Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Hocamın tavsiyesi üzerini Akademik batı dillerine kaydımı yaptırdım. Henüz eğitime başlamadım. Ekimde dersler başlayacak. Şu an ingilizce uzemdem eğitim alıyorum. diğer online derslere hiç benzemiyor. Ayrıca kaçırdığım canlı derslerin tekrarı da var. Vakti olmayan arkadaşlar için ingilizce uzemi öneririm.


  • Kadıköy civarında akademik batı dilleri ile dilko arasında kaldım. Henüz karar veremedim. Deneyimlemiş olan varsa yazsın lütfen.


  • @çayan yazın akademik yabancı dil kursunda 1 dönem hazırlık eğitimi aldım. Yaz dönemimi çok verimli geçirdim. Kursun yetişkenlere yönelik yayınları ve müfredatı var. Şuan da hazırlık plus eğitimimi alıyorum. Özellikle Tuğba hocamın katkısı çok oldu. Kurs arayışında olanlara demo ders almalarını öneririm.


  • @çayan, içinde söyledi: İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?

    Kadıköy civarında akademik batı dilleri ile dilko arasında kaldım. Henüz karar veremedim. Deneyimlemiş olan varsa yazsın lütfen.

    @perihanöz, içinde söyledi: İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?

    Hocamın tavsiyesi üzerini Akademik batı dillerine kaydımı yaptırdım. Henüz eğitime başlamadım. Ekimde dersler başlayacak. Şu an ingilizce uzemdem eğitim alıyorum. diğer online derslere hiç benzemiyor. Ayrıca kaçırdığım canlı derslerin tekrarı da var. Vakti olmayan arkadaşlar için ingilizce uzemi öneririm.

    @rümeysa34, içinde söyledi: İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?

    evet kendi idilimizi yazmadan konuşmayı öğreniyoruz ama ama bu organik ortamımızla alakalı bir durum. evin içinde ingilizce yada almanca hatta çince bile konuşulsaydı bizde o dillere hakim olurduk. bu tarz bir durumda olmadığımız için ingilizce bizim için öğrenilmesi gereken dil olarak karşımızda. ben bu süreci Akademik Batı Dilleriyle tamamladım. yenilikçi yayın ve teknikleriyle, verdikleri eğitimin kalitesiyle ve akademisyen hocalarıyla başarıya ulaştım. şiddetle tavsiye ederim 🙂 . amerika öncesi temellerinizin sağlam olması ve orada ilk iki üç ay derdinizi anlatmaktan ötesini istiyorsanız :))

    @siyahlaem7, içinde söyledi: İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?

    3 sene önce üniversite öğrencisiyken panoda bir afiş neden ingilizce öğrenemiyoruz başlıklı bir afişti. Sadece merakımdan konferansa katıldım. konferans sonunda akademik batı dilleri yabancı dil okulu tarafından yapılan çekilişte %50 burs kazandım. çok bir beklentim olmadan görüşmeye gittim çünkü benim için her kurs aynıydı. ama görüşmem sonunda kendimi çok fazla konuda aydınlanmış hissettim ve her kursun aynı olmadığını fark ettim aslında ikna olmuştum ama her ihtimale karşı ailemle konuşmak istediğimi belirttim. yaklaşık bir hafta sonra kayıt işlemimi yaptırdım. ilk 4 ayı tamamladıktan sonra 2 dönem için kayıt yenileme yaptım. efsane hocaları, ilk defa duyacağınız eğitim sistemi ve kendilerine ait kitaplarıyla yabancı dil olayını tamamlamak isteyen herkesin tanışması gereken bir kurum diye düşünüyorum. açık konuşmak gerekirse şuan bir şirkette yönetici pozisyonunda çalışıyorum ve yurt dışı bağlantılarımı onlar sayesinde sağlıyorum.

    Bu hesaplar reklam amacli olusturulmus fake hesaplar bilginize. @FreeWoRLD


  • English Time den kurs almaktayım. Hocaların yabancı hocalar olması ve türkçe bilmiyor olmaları diğer kurs yerlerine göre daha verimli eğitim olduğunu düşünüyorum. Amerikada kullanmak için pratik İngilizcem olsun amacıyla aldım. Daha 3 hafta oldu henüz ama geçtiğim sürede verim aldığımı düşünüyorum. Yorumlarından da anlarsanız zaten iyi olduğunu, şahsen tavsiye ederim. Bir de online öğretmeyi önerenler olmuş. Online eğitim dil öğrenmek için avantajlı değıl, hele altyapısı olmayanlar için. 9 ay denedim farklı yerlerden online olarak ama sonuç yine sıfır. Yüz yüze eğitim gibisi yok.


  • @celica geçen sene dil kursu araştırması yaparken bu siteyi keşfetmiştim. kurs araştırması sırasında deneyimi olan varsa fikir de istedim. katkı sağlamak adına deneyimimi yazdım sonra. keşke sizde deneyiminizi paylaşsaydınız.


  • American life İngilizce kursu konusunda kendini kanıtlamış bir kuruluş.


  • Merhabalar bende tecrübelerimi paylaşmak isterim ingilizce kursu ararken bütün siteleri gezdim üst tarafta yazıldığı gibi çok bot reklam gördüm daha sonra gerçek olan kişilerin yazdığına inandığım Im Global Language Center la yolum kesişti butik bir ingilizce kursu erenköy de Murat hoca hazırlık atlama konusunda kendini baya geliştirmiş bi öğretmen tamamen sizin ihtiyaçlarınıza yönelik bilgiler veriyor birebir dersleri gayet verimli geçiyor değerlendirmenizi tavsiye ederim


  • kasım ayında öğrenci vizesi ile amerikaya gideceğimden ingilizcemi seviyemi geliştirmek için çok kurs araştırdım. beşiktaş akademik yabancı dil kurslarına karar verdim. hazırlık plus eğitimi alıyorum. kursa ait yayınevleri ile yaş gruplarına özel eğitim içerikleri var. çok faydasını görüyorum. özellikle reading metinlerinin güncel olması okuma ve kelime bilgisi becerimizi geliştirmemize çok katkı sağlıyor.


  • @irem-celik sagolun


  • @bora5334 tamamen burdaki yorumdan yola çıkarak bende kendileriyle görüştüm genel ingilizce konusunda gerçekten çok başarılı bir kurum dersler başlamadan önce sınav yaparak tamamen sizin ihtiyacınıza uygun ders ayarlıyorlar birebir konusunda başta tereddütlerim vardı ama daha rahat ilerledik Im Global Language Center'ı kesinlikle tavsiye ederim.


  • Merhabalar arkadaşlar, yaz ayında beşiktaştaki akademik dil kursunda eğitim dönemimi tamamladım. feedback vermek için yazıyorum. kasım ayındaki amerika durumum maalesef ailevi durumlardan kaynaklı şubat ayına ertelendi. dil kursundaki eğitim sürecim çok verimli geçti. en azından benim beklentilerimi fazlasıyla karşıladı. yıllardır okullarda gördüğümüz verim alamadığımız eğitimlerden sıkıldıysanız kurs araştırmanızda buraya da bakmanızı tavsiye ederim.


  • beşiktaş akademik dil kursu için hazırlıkla başlayıp hazırlık plusa geçmeyi düşünüyorum.Güncel fiyatlardan bilgisi olan var mı? Cevap verenlere teşekkürler


  • @Furkan-Aydın kuzenim ocak dönemi için kayıt oldu. fiyatını hatırlamıyorum ama erken kayıt döneminde oldukları için indirimli fiyatları vardı.


  • Üniversitede destek amaçlı kayıt olduğum bi yer var I'm global language center alanlarında gayet iyiler


  • Anadolu yakasında çok dil kursu araştırdım. Arkadaşımın tavsiyesiyle kadıköy akademik international dil kursu daha içime yattı. Kursun yetişkenlere özel ders içeriği ve yayınları bulunuyor. Sınıf grubunda benim gibi üniv. öğrencilere ve iş hayatında olan kişiler var. Ben ilk seviyeden itibaren 3 döneme kayıt oldum. Eğitim bittikten sonra Londra'da bulunan okullarında 2 haftalık ücretsiz ing. eğitimide veriyorlar. Eğitimim başlayalı 2 ay oldu. Şuana kadar her şey istediğim gibi gidiyor.


  • https://www.ingilizcekursukadikoy.com.tr

    Bence göz atabilirsin. Bazen buradan kampanyalar ile 1 veya 2 kur ücretsiz alabilirsiniz.


Benzer Başlıklar

  • 2
  • 1
  • 106
  • 5
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

99
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.0k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum