Merhaba biz Abd giriş yaparken belirttiğimiz adreste greencardlarımızı teslim aldık. Şimdi taşındık ve usciste adres güncellemesi yaptık ben ve eşim adına. 7 yaşında bir oğlumuz var. Onun için de ayrıca yapmamız gerekiyor mu bildirimi? Okula kaydı falan yapıldı adres kanıtı ile
-
İsterseniz eşiniz tek başına dönsün, isterseniz tüm aile olarak dönüş yapın. SSN ve permanent resident kartlarınız DS260 formunda belirttiğiniz ABD adresine veya değiştirdiyseniz mülakat öncesi verdiğiniz ABD adresine veya değiştirdiyseniz ABD'ye ilk girişte CBP memuruna verdiğiniz adrese teslim edilecek.
Asıl talihlinin veya aile üyelerinin fiziken orada hazır olması gerekmiyor kartları teslim almak için.
-
Bir önceki cevabımdan önce farklı bir cevap veremeyeceğim. Sakin olun ve inanıyorum ki mülakattan sonra bu kadar endişenin gereksiz olacağını düşüneceksiniz. Şansınız bol olsun
-
Herkese merhaba,
AOS sürecimdeki gelişmeleri kısaca bir özetlemek istiyorum.F2A statüsünden başvurumuz.
2023 Haziran'da Türkiye'de evlendik, eşim GC sahibi olduğu için 2023 Kasım'da ABD'ye geldik. Ben B2 vizemle giriş yaptım. 90 gün esasına dayanarak yaklaşık 120. günümde 29 Şubat'ta online olarak I-130 başvurumuzu yaptık. 8 Mart'ta "evraklarınız alınmıştır bir sorun yok" minvalinde bir recipt aldık. Nisan sonunda vizemin dolmasına 5 gün kala yine online olarak I-539'u doldurarak "fotoğrafçıyım ve daha fazla gezip görmek istiyorum" gibi bir gerekçe ile vizemin uzatılmasını talep ettim. Vizem dolduktan yaklaşık 1 ay sonra vizemin uzatıldığına dair recipt elime ulaştı. Bunu da ne olur ne olmaz diye pasaportumun içine koydum, hala orada.
Ağustos bülteni açıklandığında Current olduğumuzu öğrendik, toplu olarak I-485 (Oturum), I-131(Seyahat), I-765(Çalışma) ve I-864(Sponsor) formlarını doldurduk,Önemli: Formların ödemelerini USPS'den nakit ödeme ile MONEY ORDER çeki ile yaptık, avukat arkadaşımız kredi kartlarında olası decline durumunda tekrar deneme yapmadıklarını ve sorun olabileceğini söylemişti. Bu şekilde toplamda $2.300 ödeme yaptık.
26 Ağustos'ta dosyamızı yolladık, 29 Ağustos'ta ulaştı, ancak Track Number ile takip ettiğimizde 2 Eylül günü dağıtıma çıktığı görünüyordu, bekledi, bekledi, bekledi. USPS ile iletişime geçtik, dosyanız bizde değil dediler. IL USCIS'ten kimseye tabii ki ulaşamadık. Web sitesinde bu gibi durumlarda bize ulaşmadan önce 1 ay bekleyin diyordu.
Tam 3 Ekim günü Money Order çeklerininin nakide döndürüldüğünü gördüm. Bu da işleme alındığı anlamına geliyordu. Aynı akşam eşime e-posta ulaştı. 5 Ekim günü postaya verilmiş olan reciptlerimiz dün elimize ulaştı. Eksik olarak sadece Sağlık Raporu ve Aşı talebi var. Onu da yıl sonuna kadar göndermemizi istiyorlar. Bugün de online takip için bir numara geldi. Numarayı online hesabıma ekledim ve tüm formların durumunu görebiliyorum.
Çalışma İzni için: 3 Ay, Seyahat Belgesi için: 2 Ay yaklaşık bekleme süreleri veriyor. Altlarında da 2. aşamada olduğumuzu Biometrik bildirimi var. Şimdi hızlıca sağlık raporunu alıp yollamamız ve biometrik konusunu halletmemiz gerekiyor. Sonrasında GC için genel bekleme süresi tahmini 28 ay görünüyor ama ondan önce hallolacağını düşünüyorum. Zaten bu gelecek olan evraklarla yurt dışı seyahatlerimi, çalışma iznimi de almış oluyorum.
Bu süre içinde yaptıklarımı ve iş imkanları ile ilgili görüşlerimi de ayrıca paylaşacağım. Bu arada geldiğimde kullandığım pasaportumun süresi bu ayın 16'sında doluyordu:) gelmeden önce Türkiye'de yeni pasaportumu alıp da gelmiştim neyse ki, bu süre içinde yurt içi uçuşlarda pasaportumu kullandım, vize ile ilgilenmiyorlar zaten, ehliyetimi de kullanıyorum ama zaten bir çeviren de olmadı.
-
Arkadaşlar merhaba en uygun başlığın bu olduğunu düşündüm. 4 ay oldu Abd ye gireli hala green cardım gelmedi bende mail atmıştım ve şöyle bir dönüş aldım.
ABD Vatandaşlık ve Göçmenlik Hizmetleri (USCIS) kayıtlarında yapılan bir arama, USCIS'nin ABD'ye girdiğinizde Giriş Limanı (POE) tarafından sunulması gereken Dışişleri Bakanlığı (DOS) tarafından verilen Göçmen Vizesi (IV) Paketinizi almadığını gösteriyor. USCIS, Daimi İkamet Kartınızı (PRC) işleme koymak için tamamlanmış bir IV Paketi talep ediyor.
Eğer IV Paketiniz yanınızdaysa, lütfen IV Paketinin tamamını aşağıdaki adrese gönderin:
ABD Göçmenlik ve Vatandaşlık Hizmetleri
Dikkat: IV
2501 S Eyalet Karayolu 121 İşletme
Süit 400
Lewisville, Teksas 75067IV Paketiniz yanınızda değilse, my.uscis.gov/en/appointment/v2 adresindeki USCIS web sayfasını ziyaret ederek yerel Saha Ofisinizle bir randevu ayarlamanız gerekecektir. Planlandıktan sonra, randevu tarihinizin ve saatinizin onayını ve randevunuz için diğer talimatları alacaksınız.
Saha Ofisi randevunuza aşağıdakileri götürmeniz gerekecektir:
1.Bu mektubun bir kopyası
2.Kimlik kanıtı (Bu, ülkeniz tarafından verilmiş pasaport veya ulusal fotoğraflı kimlik, sürücü belgesi, askeri fotoğraflı kimlik veya devlet tarafından verilmiş fotoğraflı kimlik olabilir)
3. USCIS'e temel dilekçeyle ilgili olarak sunduğunuz tüm kanıtları ve Dışişleri Bakanlığı'na sunduğunuz belgeleri içeren göçmen vize belgelerinizin bir kopyası. Bu genellikle şunları içerir:
aTemel dilekçenin (I-130, I-140, vb.) orijinal imzalı bir kopyası ve dilekçeyle birlikte sunulan destekleyici belgeler.
bVarsa tercümesiyle birlikte doğum belgenizin bir kopyası.
c.Varsa, asıl yararlanıcı/göçmen ile ilişkiyi gösteren medeni belgeleri (doğum belgesi, evlilik cüzdanı, boşanma kararı, vb.) destekleyen türevler.Yerel Saha Ofisiniz IV Paketini yeniden oluşturacaktır. Randevunuzdan itibaren 90 gün içinde USCIS'ten bir yanıt almadıysanız, lütfen aşağıdaki iletişim bilgilerini kullanarak bize bildirin.
Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Ne yapmam lazım bu evraklar tam olarak nedir ıv formu nedir bende yok sanırım veya bilmiyorum
-
1- A- numberi bize ne zaman verecekler?
2- da260 formundaki posta kodunu yaşadığım şehre göre mi yoksa şehrin bağlı olduğu ile göre mi yapıcam.
3- ikametgah yerimi ve 16 yaşından sonraki yerler için üniversitede gittiğim yer bu adreslere dahil mi yoksa sadece konaklama olan gerçek ikametgahım olan yerler mi sayılıyor, bunların geçmişine e devletten nasıl bakarım.
4- başvuru yaptım da260 formunu gönderdik bize randevu tarihini onlar veriyor değil mi peki hangi evraklar olacak yanımızda.
5- bu ödemeleri konsoloslukta mobil bankacılıkta yapabiliyor muyuz. -
-
dikkat!
iş bu başlık, 1 ekim 2024 tarihi itibariyle aşağıdaki konu başlığından devam edecektir.
lütfen AP süreçleriniz için aşadağıdaki başlığı kullanınız;FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem)
-
Merhabalar ı130 formunu doldurduktan sonra eşimle 2023 yılı itibariyle Türkiye'de yaşadık. O yüzden son senelerdeki gelir beyanı düşük. Fakat eşimin Amerika da evi ( mortgage ödemesi devam eden ) ve arabası var . Ekstradan bunların kanıtını da belgelere ekleyeceğiz. Bunlara rağmen NVC'den RFE gelme durumu var mıdır ? Başka sponsor isterler mi ?
-
Arkadaşlar merhabalar, daha önce İtalya'dan police record alabilen oldu mu acaba? Burda kilitlenmiş durumdayım, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. https://www.tuttovisure.it/ diye bir websitesinden alınabiliyor diyenler oldu ama bir turlu neticelendiremedim.
-
Arkadaşlar selamlar, herkese esenlikler dilerim. Ben ilk girişimi 2020 temmuz ayında yapmış, 3-4 gün kaldıktan sonra buradaki işlerimi halletmek adına geri dönmüştüm. Green cardımın basılması da yanlış hatırlamıyorsam kasım ayını buldu. İkinci ve nihai girişim ise 2021 nisan ayında oldu, yani ilk girişten 8 aydan az bir süre kadar sonra. Bu durumda benim 5 yıllık sürem 2021 nisan ayından itibaren mi işlemeye başlıyor? Çünkü konu ile ilgili kesin kararlar olmadığı, vatandaşlık başvurusu zamanı başvurunuzla ilgilenen memurun inisiyatifinede olduğuna dair iddialar var redditte.
sorum ise şu olacak; sağlık sebeplerinden ötürü bu sene nisan ayında Türkiye'ye temelli dönüş yaptım. O zamana kadar olan süreçte 30 ay süresince Abd'de bulundum, yani o konuda bir sorunum yok. 5 yılı doldurana kadar da her 5 buçuk ayda bir Abd'ye 10-15 günlük girişlerim olacak. Abd'de aktif banka hesabım, sağlık sigortam vs mevcut ve vergi beyanlarını yapacağım. Bu sürekli giriş çıkışlar, mazeretimi beyan ettiğim taktirde, vatandaşlığı olumsuz etkiler mi? -
Merhaba biz Abd giriş yaparken belirttiğimiz adreste greencardlarımızı teslim aldık. Şimdi taşındık ve usciste adres güncellemesi yaptık ben ve eşim adına. 7 yaşında bir oğlumuz var. Onun için de ayrıca yapmamız gerekiyor mu bildirimi? Okula kaydı falan yapıldı adres kanıtı ile
-
@MERVE-SARI peki daha önce sokak hayvanlarına destek olmuş muydunuz hiç?
mama olsun, onları ufak bir sevme girişimi filan? -
@anlycell merhaba, oncelikle gecmis olsun. Green card hakkinizdan vazgecmek icin I407 formunu doldurmaniz lazim, detay icin su iletiyi inceleyebilirsiniz. Iletideki USCIS ofisi yerine Mayis ayinda acilan Ankara ofisi ile islemlerinizi yurutebilirsiniz.
Arkadasiniz size GC’nizi postalamali, fiziksel olarak kart sizde olmali, kart sizde degilse de USCIS Ankara Field Ofisi ile iletisime gecebilirsiniz.
Ofis bilgilerini birakiyorum; https://www.uscis.gov/about-us/find-a-uscis-office/international-offices/turkey-uscis-ankara-field-office
-
Merhabalar Eşim için E2 vizesi ile aile birleşimine başvuru yaptım. Nisan aayında ve mülakat sonrası yeşil kagitla pasaportumu geri verdiler. Ap ye kaldığımız söylendi. Mail geleceği söylendi. Şu anda hiç bir haber yok. Sadece geçen hafta güncelleme olduğu görülüyor. Mail atıyorum konsolosluğa cevap geliyor her zaman.Durumumuzun pending olduğu söyleniyor. Böyle bir durumla karşilaşan varmi. Veya geçen haftaki güncelleme sonrasında işlemlerin ne kadar zamanda sonuçlanma durumu hakkında düşüncesi olan varmi. Teşekkürler.
-
@burcub Merhabalar, siz advance parole ile Türkiye’ye gidip döndünüz mü? Eğer gidip döndüyseniz tecrübenizi paylaşabilir misiniz? Benim de advance parole dokümanım yeni onaylandı ve Türkiye’ye bir seyahat planlıyorum. O yüzden benzer durumda seyahat etmiş birinin tecrübeleri benim için önemli. Çok teşekkürler.
