Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @btek14 Electronic Immigration System bu ne demek oluyor bunu anlamadım ayrica randevu icin daha çok bekleyecekmiyiz cvpladiginiz için tskler.

• @eeken Dhana onceden covid asi karti olanlar tekrra covid asiss yaptirmak zorundami bizim 3 eer doz asimiz var tesekkur

• @oprmngr Merhaba. Son bir yıl içinde hatırlatma dozu olmak gerekiyor. Benim de öncesinde 3 aşım vardı. Sinovac yaptırdım.

• @eeken hayırlı olsun umarım herşey dilediğiniz gibi olur. biz statülerimizi uscis ve travelstate.gov dan takip ediyoruz. sizce takip etmemiz gereken farklı bir adres var mı? Yoksa burdakiler güncel midir sizce?

• @sakb Selamlar. Çok teşekkürler. Vize bültenini takip etmeniz yeterli. Zaten sıra size geldiğinde mail de geliyor. İmzanıza sürecinizi taşırsanız daha kolay bilgi alabilirsiniz 🙂

• @eeken çok teşekkürler

• @sudo merhaba, sistem açıldı ama ödeme kısmı henüz aktif değil bu yüzden belgeleri yükleyemiyorum. Annemin ödemeleri ve evrakları tamamlandı. Randevu bekliyoruz. Gelişmelerden haberdar ediyor olacağım. Sizin NVC Letter geldi mi? Bizim süreç aynı işleyecek muhtemelen

• @maya Merhaba, henüz NVC gelmedi. Avukatımız, temmuz 2025 ile 2026 arasında geleceğini düşünüyor.

• Türk olduğumuz için aklımız hep hızlı iş yapmakta olduğu için Chat gpt ile olan muhabbetimizde, f4 vizesini hızlandırmanın hiç mi yolu yok ? 🙂

Verdiği cevap şu şekilde 🙂

"F4 vizesi için süreci hızlandırmanın doğrudan bir yolu bulunmamaktadır. Ancak bazı durumlarda, aile üyelerinin tıbbi acil durumları, insani sebepler veya vize başvuru sürecinde ciddi hatalar olduğunda hızlandırma talebi (expedite request) yapılabilir. Bu tür talepler, ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri (USCIS) veya Dışişleri Bakanlığı tarafından değerlendirilir. Ancak bu taleplerin kabul edilmesi oldukça nadirdir ve olağan dışı şartlar gerektirir. Standart bekleme süreleri çoğunlukla uygulanmaya devam eder."

• 6 subat zamani biz hizlandirma talep ettik hatta oradaki kuzenim kongre uyesinden yardim talep etti ama malesefki olmuyor su an 2007 dosyalarina baktiklarini ve bizim 2011 pd oldugunu soyleyen bir yazi yazdi ayriyetten uscisede basvurduk ama olmadi

• @Hardwell 2007 den beri bekleyenler ne olacak?
    Herkes koseyi cabuk donme mantiginda

• Hatay iskenderundayiz afet bolgesinde olur mu diye o zaman kuzenim ilgilendi ama olmadi @oprmngr

• @Hardwell Amerika icinden yapılan, başvuruya hızlandırma talep etseniz belki yapılabilirdi. Ama NVC de sıra bekleyen dosya için hızlandırma imkansıza yakın bir ihtimal.

• Merhaba, Visa Bulletin Date üç aydır hiçbir ilerleme yok:( acaba kota mi doldu?

• @Edaeda Kota dolmuş olamaz çünkü ekim bülteniyle yeni kota başladı. Bir miktar öncekileri eritmek için ilerletmiyorlar sanırım.

• @eeken merhaba:) cevap için bir teşekkür ederim. Belgelerimiz NVC tarafından geçen sene kabul edildikten sonra bir umut doldu içimiz ama sıra bir türlü ilerlemiyor, gene uzun sürecek gibi duruyor. Sizin belge kabulu ile görüşme arası neredeyse üç sene:( bu arada sonunda size gitmek nasip olmuş, yolunuz açık olsun.

• Arkadaşlar merhaba. Sistemde F4 vize başvurusu bulunup, sonrasında B1/B2 başvurusu yapıp vize onayı alabilen var mı? F4 sorun teşkil ediyor mu?

• @accountant biz aldık bir sıkıntı çıkmamıştı umarım sizin de kolay olur.Ama kardeş üzerinden almak biraz uzun sürüyor biz 2015 yılında başvurduk zannedersem şu an 2007 başvurularını çağırıyorlar biz buraya 2023 kazananı olarak geldik sizde her yıl çekilişe katılın bol şanslar

• @Darwin sizin adınıza çok memnun oldum. Umarım kazanırız 2 yıldır başvuruyoruz. Bu yıl 3. Başvurumuz olacak iyi dilekleriniz için çok teşekkürler 🙂

• @Darwin ayrıca siz ds-160 doldururken F4 den bahsetmiş miydiniz?

Benzer Başlıklar

• 251
  • 6
  • 3075
  • 5537
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

124

48.7k
Users

4.7k
Topics

467.3k

| | | |