Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ercan-Geçgin merhaba, airbnb ile ev kiraladim bende. Onun payment recipt i kabul etmediler. Bu gün de dediğiniz gibi aynı siteden police yaptım ama bank if america ve chase kabul etmedi. Ben sadece policemin adresimi iceren kısmını çıktı aldım. O yüzden mi olabilir? Siz tamamini mi çıktı aldiniz?

• @ozanurgun Süper bilgi. Paylaştığınız için teşekkürler. Bu arada hem size hem de diğer arkadaşlara bir soru sormak istiyorum.

Ben ilk gittiğimde kuzenimin yanına gideceğim. Soy isimlerimiz aynı. Abimle yaşıyorum diyip onun adına kayıtlı bir faturayı/sözleşmeyi adress proof olarak gösteremem mi acaba? Bir fikriniz var mı? Sonuçta gerçekten ailemle yaşıyor olsam örneğin eşimin üzerine fatura olmayabilir.

Teşekkürler.

• @ridetowild Bu biraz hangi şubede kime denk geldiğinizle alakalı. Ben Turist olarak gittiğimde içeri girip hesap açmıştım. Adres ve telefon olarak da arkadaşımın bilgilerini sözel olarak vermiştim. Herhangi bir belge istememişlerdi. Özellikle Amerikalı bir arkadaşınız varsa onunla birlikte gitmek fark yaratabilir. Bir şube sözlü ya da yazılı beyanınızı kabul etmeyebilir. Başka şubeleri deneyebilirsiniz. Elbet birisi kabul edecektir.

• Referenced by  ATS16 ATS16 

• @Ceycey-0
    Bu konuda update vereyim. Bofa ya gittigimde gisedeki kadin ve yanindaki diger kisi. Adres proff gostermem gerektigini soyledi. Kuzenimle yasadigimi ve onun bofa da hesabi oldugunu soyledigimde birlikte gelirseniz ve o da bunu verify ederse yapabiliriz dedi. Ben de randevuyu alip ertesi gun kuzenimle gittim. Fakat bu sefer esas islemleri yapacak kadin. Adres proff a gerek yok dedi ve kuzenimin de isi oldugu icin yanimdan ayrildi. Kisaca tam da dediginuz gibi herkes kafasina gore birseyler soyluyor ve uyguluyor. 😅

Bu arada halen adres proff konusunda sikintim var. DMV Tennessee de yasadigimi kanitlamami istiyor. Rental insurance i yaparak bir tanesini halledebiliyorum fakat 2. icin dmv telefon faturasini kabul etmiyor. Bankadan hesap acarken verilen kagidi da kabul etmiyor, illa ki bank statement olmasi gerek diyor ki o da 1 ay sonra olusuyor.

Bu konuda verebileceginiz farkli bir fikir var mi?

Not: ev internetini en kotu benim uzerime gecirelim
    Dedik ama onun da fatura kesimine neredeyse 1
    Ay var 😒

• @ridetowild, içinde söyledi: Adres Kaniti (Proof of Address)

@Ceycey-0
    Bu konuda update vereyim. Bofa ya gittigimde gisedeki kadin ve yanindaki diger kisi. Adres proff gostermem gerektigini soyledi. Kuzenimle yasadigimi ve onun bofa da hesabi oldugunu soyledigimde birlikte gelirseniz ve o da bunu verify ederse yapabiliriz dedi. Ben de randevuyu alip ertesi gun kuzenimle gittim. Fakat bu sefer esas islemleri yapacak kadin. Adres proff a gerek yok dedi ve kuzenimin de isi oldugu icin yanimdan ayrildi. Kisaca tam da dediginuz gibi herkes kafasina gore birseyler soyluyor ve uyguluyor. 😅

Bu arada halen adres proff konusunda sikintim var. DMV Tennessee de yasadigimi kanitlamami istiyor. Rental insurance i yaparak bir tanesini halledebiliyorum fakat 2. icin dmv telefon faturasini kabul etmiyor. Bankadan hesap acarken verilen kagidi da kabul etmiyor, illa ki bank statement olmasi gerek diyor ki o da 1 ay sonra olusuyor.

Ay var 😒

Kuzeninizin aracı varsa araç sigortasına kendinizi ekletip, işlemleri yaptıktan sonra tekrar çıkartabilirsiniz. