Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Selam arkadaşlar,

    İstanbulda önerebileceğiniz bir ingilizce kursu varmı acaba ?


  • Sn. @ezgimm91 ingilizce kursu'nu ne amaçlı istiyorsunuz bilmiyorum (günlük, iş, okul inglizcesi vb.) ve aynı zamanda hangi seviyedeniz bunu da bilmiyorum fakat size benim kullandığım bir online program var bunu tavsiye edebilirim, cambly'i duydunuz mu bilmiyorum ama ben çok memnunum, anadili ingilizce olan eğitmenlerle istediğiniz zaman istediğiniz saate online bağlantı sağlayabiliyorsunuz, maddi durumunuza göre bir çok paketleri var siz duruma göre dk yada saat satın alıyorsunuz ister özel isterseniz grup dersi satın alabiliyorsunuz, özel ders satın alırsanız konuyu tamamen siz belirleyebiliyorsunuz (günlük konuşma, ielts, toefl, iş vb.) grup derslerinde ise max 3 öğrenci katılabiliyor, böylelikle farklı çevrelerden kişilerle sohbet etme fırsatınız da oluyor. hatta sisteme üye olmak ücretsiz ve yeni üyelere 5 dk deneme veriyor. Eğer bir referans verirseniz extra 10 dk daha kazıyorsunuz bildiğim kadarıyla, bu arada referans olarak beni gösterebilirsiniz 😃 (referans kodum : aytac_590) isteyen herkes referans kodumu kullanabilir.
    saygılarımla


  • Aynı sistemi öneririm, 3 sene önce 1 yıllık program almıştım ama benim aldığım şirket farklıydı
    www.konusarakogren.com
    Tavsiye ederim çok memnun kalmıştım , klasik kurslara göre çok daha faydalı oluyor, hepsini tecrübe etmiş biri olarak yorum yapıyorum, klasik kurslarla boşuna paranızı ve zamanınızı kaybetmeyin.


  • Kesinlikle İstanbul Lisan Merkezi. Bakırköy'de Genel İngilizce ve YDS kurslarına katıldım. Gerek yerli gerek yabancı hocaları konularına gerçekten hakim. YDS için Intermediate seviyesinde İngilizce yeterli olsa da memnun kaldığım ve ilerletmek istediğim için Upper'a kadar aldım ve YDS kursuna devam ettim. Hedeflediğim puanı da (80) aldım. Herkese tavsiye ederim.


  • İstanbul'daki hiçbir kursu tavsiye etmem. Bir kere zaten İstanbul gibi büyük bir kentte en az gidiş geliş 2 saat sürüyor. Bir de evde hazırlanman var o da olacak total en az 2,5 saat vakit kaybedeceksin.

    Onun yerine Verbling denilen siteyi önerebilirim. Bu sitede saatlik 8 dolardan 50 dolara kadar native (Amerikan, İngiliz, Kanadalı vs.) hocalardan ders alabiliyorsun. Çoğu hocaları CELTA/DELTA gibi eğitim sertifikalarına sahip ve diğer kullanıcılarının da yorumlarını görebiliyorsun hoca hakkında.

    Bir de English Town adlı bir site var, ben onu yaklaşık 6 ay kullanıp çok memnun kalmıştım. Hala duruyorsa onu da önerebilirim. İnteraktif bir site. Seviye tespit sınavından sonra grammer, listening, reading konularında seni eğitiyor. Speaking için de her gün 1 kez grup olarak yabancı hocayla dersin oluyor. Saatlerini sen seçiyorsun.


  • ben Ingilizce öğrenmenin doğru eğitim, kaynak ve alanında uzman hocayla yapılabileceğine inananlardanım ve bu ayarda bulduğum tek yer Akademik Batı Dileri oldu. gidip görüşmenizi ve kendi fikrinizi kendiniz vermeniz için detaylı şekilde araştırmanızın daha doğru olduğunu düşünüyorum


  • Ingilizce icin eskiden "Limasollu Naci" vardi. Hala yasiyor mu?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @MySea, içinde söyledi: İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?

    Limasollu Naci

    kendi yaşıyor mu bilmiyorum ama kitapları yaşıyor 😃


  • Ben liseydeyken, 6 ay icerisinde onun kitaplarindan ogrenmistim ilk olarak Ingilizceyi.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @MySea, içinde söyledi: İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?

    Ben liseydeyken, 6 ay icerisinde onun kitaplarindan ogrenmistim ilk olarak Ingilizceyi.

    bende A1 A2 seviyesi için kitapları var 😃

  • ⭐⭐

    @MySea, içinde söyledi: İngilizce kursu tavsiyesi alabilir miyim İstanbul için..?

