-
Florida
Florida248 -
Austin TR Yazilimcilari Toplantisi
İlan ve Duyuru22 -
DV2022 Bekleme Odası
Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik7221 -
DV2020 (2020 Green Card Lotosu) Asamalari
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci8290 -
Amerika'ya Evcil Hayvan Goturmek
Yolculuk346 -
Texas, Austin
Texas410 -
Diploma ve Transkript Apostil Sorunu
Eğitim21 -
American Rescue Plan (1.9 trilyon dolarlık COVID-19 yardım paketi - Üçüncü Stimulus Çek)
Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam30 -
Mars Göçmenliği
Göçmenlik Sohbetleri26 -
Arizona
Diğer Eyaletler23 -
Turkiye'den gelen elektronik cihazlari ABD'de kullanmak
Amerika Birleşik Devletleri'nde Yaşam27 -
Utah
Diğer Eyaletler7 -
Illinois
Diğer Eyaletler29 -
California
California147 -
K1 vizesi (Nişanlılık Vizesi)
Aile Dayanaklı Göçmen Vizeler2046 -
New York
New York168 -
Social Security Number (SSN) ve Basvurusu
Bankacılık ve Vergi Sistemi699 -
DV2021 Mulakat Deneyimleri
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci641 -
EB-3 Green Card Prevailing Wage Determination (PWD) hakkinda bir soru
Muslu Hukuk Bürosu Sorularınızı Cevaplıyor!3 -
DV2021 (2021 Green Card Lotosu) Asamalari
Greencard Lotosu (Diversity Visa) Süreci5236
İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
This post is deleted!
-
Merhabalar, sağlık raporu kaç günde hazır oouyor, bilgisi olan paylaşabilirmi, teşekkürler.
-
@FreeLander, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
https://www.zillow.com/homedetails/306-Rena-Dr-Lafayette-LA-70503/77651478_zpid/?fullpage=true
bu ev california da 600 binden baslar
-
İyi günler. Missouri City, Sugarland bölgesindeyiz. baklava, yaş pasta, kuru pasta, börek ,İçli köfte, Mantı, vb yemek ve pastahane ürünleri ustasıyız. Fiyat listesi ; mantı lb 9 dolar, içli köfte tane 2,5 dolar, baklava bir tepsi cevizli 45, antep fıstıklı 50 dolar, börek, peynirli, kıymalı ve ıspanaklı bir tepsi 35 dolar, yaş pasta 10 kişilik 50 dolar. Tüm ürünler %100 helal ve doğal ürünlerde katkısız olarak yapılıyoruz.
-
Merhaba onet sitede benim meslek 4.6 görünüyor her ihtimale karşı şansımı denemek istiyorum açıktan lise okuyorum sizce ne yapmalıyım
-
@Hakan-Hakan lise diplomanızı ne zaman alacaksınız onumuz deki mayıs ayına kadar ?
-
@Hakan-Hakan, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
Merhaba onet sitede benim meslek 4.6 görünüyor her ihtimale karşı şansımı denemek istiyorum açıktan lise okuyorum sizce ne yapmalıyım
rastgele basliklarin altinda sorunuzu soramazsiniz. Foruma daha fazla yazmadan forum kurallarini dikkatlice incelemelisiniz.
Su konuda sorunuzu sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/2213/dv2021-bekleme-odası
-
Yeni başladım
lise diplomamı almama çok var zaten lise diploması olsa meslek. Onet bunet uğraşmam gerek yok nothing man teşekkür ederim
-
@Hakan-Hakan, içinde söyledi: İlan ve Duyuru sayfamız açılana kadar bu bölümü kullanabilirsiniz!
Yeni başladım
lise diplomamı almama çok var zaten lise diploması olsa meslek. Onet bunet uğraşmam gerek yok nothing man teşekkür ederim
Forumdan iki haftaligina sizi cikariyorum, eger bir kez daha forum kurallarini cignerseniz kalici olarak cikarilacaksiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/category/19/forum-kuralları-duyuruları-ve-görüşleriniz
Benzer Başlıklar
72
11.8k
Users
2.9k
Topics
179.6k