Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

F2A ve F2B Vize Süreçleri (Green Card sahiplerinin eş ve çocukları)

• Kasım ayı vize bülteni 1 ocak 2022 ye ilerlemiş

• Referenced by  ugursway ugursway 
  • Referenced by  Mertype Mertype 

• Herkese selamlar nvc onayi sonrasi mülakat tarihi kac ay sonra veriliyor surecim f2a ?

• @canwdb mayıstan beri bekleyen var artık düşünün

• @yasmin982 gerçekten çok uzun bir süreç ben max 3 ay diye düşünmüştüm ama içeriye gönderdiğimiz evraklar geçerliliği 6 ay bu kadar uzun sürüyor mu gerçekten.

• @canwdb o sıkıntı değil onaylanmış zaten belgeleriniz NVCde, mülakattan önce ds-260 elçilikten açtırıp güncel verilerinizi giriyorsunuz mülakatta da yanınızda götürüyorsunuz örneğin çocuğunuz varsa ekliyorsunuz adli sicil kaydını yeniliyorsunuz okulunuzu bitirdiyseniz tarihi gücelleyebiliyorsunuz vb.

• @yasmin982 şuan nvc onayını aldık belgelerim daha yeni bekleyeceğiz sanırım ama kategori kategori değişkenlik gösteriyor sanırım ?

• NVC onayından sonra artık olay vize bülteni ne kalıyor. Bülten de aktif seniz birkaç ay içinde konsolosluktan randevu alabilirsiniz. Bizim süreçler de NVC onayından sonra kişilerin bekleme süresi 1.5-2 yıl oldu.

• @patron3535 şuan baktım final action b kısmı var orda 15 jul 24 bizimde ekim olması gerekiyor yani 3 ay süremiz var sanırım ama o süreçte ne zaman gelir bilmiyorum o kısımı bekleyeceğiz herhalde.

• @canwdb yanlış yere bakıyorsunuz . Tüm evraklarınız onaylandıktan sonra şu anda tarih visa bulletine göre 01 JAN 2022
    Yani bu tarihten öncekiler için görüşme gelebilir. O da bir ihtimal. Bir ay sonra mesela bu süre 4 seneye çıkabilir. Şu anda bugüne göre 2 yıl gecikme var.
    Systeme bakın oradaki priority date sizin için önemli.
    Biz kızım için başvuru vs 2.5 sene oldu bekliyoruz.

• arkadaslar son zamanlarda vatandas olup dosyasini upgrade ettiren var mi? 5 aydir bekliyorum hala upgrade etmediler, mail, email attim arayarak da belirttim defalarca ama hala upgrade olmadi.

• @recepu NVC ye vatandaşlık belgenizi gönderdiniz mi acaba?

• @canwdb imzanıza göre tüm onaylariniz gelmiş PD tarihinizde mevcut bültene göre aktif bundan sonra konsolosluktan mail gelecek önümüzdeki aylar için her an randevu gelebilir tek risk bultenin geri çekilmesi oda bizde denk geldi pek sık olmuyor

• @patron3535 I130 hala approve olmadi dosya hala USCIS de, belgeyi de USCIS e gonderdim hesaba da yukledim

• Referenced by  gucarslan gucarslan 

• @patron3535 iletiniz için teşekkürler mülakat bekliyoruz hala sms sanırım uzun sürecek gibi.

• @canwdb sms hatırlamıyorum ama vizeyi alacak kişiye randevu tarihi ve istenilen belgeleri içeren detaylı bir mail geliyor. Hayırlısı olsun umarım en kısa sürede alırsınız

• @recepu yurtdışı forumlardan gördüğüm kadarıyla sizin durumunuzda olanlar congressman e ulaşıp sorunlarını çözüyorlar bize cevap vermeyen uscis anlaşılan onlara gerekli bilgiyi veriyor.

• Şuan visa bultain de böyle bir şey gördüm anlamadım 15 nisan öncesinemi veriyorlar randevuyu şuan ?

Kasım ayı için, ülke başına sınırlamadan MUAF F2A numaraları, öncelik tarihleri ​​15APR21'den önce olan tüm ülkelerden gelen başvuru sahiplerine verilmek üzere yetkilendirilmiştir. Ülke başına sınırlamaya TABİ olan F2A numaraları, öncelik tarihleri ​​15APR21 ile 01JAN22 arasında başlayan, MEKSİKA HARİÇ tüm ülkelere ücretlendirilebilen başvuru sahiplerine verilmek üzere yetkilendirilmiştir. MEKSİKA için sağlanan tüm F2A numaraları, ülke başına sınırlamadan muaftır. Kasım ayı için, ülke başına sınırlamadan MUAF F2A numaraları, öncelik tarihleri ​​15APR21'den önce olan tüm ülkelerden gelen başvuru sahiplerine verilmek üzere yetkilendirilmiştir. Ülke başına sınırlamaya TABİ olan F2A numaraları, öncelik tarihleri ​​15APR21 ile 01JAN22 arasında başlayan, MEKSİKA HARİÇ tüm ülkelere ücretlendirilebilen başvuru sahiplerine verilmek üzere yetkilendirilmiştir. MEKSİKA için sağlanan tüm F2A numaraları, ülke başına sınırlamadan muaftı

• Merhabalar umarim dogru platformdayim. Amerikada evliyim. Green kartim var. Onceki esimden oglumu getirmek istiyorum. Turist ya da baska bir sekilde ne yapabilirim. Bu konuda yardimci olabilirmisiniz.

• @canwdb Nisan yazan yer Meksika için olan tarih. Siz Türk vatandaşları için “All Chargeability Areas Except Those Listed” kısmına bakacaksınız. Oradaki tarih de “01JAN22”. Yani priority date’i 1 Ocak 2022 tarihinden önce olanlara sıra gelmiş durumda.

• Ben hala mülakat alamadım benim kadar bekleyen çıkmadı çıkmaz sanmıyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

55

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |