Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Employment Based - mulakat randevu tarihleri - gerceklesenler ve tahminler

• @NNDDD O notu siteye koymuşlar muayene randevusu alırken önüme çıktı sayfada ilerlerken, ama ben telefon ettim case no mu verdim görevli istedi yani ve "sizin dosyanız gözüküyor " gibi bişey dedi görevli bana.. çünkü o notu görünce insan diyor bu sitede yanlış eksik olmaz diye site çok detaylı ama o bilgi biraz yanıltıcı zira çoğu göçmen vizesi uzun sürdüğü için submit etme 12 ayı bile geçiyor.. 6 aydan önce update etme gibi bir kural yok zaten bildiğim kadarıyla formu submit edince kilitleniyor açtırmak da kolay değil diye biliyorum yani bizi ilgilendiren bir durum değil ben görünce aradım kimse de bu konuyu buraya yazmamış randevu alanlar o yüzden merakım daha da artmıştı umarım cevabım yeterli olmuştur tüm bildiğim bu..

• @begumm çok teşekkür ederim. Haklısınız ben de Chen’e “DS-260 sonrası kızım üniversite için adres değiştirdi, pasaportlarımız yenilenmesi gerekecek, bu bilgileri update etmek gerekir mi, bilgiler örtüşmüyor diye Ankara’da sorun çıkar mı?” Diye mail atmıştım. Chen de aynen sizin yazdığınız gibi, dosyanın bir kez gönderildiğinde kilitlendiğini, ve hayatın olağan akışı içerisinde bazı değişikliklerin kaçınılmaz olduğunu onların da bildiğini ve bir sorun çıkmayacağını yazmıştı. Bu durumda kaygılanmamıza gerek yokmuş, sizin verdiğiniz bilgi ile netleşti zaten. Tekrar çok teşekkürler. Herkese bol şans diliyorum.

• @NNDDD ben teşekkür ederim

• Herkese verdiginiz bilgiler icin teşekkür ederim.
    EB2 yoluyla green card sürecindeyim. DS-260 formunu bekar olarak gönderdim. Mülakat tarihimin bu ay içerisinde belli olmasını bekliyorum ve büyük ihtimalle Haziran ayında mülakata gireceğim.

Yaklaşık 1 senedir birlikte olduğum İtalyan erkek arkadaşımla İtalya’da evlenmeyi planlıyoruz. Evlilik sonrası, [email protected] adresine italyan evlilik cüzdanımızın taranmış halini gönderip eşim için de DS-260 formu doldurmak istediğimi belirtmem yeterli olur mu?

Ayrıca CEAC sisteminde “Add Applicant” işlemini, mülakat tarihimi aldıktan sonra da yapabiliyor muyum?

Bilgilendirmeniz için şimdiden teşekkür ederim.

• @zerrin0 belediyeden alacağınız damgalı pullu evlilik sertifikasını isteyeceklerdir, evlilik cüzdanı yetmeyebiliyor (bizde nvc kabul etmedi). O sertifikanın çıkması da zaman alabilir. Bol şanslar

• @ex-scientist ben evlilik cüzdanını bordo kapakçık dahil tüm sayfalarını İngilizce çeviri yolladım öyle kabul ettiler

• @Duygu-Çelik şansınız varmış, bizim reddedildi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104

55.5k
Users

4.8k
Topics

484.1k

| | | |