Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

• @lina siz IR1 denmi bekliyorsunuz yoksa F2A danmi daha önce yazanlar olmuştu son aşamada kategori değişiklimi süreci olumsuz etkili yor diye ama tam bir tecrubemiz yok bu konuda

• @canwdb evet bizim zamanimizda da boyle oldu. 1.5 sene mulakat bekledik. Tabloda tarihi ilerlettiler ancak her ay icin asagida farkli bir tarih gosterdiler. Kasim bulteninde de ayni sey olmus, tabloda 1 Jan 2022 gozukuyor ancak alttaki aciklamada Kasim ayi icin 15 Apr 2021 oncesine randevu verilecegi belirtiliyor.

• @itsmebb şuan visa bultainde baktığıma göre anladığım kadarıyla 15apr21 01jan22 arasına yetkilendirildi diyor ama inşallah bir an önce vize randevusu gelir öylede tahmin ediyorum süreç hızlı ilerlemeye başladı çünkü.

• @patron3535 ben şuan vatandaş eşiyim ama nerden beklediğim belli değil kesinlikle bu süreçte statü değişikliği çok saçma ve süre uzatmaktan başka bişeye yaramıyor

• @lina umarım en kısa sürede işiniz halledilir. Eşiniz vatandaş olmuş ne güzel seçimlerde var bunu fırsata çevirenleri okuyoruz siyasilerden yardım talep etmenin tam zamanı bu kadar beklemeniz kabul edilebilir bir durum değil

• @patron3535 inanın hiç bir tanıdık veya gidip görüşecek kimse yok yada eşim öyle söylüyor bu kadar beklemek aile birleşimi değil aile ayırmaya yönelik bence 😔teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

• Referenced by  Serapp Serapp 

• Herkese merhaba F2A catergorisinde en son hangi tarihli PD lere mülakat verildi acaba? Biz de 24 Eylülde DQ olduk ve mülakat tarihi bekliyoruz.

• Herkese merhaba, bir sorum vardi baktım ama daha önceki başlıklarda bulamadım eğer sorulduysa yönlendirirseniz ayrıca sevinirim.

Esim green card sahibiyken evlendik. 2 sene kadar olacak. Los Angeles'ta yaşıyoruz bu arada. Butun başvuruları yaptık. I-130 approved oldu. I-485 son aşamasında. Mülakata girdik bu arada o da bitti gitti. Green card icin klasik saraya girmiştim. Geçtiğimiz hafta esim vatandaş oldu, sertifikasını aldi. Simdi F2Adan IR1 geçiş yapmam gerektiğini biliyorum ama nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmiyorum. Bilen, deneyimleyen arkadaslarimiz varsa diye danışmak istedim. Teşekkürler herkese

• Referenced by  tufank tufank 

• @burcub uscise vatandaşlık sertifikanızın kopyasını yolluyosunuz

• Sizce Trump’ın gelmesi yasal göçmenlerin bekleme durumunu nasıl etkiler? Geçen gün twitterda Trump destekcileri yasal yollarla basvurup bekleyen göcmenleri destekleyip Meksika’nın tamamen kısıtlanmasından bahsettiler. Belkide bir değişim olursa 2020den beri dogru düzgün ilerlemeyen vize bülteni bundan sonra hızlanabilir

• Cevap: F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

21 yaşından küçük çocugunu davet eden GC sahibi anne

merhaba, herkese kolaylıklar diliyorum, eşimin 9 yaşındaki oğlunu GC sahibi annesi davet edecek, yaşının küçük olmasından dolayı süreç uzun sürmez şeklinde düşünüyorduk, bu konuda deneyimi olan var mı?

• @Hikmet-Ecer merhabalar, 21 yaş altı kardeşiniz için süreç tarihleri nasıldı acaba? 9 yaşında eşimin ilk evliliğinden oğlu, GC sahibi annesi oğlunu davet edecek, çok teşekkürler.

• Herkese selamlar şuan mülakat tarihi alan var mı acaba pd ve dq tarihleriyle birlikte yazabilir misiniz yakın zamanda? En son sanırım mart pd si için kasıma verilmiş diye biliyorum

• Yeni hükümetle beraber visa bultenlerinde nasıl gelişmeler olacak çok merak ediyorum. Ocak ayından itibaren görücez. Biden döneminde vize bültenini hiç ilerletmedi nerdeyse çok yavaştı. Trump döneminde her ay ilerlemeler çok güzel oluyordu. Biden Meksikadan geçen insanlara sesini çıkarmadı. İllegal göçü ön plana aldı. Trump döneminde F2A 2 yilda sonuçlanırken şuan 3-4 yıla, F2B 5 yılda sonuclanirken 7-8 yıla çıktı. Yasal yollarla bekleyenlerin sürecini uzattılar. Eşinin, annesinin yanına gitmek için bekleyen çok. Elon Musk geçen gün X’te yazdı. Bizler İllegal göçü değil Yasal göçü destekleyeceğiz diye. Umarım herkes hakkı olana ulaşır.

• Arkadaslar selamlar, ben esim icin i130 dolduruyorum ve bir sorum var. Evlilik cuzdaninin hangi bolumlerini yuklemeliyim ve ceviri yaptirmak gerekiyor mu? Ayrica isim degisikligi belgesi icin edevletten alinan formul b belgesi yeterli mi? Onu cevirtmeye gerek var mi?

• Herkese merhaba,
    Benim sorum green cardi almis, Amerikaya giris yapmis arkadaslara.
    Eylul ayinda Amerikaya giris yaptim ancak green card hala elime ulasmadi. Ssn kartim iste 10 gunde geldi. Havalimaninda giriste polise ozellikle fotograf cekmeniz gerekiyor mu diye sordum hayir dedi.
    Tecrube eden arkadaslar tecrubenizi paylasirsaniz cok sevinirim. Green cardin eline ulasmasi ortalama ne kadar suruyor?
    Cevaplariniz icin simdiden tesekkurler.

• Herkese merhaba, eşim için 3 Aralıkta interview tarihi geldi ancak sağlık muayenesi için unganlarin internet sitesine girdiğimde hiç boş randevu gozukmuyor. Böyle bir şey başına gelen var mı acaba?

• @itsmebb ben abdye giriş yaptığımda greencard ödemesini henüz yapmamıştım ama ödemeyi yaptıktan 4 gün sonra kart elime ulaştı

• December 2024 Visa Bulletin açıklandı. Klasik olarak, kardeşim Christmas zamanı biz çalışmıyoruz. Zaten sonrasında yeni yönetim gelecek . Tarihi ilerletmenin bir anlamı yok. Bize ne sizin beklemenizden. Yaklaşımı ile tekrar nasıl bir yapıya sahip olduklarını göstermiş oldular..
    Amerikaya gelmeyenler için bilgi vereyim ; süper rahat , sıfır sorumluluk alma, kendinden başka kimseyi düşünmeyen, çıkarı olmadan adım atmayan insanlar ..
    Mecburen bekliyoruz..!

• @stafilokok Merhaba telefon edin durumu anlatın randevular genelde 1 ay önceden verildiği için yer bulunuyor takvimde ancak sizin durum için aramakta fayda var

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

71

52.5k
Users

4.8k
Topics

479.4k

| | | |