrol etmesini tavsiye ederim olası bir kontrol veya kazaya karışması halinde sorun yaşanmaması için.
Randevu almak için https://apps.ilsos.gov/dlexamcheck/ adresinden New DL/Instruction permit seçeneğinden ilerliyorsunuz.
Randevu alabilmek için sadece hafta içi her sabah 06:30’da sistemde randevular açılıyor o güne veya ilerleyen günlere limitli saatlere, 3-4 dakika içerisinde tükeniyor randevular. Hızlı hareket etmeniz gerekiyor, randevular açılmadan önce SSN numaranızı hazırda tutuyor veya ezberlemiş olmanızı tavsiye ederim. Randevu alma işlemi esnasında ad, soyad, ABD’de ikamet ettiğiniz ve kanitlayacaginiz adres (detayı aşağıda mevcut, evrak ile kanitlanacak), email adresiniz, doğum tarihi, SSN numaranız isteniyor.
DMV giriş kapısında randevu konfirmasyon sms veya email ibrazı isteniyor, randevusuz/walk in kabul etmediler (en azından benim başvurduğum dmv’de).
Ehliyet için beyan edilmesi istenen evraklara https://www.ilsos.gov/publications/pdf_publications/dsd_x173.pdf adresinden ulaşabilirsiniz.
Benim beyan ettiğim belgeler
Adinizin üzerinde yazılı olduğu araç sigorta ID kartı çıktısı veya ekran görüntüsü Kredi kartı orijinali - Group A I-551 permanent resident card orijinali - Group B Social security card orijinali - Group C Adresi kanitlayan Comed elektrik aboneliği fatura - Group D Adresi kanitlayan kredi kartı statement - Group DGiriş bankosunda evrakları teslim ettikten sonra fotoğraf çekimi için dmv içerisinde photo zone’a yönlendiriliyorsunuz. Fotoğraf çekiminden sonra evraklarınizin sisteme kaydı ve yasal onayınızı aldıkları bankoya sıra numaranıza göre bekliyorsunuz. Göz muayenesi ve organ bagisi onayınız da bu bankoda yapılıyor (Organ Bagisi Hayat Kurtarir ❤️).
Kayidiniz yapıldıktan sonra cashier’e ödeme yapiyorsunuz, ehliyet başvurunuz aynı zamanda Real ID olarak sisteme kaydediliyor, cashier’e ödedigim tutar USD 30 (kredi kartı ile öderseniz +1 USD işlem ücreti aliniyor).
Not: Beginning May 7, 2025, if you plan to use your state-issued ID or license to fly within the U.S., make sure it is REAL ID compliant. If you are not sure if your ID complies with REAL ID, check with your state department of motor vehicles (source TSA)
Çoktan seçmeli ehliyeti sinavinda 35 soru soruluyor, zaman kısıtlaması yok. Sizden 28 doğru yapmanız bekleniyor ve 28.dogruyu yaptığınızda sistem kapanıyor. Sınav soruları kolay idi, sinava girmeden önce yaşadığınız eyalete göre https://permittestpractice.com sitesinden soruları çalışabilirsiniz, aynı sorular çıkıyor. Akabinde size bir sıra numarası veriliyor ve road test’e gireceklerin bekledigi oturma alanina yönlendiriliyorsunuz aynı salon içerisinde. Benim bekleme sürem 45-50 dakika oldu. (Eyalete göre toplam soru sayısı ve istenen doğru cevap sayısı değişiklik gösterebilir).
Sıra numarası gelince sinavinizi yapacak examiner kendisini tanitiyor, adinizin üzerinde yazılı olduğu araç sigorta ID kartı çıktısı veya ekran görüntüsünu ibraz etmenizi istiyor.
Araca geçtikten sonra examiner araç dışında aracın sinyal, far, kornasının çalışıp çalışmadigini kontrol ediyor. Süruse geçmeden önce temel 1-2 soru soruyor (bana araç yokuş yukarı park edildiğinde tekerleklerin ne tarafa döndürülmesi gerektiğini sordu).
Dört konuda taviz verilmedigini, bu konularda hata yapılırsa major hata kabul edildiğini özellikle vurguladi.
1-Şerit değiştirirken öncesi ayna kontrolleri, doğru & zamanında sinyalizasyon
2-Stop sign’da her zaman full stop
3-Geçitlerde ve yolda her daim yaya/yaya geçidi kontrolü
4-Hiz limitinin asla aşılmaması10 dakikalık bir tur ve parking test sonrasi DMV’ye geri donduk, araçta beklememi istedi. Kagit halinde siyah beyaz fotoğraflı geçici ehliyetimi 2 dakika içerisinde getirdi, orijinal ehliyetin 2-3 hafta içerisinde adrese geleceğini iletti ve ayrildim.
Anahtar kelimeler: Ehliyet almak, DMV, Illinois, Chicago, driving license, randevu, Real ID
-
@ismailayaz araç trafikte olmasa bile sigortasız olduğu dönemde cezası bulunan eyaletler var buna dikkat etmek lazım, hatta bazı noktalarda bildiğim kadarıyla sigortanı iptal ettirmek istersen firma senden yeni yaptırdığın sigortayı sunmanı istiyor
-
@igmgümrük Selam hocam, vatandaşım 5 yıldır burada yaşıyorum. Araç 2022 Chevrolet Tahoe bu detaylar göz önünde bulundurulunca fiyat ortalama ne kadar çıkıyor? Ve vatandaş olduğum için 5 yıldır da burada yaşadığım için dediğiniz şartları karşılıyor muyum Türkiye plakasına çevirmek için aracı? Tahmini ne kadar vergi çıkar ?
EcoTec3 5.3L V-8 gasoline direct injection, variable valve contr Tahoe 2022 -
-
@Ercan-Geçgin peki şu an misafir olarak bulunduğumuz ev için yapabiliyor muyuz henüz ev kiralamadan
-
@erenist 2024 ocak-nisan arası bir çok kez kiraladım türk ehliyetiyle ve problem olmadı. hertz, sixty, dollar, thrifty firmalarını kullandım. Genelde priceline mobile app uygulaması üzerinden rezerve yaptım. bookingin uygulaması ve en uygun fiyatlar ordaydı. Ayrıca günlük çok uygun fiyatlara sigortada alabiliyorsunuz tavsiye ederim.
-
@iamtarcanal Kesinlikle boyle durumlarda bir avukat ile ilerlemeniz faydaniza olacaktir. Bazi Avukatlar dosyanizi almadan once konuyu incelerken ucretsiz destek dermekte. Gecmis olsun.
-
-
selamlar. saglik raporunu alabildiniz mi acaba ve eger aldiysaniz hangi doktor,hastane yada departmandan aldiniz? tesekkurler! 🙂
-
@MySea, içinde söyledi: Sarhoş araba kullandığınız için kenara çekilirseniz yapmanız ve bilmeniz gerekenler
Ickiliyken, sarhosken veya baska tabirle cakirkeyifliyken bile arac kullanmayiniz! Ne kendinizin, ne yaninizdakilerin nede baskalarinin hayatlarini tehlikeye atmayin!
Eger icmek icin bir yere gidiyorsaniz, yaninizda designated driver goturun, yani icki icmayacak ve arac kullanabilecek birisini. Veya Uber/Lyft gibi alternatifleri kullanin!
Isin ozeti budur.
Yasal sinrilarin ustunde alkolluyseniz direksiyona gecmeyin!
Uber/Lyft cagirin. Bir hamburger menusu kadar maliyetle dunya kadar risk ve masraftan kurtulursunuz, ehliyetiniz, siciliniz tertemiz kalir. Hayatiniza huzurla devam edersiniz. -
@Emre-Kurtulmuş sigortanın 6 aylık süresi dolmak üzere geçtiğimiz haftalarda tesla mail atarak aracın mile bilgisini paylaşmamı istedi çünkü ilk sigortayı alırken yıllık mile tahminimi 8bin olarak girmiştim ve bu 5 aylık araç 2bin mile ulaştı sadece. Güncellemeden 1 hafta sonra bugün bana yeni fiyat bildirimini attılar 245$ olan aylık ödemem 181$ seviyesine düşmüş durumda olacak yeni poliçe döneminde
-
Herkese merhaba,maalesef üzücü bir durum yaşadım,pensilvanyada okul otobüsünü geçtiğim için ceza aldım.Bu ülkede çok beğendiğim bu yasayı kendim çiğnediğim için de çok üzgünüm,sanırım çok dalgındım ve okul otobüsünü geçtiğimi bile farketmedim,normal hızda ilerliyordum ve biraz ilerde kırmızı ışıkta durdum,kendi kendime ''ben az önce okul otobüsünü mü geçtim ,neden ilerlemiyor bu'' diye sordum.Eve ceza makbuzu geldi.300 dolar bir ceza bedeli var.30 gün içinde cezayı ödemem ya da bir mahkeme tarihi alma talebinde bulunmam gerektiği yazılı.açıkçası buraya yeni geldim,avukat tutacak bir gelirim yok,green card sahibiyim ve daha önce hiç mahkemeye çıkmadım.8 aydır USA eliyetim var sadece 1 defa park cezası ve bir de EZPASS cezası ödedim.ne yapmamı tavsiye edersiniz,ehiyete puan olarak işlenir mi bu ceza,gerçekten çok üzgünüm
-
-
-
Harika olmuş bu plaka 🫶
Peki plakalarda renklendirme nasıl oluyor? Mesela bunun arka fontu kırmızı, yazı beyaz. Tam tersi ya da farklı renk mümkün mü? Yoksa bu renkler standart mı, hiç bilmediğimden soruyorum 🙂
-
@Yamtar @Yamtar Merhaba tekrar; ayni seyden bahsediyoruz Misdemeanor ve Felony ABCD kodlari zaten yine benim bahsettigim diger detaylarida iceriyor yani eger A -B ise kesin hapse girebilirsin 'sadece hiz speed degil bu konuyla ilgili yaptigim diger iki yorumda da belirttigim gibi' + aracta ayni zamanda uyusturucu vb. bulundurmak. Felony ise yine ciddi suclari iceriyor aracta ruhsatsiz silah vb. bulundurmak ve dahasi..( Misdemeanor ve Felony A-B Avukatsiz olmuyor,derhal ozel bir avukat tut kendine)
Buna bagli olarak diger yorumlarimda da belirttigim gibi siradan bir hiz speed bileti aldiginda evet polis gelmezse mahkemeye ceza almiyorsun hic birsey de odemiyorsun.. Ve yine belirttigim gibi avukata ihtiyacin yok (Misdemeanor ve Felony C-D Avukatsiz oluyor,avukat tutmak zorunda degilsin)
Not: Ayrica avukat hem senin hemde sana cezayi veren polis icin zaten mahkemede her zaman oluyor,sen eger istersen ozel baska bir avukat tutabilirsin.. -
@Umut-Şele, içinde söyledi: Amerika'da Car Shipping
@EzgiLera PA -> IA icin bakiyorum. Bir kac firma ile gorustum fakat yorumlarina baktiktan sonra acikcasi supheye dustum. Isim dolayisiyla kendim surmeye vakit bulamayacagim icin de ellerine dustum gibi bir durum oldu aslinda.
Forumda tırcı arkadaşlar vardı. Belki onlar yardım ederler firma seçmenize.
İşiniz ne bilmiyorum ama 1 gece otelde konaklayarak 1 hafta sonunda alınacak bir mesafe gibi duruyor. Şahsen ben uzun yolda araba kullanmayı seviyorum ve arabanız da donanımlıysa biraz -adaptive cruise control gibi- çok yorucu olmaz muhtemelen.
-
@aysthehk başlık bulamazsın çünkü bizim hukuk büromuz var sağolsunlar kendilerine çok teşekkür ediyoruz @Claudia-J-Muslu bizlere inanılmaz bir şekilde yardımcı oluyor. Onun sayfasına bu yazıyı taşırsanız kendileri müsait bir zamanda sizlere yardımcı olacaktır.
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-

Amerika'da ikinci el araba almak
-
Merhaba, food trucklar ve motor tarzında olanlarla ilgili bilgi ve tecrübe sahibi birileri var midir sitede?
-
Sıfır aldım 20 gün oluyor o kadar memnunum ki eski 2. ele cok masraf etmiştim. Bir süre sonra ikinci ele masraf edeceğime sıfır alırım aylık öderime geliyor olay.
-
@baran-bozdogan Selamlar, bir kaç sorum olacaktı. Cevap vermek istediklerinizi yanıtlarsanız sevinirim. En azından insanların elinde küçük veriler olur diye sormak istedim.
Ne iş yapıyordunuz?
Hangi Markayı tercih ettiniz?
Ne kadar peşin verdiniz?
Aracın cash alsaydınız eğer peşin fiyatı ne kadardı? (Hatırlıyorsanız)
Pazarlık yaptınız mı?
Anladığım kadarıyla kredili aldınız, toplam geri ödeme ne kadar olacak?
Faiz % oranı ne kadardı?
Sigorta tutarınız ne kadar oldu? (Full sigorta mı?)Teşekkürler...
Syg. -
@Redbeard https://yesilkartforum.com/forum/post/438512
Sıfır araç alma konusunda yaşadıklarımızı burada anlatmıştım belki işinize yarayan kısımları olur diye paylaşmak istedim -
@MySea Merhaba En azından düzeni oturtana kadar düşük maliyetli bir araç düşünüyordum. Örneğin Toyota Pirius.
-
@Emre-Kurtulmuş Çok teşekkürler.. Ben zaten o dönemde sizin tecrübenizi okumuştum... Aradan aylar geçtiği için güncel durumu merak ettiğim için yazmıştım.
-
merhabalar, florida miami de yaşamayı planlıyorum... tanıdığınız, bildiğiniz bir dealer var mı ?
-
Galeriler peşin ödeme için pazarlığa açık oluyorlar mı? peşin almak istiyoruz ikinci el.
-
@geçmiştengeleceğe pazarlik yolu her zaman aciktir...pazarliga oturmadan once, hangi malin kac para edicegini iyice arastirmak FARZ
-
@geçmiştengeleceğe, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Galeriler peşin ödeme için pazarlığa açık oluyorlar mı? peşin almak istiyoruz ikinci el.
Elbette pazarlik genellikle oluyor. Lakin bak para elimde, koyarim masaya tarzi yaklasimlarda ters tepki alinabiliyor. Bazi galeriler pesin araba satmaz, sadece finans ile satar. Yani pesin almanin her yerde bir gecerliligide olmayabilir.
Bazi araclarda finans fiyatina gore fiyat yazildigi icin, pesin odediginizde o farki indirim olarak yansitabilirsler.
Su durumda galericilerin sevmedigi, ters tepki alinabilecek ve acikcasi biraz koylu kurnazligina kayan bir durum. Mesela bir araba icin pesin pazarlik edip. sonra ben finans dusunuyorum diyenler ters tepki ile karsilasir. Ayni sekilde pesin dip fiyat isteyip sonradan 'benim aracimda su kadar, takas edelim' denilirse pek hos bir cevap alinmaz...
-
@ismailayaz, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@geçmiştengeleceğe pazarlik yolu her zaman aciktir...pazarliga oturmadan once, hangi malin kac para edicegini iyice arastirmak FARZ
Maalesef Turkiye'den gelenler bu konuda cok ciddi kafa karisikligi yasiyor... Sana cevaben degilde, genel anlamda yazmak istedim.
Turkiye'de bir araba iyiyse 900bin kotuyse 800, cok cok temizse 950bin ornek olarak...
Burada ayni araba durumuna gore 5 binle 15bin arasi oynuyor fiyat olarak... Sahte ilanlar, downmpayment yazilmis komik rakamlar, arabalarin pert agir hasar durumlari falan derken bu kafa karisikligi iyice artiyor cunku bu durumu Turkiye'den algilamak imkansiza yakin...
KBB verilerine bakmaya calisiyor bazilari ve bunun cok akillica oldugunu dusunuyor... Buda tam calisan bir sistem degil... Zira KBB 500 dolar gosteridigi eski model bir araci , 4-5bine satiyoruz bazen... Hatta terslercesine KBBde 5bin yaziyor sen neden 8bin istiyorsun diyene, sen 5e al bana getir ben sana 6 vereyim deyip kapatir galeriler bazen telefonu.
Kabaca, arabadan her daim zarar edileceginin bilinmesi gerekir. 10bin dolar alti araclarda marka modelden cok, temizlik, ihtiyac, buyukluk vs gibi kriterlerle karar vermek lazim. Kimseninde su marka olsun 200binde 300binde olsun lafina bakmayin... her markanin kotu bakilmis 70-80bine cop olmuslari var... Elbette bazi spesifik modellerde hatalar olabiliyor yeni bir teknoloji vs denince...
-
@semavi selamlar, 2008 - 2012 sl63 ve 2013 - 2017 G // GL//GLS de kullanilan motorlar nasildir genel anlamda?
-
S63 almistim... V8 atmosferik olan. En kotu AMG motoru diye geciyor bu seri. Lakin sesi cok guzeldi
Daha sonra 5.5turboluya gecti onlar daha iyi.
En iyi olarak adlandirilan 5.5 supercharged olanlar... sanirim 2008e kadar kullandilar. Lakin onlarida Amerika'da temiz bulmak cok zor... Eskidi artik bu motorlarBende suan 2005 sl600 var... 500hp v12 cift turbo... sl55 ayarinda...
Ben sahsen supercharged yada turbo gibi asiri besleme motor olmasini tercih ederim. Basit yazilm vs ile 600hp almak mumkun...
20bin dolar altinda inanilmaz arabalar var eger araba ile hasir nesir olan birisi iseniz... Cennet cennet
-
@semavi, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
Maalesef Turkiye'den gelenler bu konuda cok ciddi kafa karisikligi yasiyor... Sana cevaben degilde, genel anlamda yazmak istedim.
Turkiye'de bir araba iyiyse 900bin kotuyse 800, cok cok temizse 950bin ornek olarak...
Burada ayni araba durumuna gore 5 binle 15bin arasi oynuyor fiyat olarak... Sahte ilanlar, downmpayment yazilmis komik rakamlar, arabalarin pert agir hasar durumlari falan derken bu kafa karisikligi iyice artiyor cunku bu durumu Turkiye'den algilamak imkansiza yakin...
KBB verilerine bakmaya calisiyor bazilari ve bunun cok akillica oldugunu dusunuyor... Buda tam calisan bir sistem degil... Zira KBB 500 dolar gosteridigi eski model bir araci , 4-5bine satiyoruz bazen... Hatta terslercesine KBBde 5bin yaziyor sen neden 8bin istiyorsun diyene, sen 5e al bana getir ben sana 6 vereyim deyip kapatir galeriler bazen telefonu.
Kabaca, arabadan her daim zarar edileceginin bilinmesi gerekir. 10bin dolar alti araclarda marka modelden cok, temizlik, ihtiyac, buyukluk vs gibi kriterlerle karar vermek lazim. Kimseninde su marka olsun 200binde 300binde olsun lafina bakmayin... her markanin kotu bakilmis 70-80bine cop olmuslari var... Elbette bazi spesifik modellerde hatalar olabiliyor yeni bir teknoloji vs denince...
Çok teşekkür ederim değerli bilgileriniz için.
Bugün 2016 model kia forte5 aracı(80.000mil) peşin olarak 8bin dolara satın aldık. Personal usage, 5000mil'de bir bakıma girmiş geçmişi de temizdi. Bu özelliklerde daha iyisini alabilir miydik bilemiyorum çok araştırdım fakat benzer fiyata rebuilt title'ı olan daha yüksek mil'de araçlar vardı hep. Biz clean title olarak aldık. -
@semavi hic bakilmis araba ile bakilmamis araba bir olur mu? bendeki scion 260 000 milde conta yakmis, cok ucuza aldim yanik conta oldugunu bile bile...200 dolara conta taktim kullaniyorum...350 000 mile kadar kullanicam ondan sonra dagitmadan teksasa kadar giderse takaslariz, ustune para alirim ama
-
@semavi hic bakilmis araba ile bakilmamis araba bir olur mu? bendeki scion 260 000 milde conta yakmis, cok ucuza aldim yanik conta oldugunu bile bile...200 dolara conta taktim kullaniyorum...350 000 mile kadar kullanicam ondan sonra dagitmadan teksasa kadar giderse takaslariz, ustune para alirim ama
Tam muzelik olur o kadar gidince, uste param yetmez
-
Bugün 2016 model kia forte5 aracı(80.000mil) peşin olarak 8bin dolara satın aldık. Personal usage, 5000mil'de bir bakıma girmiş geçmişi de temizdi. Bu özelliklerde daha iyisini alabilir miydik bilemiyorum çok araştırdım fakat benzer fiyata rebuilt title'ı olan daha yüksek mil'de araçlar vardı hep. Biz clean title olarak aldık.Gule gule kullanin, gayet makul bir secim olmus.
