@ridetowild, içinde söyledi: Adres Kaniti (Proof of Address)
@Ceycey-0
Bu konuda update vereyim. Bofa ya gittigimde gisedeki kadin ve yanindaki diger kisi. Adres proff gostermem gerektigini soyledi. Kuzenimle yasadigimi ve onun bofa da hesabi oldugunu soyledigimde birlikte gelirseniz ve o da bunu verify ederse yapabiliriz dedi. Ben de randevuyu alip ertesi gun kuzenimle gittim. Fakat bu sefer esas islemleri yapacak kadin. Adres proff a gerek yok dedi ve kuzenimin de isi oldugu icin yanimdan ayrildi. Kisaca tam da dediginuz gibi herkes kafasina gore birseyler soyluyor ve uyguluyor. 
Bu arada halen adres proff konusunda sikintim var. DMV Tennessee de yasadigimi kanitlamami istiyor. Rental insurance i yaparak bir tanesini halledebiliyorum fakat 2. icin dmv telefon faturasini kabul etmiyor. Bankadan hesap acarken verilen kagidi da kabul etmiyor, illa ki bank statement olmasi gerek diyor ki o da 1 ay sonra olusuyor.
Bu konuda verebileceginiz farkli bir fikir var mi?
Not: ev internetini en kotu benim uzerime gecirelim
Dedik ama onun da fatura kesimine neredeyse 1
Ay var 
Kuzeninizle kira sözleşmesi yapabilirsiniz. Resmi ya da noter onaylı olmasına gerek yok. Kira sözleşmesi için kuzeninizin ev sahibi olmasına da gerek yok. Kuzeniniz kiracı olsa dahi size odasını kiraya verebilir ve bunun için sözleşme yapabilir. Zaten 1 sayfa bir şey. Önemli olan adresin yazması ve sizin adınız. Diğer kısımlar önemli değil. Kira kısmını $1, başlangıç tarihini Amerika’ya ayak bastığınız gün, depozito 0 gibi doldurabilirsiniz.
Diğer bir alternatif, eğer araç satın aldıysanız title’da yazan adresi kanıt olarak gösterebilirsiniz.