    Limasollu Naci

    gecen ay D&R den ispanyolca setini aldım kitab biraz ağır yeni başlayanlar için


  • bence kurs değilde bir dil okuluna gitmelisin. çünkü kurslar genelde işin sadece para alım kısmıyla ilgileniyorlar. eğitimini önemseyen kurs bir elin parmaklarını geçmez. ama genelde dil okulları istisnalar hariç çok daha verimli oluyor. benim kendi deneyimim bu konu hakkında akademik batı dilleri. kültürel ve aktüel konularıyla, utku hocanın ezberci olmaya itmeyen anlatımıyla ben umduğumdan çok ingilizce öğrendim. şimdi toefl içinde beraber çalışıyoruz. gidip görüşmenizi tavsiye ederim

  • ⭐⭐


  • Kurs kesinlikle tavsiye etmiyorum, speaky adlı bir uygulama var karşılıklı yazışma şeklinde insanlarla konuşabiliyorsunuz siz ingilizce öğrenirken karşınızdaki kişiye türkçe öğretiyorsunuz. Genel olarak bu mantıkla çalışan bir uygulama ve ücretsiz kullanabiliyorsunuz. Ayrıca bir kaç gün biriyle sohbet ettikten sonra whatsapp, instagram, facebook vs. üzerinden sohbete devam edebiliyorsunuz, tabii bu sosyal ağlarınızı karşılıklı paylaşırsanız. Günlük 15-20 dakikada olsa ingilizce sohbet edecek arkadaş oluyor.


  • En kesin ogrenme sekli pratik yapma yani konusma. Dusunun daha anaokuluna gitmeyen cocuk sadece konusarak ve cizgi film izleyerek ogreniyor. Daha okuma/yazma bile bilmiyor.


  • @MySea katiliyorum size. Bizler nasil ki 3-4 yasinda okuma yazma bilmeden konusmaya basliyorsak pratik yaparak ve dinleyerek konusma ogrenilir ancak okuma ve yazma olmadan da yarim kalir. ESL kursundan sahit oldugum konusmasi guzel olan birkac arkadas 4-5 senedir burada yasamasina ragmen okudugunu anlamada ve yazmada ciddi sorunlar yasiyorlar ve testlerde basarisiz oluyorlar. Hatta bu yuzden ust siniflara gecemeyenlerde var. Ancak konusmalari gayet iyi. Sokakta evde iste duyarak ve konusarak ogrenenler nede olsa konusuyorum diyerek okuma ve yazmaya onem vermiyorlar sanirim. Bu nedenle universite veya akademik egitime yonelmiyorlar.


  • evet kendi idilimizi yazmadan konuşmayı öğreniyoruz ama ama bu organik ortamımızla alakalı bir durum. evin içinde ingilizce yada almanca hatta çince bile konuşulsaydı bizde o dillere hakim olurduk. bu tarz bir durumda olmadığımız için ingilizce bizim için öğrenilmesi gereken dil olarak karşımızda. ben bu süreci Akademik Batı Dilleriyle tamamladım. yenilikçi yayın ve teknikleriyle, verdikleri eğitimin kalitesiyle ve akademisyen hocalarıyla başarıya ulaştım. şiddetle tavsiye ederim 🙂 . amerika öncesi temellerinizin sağlam olması ve orada ilk iki üç ay derdinizi anlatmaktan ötesini istiyorsanız :))


  • Üst düzey İngilizce öğrenmek isteyenler için İngilizceuzem en iyisi ...Utku hoca., Öznur hoca speaking te ise joseph hoca harikalar


  • 3 sene önce üniversite öğrencisiyken panoda bir afiş neden ingilizce öğrenemiyoruz başlıklı bir afişti. Sadece merakımdan konferansa katıldım. konferans sonunda akademik batı dilleri yabancı dil okulu tarafından yapılan çekilişte %50 burs kazandım. çok bir beklentim olmadan görüşmeye gittim çünkü benim için her kurs aynıydı. ama görüşmem sonunda kendimi çok fazla konuda aydınlanmış hissettim ve her kursun aynı olmadığını fark ettim aslında ikna olmuştum ama her ihtimale karşı ailemle konuşmak istediğimi belirttim. yaklaşık bir hafta sonra kayıt işlemimi yaptırdım. ilk 4 ayı tamamladıktan sonra 2 dönem için kayıt yenileme yaptım. efsane hocaları, ilk defa duyacağınız eğitim sistemi ve kendilerine ait kitaplarıyla yabancı dil olayını tamamlamak isteyen herkesin tanışması gereken bir kurum diye düşünüyorum. açık konuşmak gerekirse şuan bir şirkette yönetici pozisyonunda çalışıyorum ve yurt dışı bağlantılarımı onlar sayesinde sağlıyorum.


  • Merhabalar, English Ninjas'ı deneyebilirsin. Ana dili İngilizce olan eğitmenlerle birebir dersler sunuyor. Haftanın kaç günü kaç dakikalık dersler yapacağını sen belirliyorsun. İstediğin zaman görüntülü veya sesli bağlantı kuruyorsun. Kullanımı oldukça pratik. Ben memnun kaldım. Hem konuşmada akıcılık kazandım hem de İngilizcede eksik olduğum konuları çalıştım. İngilizce öğrenirken düzenli pratik ve öğrenilen dile maruz kalmak önemli.

    Web sitesi: https://englishninjas.com/

    Bu linkten kayıt olarak normalde sunduklarından daha fazla ücretisz deneme yapabilirsin: http://landing.englishninjas.com/forum/


Benzer Başlıklar

  • 10
  • 30
  • 1
  • 9
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

91
Çevrimiçi

40.2k
Kullanıcı

4.3k
Konu

420.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum