Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Dream-On yani redditte insanlarin dediklerini okudugum kadariyla oyle konusuyorlardi ankara konsoloslugu icin net bir bilgim yok. Gecen seneden itibaren boyle yapildigi vs gibi konusuluyordu

• Herkese merhaba,
    Beklemekten biraz yorgun düştüm sanırım. Gruptan da kimse bir şey yazmıyor, ses çıkmıyor. Anne& Baba kategorisinde numeritical limitation olmadığı için çoktan çağırılmış olmamız gerek miyor mu? 6.ay bitti hala ses yok. Diğer gruplarda Case Number ın aktifliğinden bahsediliyor? Ben bunu anlayamadım, bizimkilere de mi öyle bakılıyor? Ekim ayı için tarih alan var mı aranızda? Neden bu kadar duraksama oldu acaba?😞

• Ayni durum vatandaşların eşleri için de var. Şubattan beri mülakat bekliyoruz. Nedendir nasıldır kimse bilmiyor

• Tam 13 ay sonra annem icin basvurdugum i-130 onaylandi.
    Simdiki asama nedir acaba ne yapmaliyim.

• iyi günler benim konsolosluk mulakat tarim geldi bugun cok mutlu oldum 4 aralık 2024 .şimdi eşim tarihini bekliyoruz umarım oda en kısa sürede gelir .doktor muayenesi için randevu alacagım bılgı vermek istedim umarım bekleyen herkese umut olur tesekurler

• Herkese merhaba, bizim de mülakat tarihimiz 10 Aralık olarak geldi. Dilerim bekleyen herkesin tarihi en kısa zamanda gelir. Eş kategorisindeki bir paylaşımda gördüm size de sorayım dedim. Bizler normalden daha uzun süredir beklediğimiz için medical exam randevusu alırken DS 260 formunun 6 aylık süreçte update olup olmadığı sorulmuş. Sizlerden de böyle bir şey yaşayan var mı? Ne yapmalıyız?

• @ırmak-duygulu ne zaman DQ olmustunuz VSC den?

• Selamlar. IR-5 vizesi sürecindeyiz. Dr. Ungan muayenesi için son 12 ayda Covid aşı hatırlatma dozu istiyor ama şu anda Türkiye'de aşı yok sanırım. MHRS hiçbir yere randevu vermiyor. Dr. Ungan muayenehanesini arıyorum kimse açmıyor. Muayeneye gidenler / gidecek olanlar bilgi paylaşımı yapabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.

• @CaliGirl-0
    Saglik ocagina git dr a durumu anlat, asi yapmadan sana yapildigina dair kart versin. Nasil olcak diye sorma bi tanidiktan biliyorum 🙂

• @Serkan-Turhan İlginç. Bir deneyeyim, umarım yanlış anlaşılmam.

• Merhaba, Ailem için IR-5 Vize sürecindeyiz. DQ tarihleri farklı olmasına rağmen Anneme daha önce Interview letter geldi. Babam için bekliyorum. bu gecikme/süreç hakkında bilgi alabilir miyim ? Ayrıca Babam hiç covid aşısı olmadı ve sanırım Türkiyede aşı artık bulunmuyor. Bilgilendirebilir iseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Priority Date 24.05.2023
    I-130 Başvuru tarihi 23.05.2023
    I-130 başvuru onayı 28.11.2023
    NVC Vize işlemleri başlangıcı 03.12.2023
    DS-260 Vize başvuruları 25.01.2024
    Babam NVC DQ’ed 13.02.2024
    Annem NVC DQ’ed 20.02.2024

Annem IL tarihi 4.12.2024
    Babam IL tarihi ?

• @mrme12 Dq tarihim 20/02/2024

• @ırmak-duygulu Tesekkurler, yani yaklasik 9-10 ay surdu DQ dan vize tarihine

• Evet benimki geldi ama eşiminki hala gelmedi mulakat tarihi eşimin ki dw13/05/2024

• Yakın zamanda Sağlık Muayenesi olanlar; muayene toplam 1 gün mü yoksa 2 gün mü sürüyor? Ona göre uçak dönüş bileti alacağız da geç olmadan öğreneyim dedim.

• @Dream-On Bizimki 1 gün sürmüştü. Sonuçları biz göndereceğiz demişlerdi. Yalnız ayrılmadan doktorun röntgen değerlendirmesini bekleyin, olası bir durumda balgam testi isteyebilirler.

• @Yamtar çok teşekkürler geri dönüşünüz için.

• @Dream-On benimde 25 kasimda doktor randevum vardi bir gün sürdü ama kişinin durumuna göre bilgi veriyorlar mailde bana iki gun demişlerdi ertesi gun bilgiler mailime geldi siz yine iki gun olarak degerlendirin

• @ırmak-duygulu çok teşekkür ederim bilgilendirme için.

• Herkese merhaba, Ankara’dan mesaj geldi eşime. İlk evliliğinin sonuçlanması yani boşanma belgesini ceac sistemine yüklemesini istemişler. Görüşmemize 10 gün kaldı. Civil document finder ın yönlendirmesi sonucunda dosya sorgulamadan belgeyi bulamadık. Böyle bir şey yaşayan var mı? Certified documenta nasıl ulaşabiliriz? Süre as kaldığı için biraz panikledik. Önerilerinizi bekliyoruz. Teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 291
  • 185
  • 31
  • 2
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

50.1k
Users

4.7k
Topics

471.8k

| | | |