-
-
-
@crazycells Abi selamlar. 10 veya 5 yıl giriş yasağı olan bir kişinin green card lotosunu kazanma durumunda seçenekleri neler olabilir? Waiver'lar hakkında bir konu açmamışsın veya ben göremedim de. Ben de buradan sana sorayım dedim. Benim anladığıma göre I-601 göçmenlik için yapılan waiver, I-212 de nonimmigrant. (yanlışsam lütfen düzeltin). Araştırdığıma göre I-601'in 'processing time' 31-34 ay arası, yani DV lottery için fiscal year'ı geçiyor ama I-212'nin sonuçlanması 6 ile 12 ay arası diye biliyorum. Düşünceniz nedir? Kişi I-601'e başvurmak zorunda ise green card'ı kazanma şansı yanıyor mu?
-
Teşekkür ederim
-
Merhaba arkadaslar, aos basvurusu icin I-944 formunu gondermiyoruz degil mi? Guncel bilgiden emin olmak istedim. Tesekkurler...
Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
-
@nevzemin, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
Bir sorum olacak, 17 aylık bekleme sonunda 2 yıllık re-entry permit sahibi olduk, bu iki yıllık zaman zarfı içerisinde Amerika'dan bir iş teklifi alırsam re-entry permit'i iptal edebiliyor muyuz, nasıl yapabiliriz?
iptal etmenize gerek yok. Re-entry permit almis olmaniz ABD'ye giremeyeceginiz anlamina gelmiyor. Re-entry permit suresi devam ederken hala ABD'ye istediginiz kadar giris cikis yapabilirsiniz. Fakat giris yaparken pasaportunuzla beraber re-entry permit belgenizi de gosterin.
-
@crazychemist, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
Merhabalar, 2023 yili icinde green cardim onaylandi, oncesinde h1b vizesiyle amerikada yasiyordum su an da amerikadayim.
Nolur nolmaz gunun birinde ihtiyacim olur diye re-entry permite basvurmak istiyorum ve yil sonu tatilimde turkiyeye gitmeyi dusunuyorum. Sorum su olacak.Okuduguma gore USCIS re-entry basvurusunu almadan ulkeden cikarsaniz basvuru iptal oluyor. Basvurumu hemen yapacagim fakat turkiyede tatilde oldugum zamanda parmak izine cagirirlar ve gidemezsem diye endise ettim. Green card surecimde zaten parmak izi vermistim, her re-entry permit basvurusunda parmak izi vermek gerekiyor mu?
Cok tesekkurler simdiden. Herkese kolay gelsin
genelde gerekiyor, her basvuru icin ayri ayri gerekiyor, fakat bu gerekliligi USCIS belirliyor. Pandemi zamani yogunluk olusmasin diye bu gerekliligi kaldirdilar ve ellerindeki verileri tekrar kullandilar.
Turkiye'deki tatilinizden ne zaman doneceksiniz? Biyometrik randevu tarihinizi erteleyebilirsiniz, bilginize.
-
Bir sorum olacak, 17 aylık bekleme sonunda 2 yıllık re-entry permit sahibi olduk, bu iki yıllık zaman zarfı içerisinde Amerika'dan bir iş teklifi alırsam re-entry permit'i iptal edebiliyor muyuz, nasıl yapabiliriz?
Konu hakkında bilgisi olan var mıdır arkadaşlar?
re-entry permit ile ABD'ye dilediginiz zaman giris cikis yapabilirsiniz. permitiniz suresi bitene kadar gecerli olacak.
-
Merhaba Arkadaslar
gecen senenin kasim ayinda green kartimizla ingiltereye donduk. 2-3 ay once Amerikaya giris cikis yapip geldim. fakat tek basima gittim. Simdi ise bu yil Ekim 2023 te ailemle gitmeyi planliyorum. bu sefer green kart surecimi dondurmayi ve 2 sene uzatmayi planliyorum. Sorularim su: yanitlayabilirseniz cok sevinirim.
Soru 1: Gitmeden once uzatma formunu Ingilteredeyken doldursam ve gorusme maili geldiginde Amerikaya hep beraber gitsek bir sorun olur mu. Bunun takip edildigini duydum ama emin degilim
Soru 2: uzatmaya hangi eyalette basvursam en hizli gorusme ve parmak izi icin davet maili gelir.
Soru 3: 5 kisilik bir aileyiz. 3 yetiskin bir 4 ysinda birde 13 yasinda iki kucuk cocugum var. Diger cocugum 18 yasini gectigi icin yetiskinden sayiyorum. toplam ne kadar ucret tutar basvurumuz
Cevaplarsaniz cok sevinirim. Sorumda bir hata varsa kusur varsa simdiden ozur dilerim.
Selamlar
-
Herhangi bir yanit var mi acaba?
-
@FUAT-ARI, içinde söyledi: Re-entry Permit (I 131 form ve I 327 belgesi)
Merhaba Arkadaslar
gecen senenin kasim ayinda green kartimizla ingiltereye donduk. 2-3 ay once Amerikaya giris cikis yapip geldim. fakat tek basima gittim. Simdi ise bu yil Ekim 2023 te ailemle gitmeyi planliyorum. bu sefer green kart surecimi dondurmayi ve 2 sene uzatmayi planliyorum. Sorularim su: yanitlayabilirseniz cok sevinirim.
Soru 1: Gitmeden once uzatma formunu Ingilteredeyken doldursam ve gorusme maili geldiginde Amerikaya hep beraber gitsek bir sorun olur mu. Bunun takip edildigini duydum ama emin degilim
Soru 2: uzatmaya hangi eyalette basvursam en hizli gorusme ve parmak izi icin davet maili gelir.
Soru 3: 5 kisilik bir aileyiz. 3 yetiskin bir 4 ysinda birde 13 yasinda iki kucuk cocugum var. Diger cocugum 18 yasini gectigi icin yetiskinden sayiyorum. toplam ne kadar ucret tutar basvurumuz
Cevaplarsaniz cok sevinirim. Sorumda bir hata varsa kusur varsa simdiden ozur dilerim.
Selamlar
Maalesef ABD disindayken re-entry permit basvurusu yapamiyorsunuz.
-
Formlari hazirlayip, ABD'ye girer girmez gonderebilirsiniz. I-131 formunuzun alindigina dair I-797 mektubunu aldiktan sonra ABD disina cikip daha sonra biyometrik randevu icin geri gelebilirsiniz.
-
Maalesef bilemiyorum, ama kucuk sehirlerdeki randevular daha hizli olacaktir diye dusunuyorum.
-
Cocuklarinizin yasi kucukmus, eger sadece 2 yillik re-entry permit dusunuyorsaniz cocuklariniza almasaniz da olur (her ne kadar kurallara gore herkesin almasi gerekse de)... pratikte zaten cocuklarinizi kapida sizden bagimsiz olarak geri cevirmeyecekleri icin, siz uzun sure sonra geri dondugunuzde cocuklarinizin yaninizda olmasi ve gecerli bir 10 yillik Green Card'larinin olmasi yeterli.
-
-
Merhabalar. Biometrik randevu sonrası herhangi bir sebepten dolayı red almış birisi varmı merak ediyorum açıkçası. Tüm işlemi kendim ve avukat olmadan yaptığım için hiç yaşanılmayacak olsa bile hangi durumlarda red ihtimali mümkün olduğunu araştırıyorum. 17 ay çok uzun bir süre ve bu süreni "acaba red gelir mi?" diye düşünmek istemiyorum. Gördüğüm kadarıyla şu anki süreçte red gele bilecek bir problem göremiyorum kendi açımdan, fakat diğerleri farklı bir süreç yaşamışsa öğrenmek isterim.
-
@crazycells merhaba
- madde icin ek su soruyu sormak istiyorum. 5 kisilik bir aileyiz demistim. sadece ben kendim amerikaya gidip basvuruyu hepimiz icin yapsam bu durumda sorun yasar miyim? Cunku hepimizin gitmesi pahaliya maloluyor. SOnrasinda I-797 mektubunu alinca (eve mi geliyor? emaille mi geliyor? bunu da yazarsaniz memnun olurum) Ingiltereye geri donup daveti bekleyebilir miyim?
Selamlar
-
@crazycells cevap için teşekkürler, ben aslında Amerika'ya giriş yapabilmekten ziyade re-entry permit süresi içerisindeyken bir iş teklifi alırsam çalışıp çalışamayacağımı merak ediyorum. Re-entry'i iptal etmek gibi bir durum olabiliyor mu, internette bu konuda bir döküman bulamadım.
-
Merhabalar,ben eylulun sonunda landing yapmayi planliyorum.Reentry yapmak istiyorum.Yaptigim arastirmalarda uscis field offise paper olarak basvuru yapmam gerektigini anladim.Avukata ihtiyac duyup duyamayacagimi bilmemiyorum cunku avukattan istedigim expedite bir sekilde basvuru icin uscis i ikna edici dokuman/telefon acma vs seyleri bilebilmesi.Sizin tecrube ve tavsiyeleriniz nelerdir ? ayrica hangi uscis field office ini tavsiye edersiniz hiz acisindan tesekkurler
-
@FUAT-ARI Bu konuda yanitlayabilecek varmidir acaba?
-
@crazycells merhaba, peki re-entry permit olsa ama arada giris cikis yaparsak vatandaslik sureci icin neyi dikkate aliyorlar. cok kafa karistirici gercekten.
biz 6 eylulde ilk girisimizi yapacagiz fakat bu sene oglum turkiyede okula gidecek. bu eylulden sonra martta tekrar giris cikis yapsak ve 2024 yazinda artik abd yerlesirsek agustostan once bir sorun olur mu yani illa ki re- entry permit doldurmak zorundamiyiz? cunku sanirim bilemedik ve 6 eylul giris yapip 22 eylulde donecegiz turkiyeye o arada o form yetismeyecek. -
This post is deleted! -
@farukaktasgil 18 ay mi suruyor ilk kez sizden duyuyorum baya uzunmus. biz 2 hafta kalacagiz hem cok kisa bir sure hemde baya masrafli oluyor permit anladgim kadari ile kisi basi basvuracagiz. ve 3kisi tekrar gir cik yapsak 6 ay dolmadan daha mantikli gibi geldi ?
-
@crazycells tekrar merhaba, tahmin ettiğim üzere Amerika'dan bir iş teklifi aldım, re-entry permit'imi iptal etme şansım olabiliyor mu, internette konu ile ilgili bir döküman vs bulamadım.
@crazycells cevap için teşekkürler, ben aslında Amerika'ya giriş yapabilmekten ziyade re-entry permit süresi içerisindeyken bir iş teklifi alırsam çalışıp çalışamayacağımı merak ediyorum. Re-entry'i iptal etmek gibi bir durum olabiliyor mu, internette bu konuda bir döküman bulamadım.
-
USCIS'i aradım, herhangi bir sorun olmayacağını re-entry permit'in sadece ülkeye giriş çıkış için kullanıldığını, dilendiğinde Amerika'ya dönüp çalışmaya başlayabileceğimizi söylediler.
@crazycells tekrar merhaba, tahmin ettiğim üzere Amerika'dan bir iş teklifi aldım, re-entry permit'imi iptal etme şansım olabiliyor mu, internette konu ile ilgili bir döküman vs bulamadım.
-
USCIS'i aradım, herhangi bir sorun olmayacağını re-entry permit'in sadece ülkeye giriş çıkış için kullanıldığını, dilendiğinde Amerika'ya dönüp çalışmaya başlayabileceğimizi söylediler.
Bilgilendirme için teşekkürler.
-
merhaba ben temmuz ayında ilk girişimi yaptım bugün 3.haftamı doldurdum türkiyeye geri dönmem gerektiği için r entry yapacağım başvuruyu yaptıktan sonra en fazla 1 ay daha kalabilirim çünkü üni öğrencisiyim ve mecburen dönmem gerekiyor. 1 ayda işlemler halledilir mi ve bu sürede bitmezse süreci türkiyeden devam ettirme şansım var mı ne yapabilirim bu durumda
-
@Yasemin-Demirel amerikaya gelmissin bosver amerikada oku zaten turk diplamasini saglam bir networkun olmadigi zaman ciddiye almazlar.Ilk hafta receipt biometrik icin ise 6 hafta ila 2 ay diyorlar gecenlerde biri 17 ayda almis.Sikintili bir konu iyi tahlil et durumunu aile/para/kariyer problem yasama ,cunku inan avukatlarda sistemde bela.Kolay gelsin basarilar
-
Merhaba Arkadaslar
Amerika green kart uzatma islemini UCSIS ten yapiyoruz degil mi arkadaslar. Bu konuda sureci kendi yonetmis arkadaslardan destek rica ediyorum. Eger yazabilirseniz cok sevinirim.
Selamlar
Benzer Başlıklar
79
47.0k
Users
4.7k
Topics
459.6k