Kia motorlari biraz nazli. Sadece kaliteli yag ile 5bini gecirmeden degistirin yagini her zaman. Mumkunse bidonla yagi siz alip bir yerde degistirin. Varille gelen yaglari koyan yerlerin kalitesine guvenmeyin... Ayni motordan 8bin cop olmusu var elimde. Kranktan hata verdikleri icin motor yapmak mantikli olmuyor.
Alin Mobil yada Castol yaginizi bir storedan, onu verin degistirsinler eger ellerinde bidon seklinde olmayan bir yere gidiyorsaniz.
-
Bugün 2016 model kia forte5 aracı(80.000mil) peşin olarak 8bin dolara satın aldık. Personal usage, 5000mil'de bir bakıma girmiş geçmişi de temizdi. Bu özelliklerde daha iyisini alabilir miydik bilemiyorum çok araştırdım fakat benzer fiyata rebuilt title'ı olan daha yüksek mil'de araçlar vardı hep. Biz clean title olarak aldık.Gule gule kullanin, gayet makul bir secim olmus.
Kia motorlari biraz nazli. Sadece kaliteli yag ile 5bini gecirmeden degistirin yagini her zaman. Mumkunse bidonla yagi siz alip bir yerde degistirin. Varille gelen yaglari koyan yerlerin kalitesine guvenmeyin... Ayni motordan 8bin cop olmusu var elimde. Kranktan hata verdikleri icin motor yapmak mantikli olmuyor.
Alin Mobil yada Castol yaginizi bir storedan, onu verin degistirsinler eger ellerinde bidon seklinde olmayan bir yere gidiyorsaniz.
Belirttiğiniz şekilde yapacağım çok teşekkür ederim. Yakın olsaydık mutlaka sizlere uğrayacaktım araç almadan önce fakat çok uzağız. Belki bir gün diyelim:)
-
@semavi Merhabalar. Lincoln town car hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben biraz araştırdım biraz fazla yakıyor ama hem parçası ucuz ve hem parçası bol deniyor.Ayrıca birçok bakım videolarını izledim.Mühendisler,herkesin rahatlıkla tüm bakımları yapabilecek şekilde tasarlamışlar deniyor ve izlediklerime baktığımda yakıt filtresinden şanzıman yağı değişimine kadar çok ulaşılabilir ve zahmetsiz yapıldığını gördüm.Amerika'ya gidince ilk araç olarak değerlendirilir mi? Ortalama 5-8K$ arası değişiyor fiyatları.
-
@kngslyr06, içinde söyledi: Amerika'da ikinci el araba almak
@semavi Merhabalar. Lincoln town car hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben biraz araştırdım biraz fazla yakıyor ama hem parçası ucuz ve hem parçası bol deniyor.Ayrıca birçok bakım videolarını izledim.Mühendisler,herkesin rahatlıkla tüm bakımları yapabilecek şekilde tasarlamışlar deniyor ve izlediklerime baktığımda yakıt filtresinden şanzıman yağı değişimine kadar çok ulaşılabilir ve zahmetsiz yapıldığını gördüm.Amerika'ya gidince ilk araç olarak değerlendirilir mi? Ortalama 5-8K$ arası değişiyor fiyatları.
Keyfi olarak bir kac defa alip bindigim bir arac... Temizini alirsan olumsuz
Cok keyifli... Bakimi kolay...

Benzer Başlıklar
79
52.5k
Users
4.8k
Topics
479.4k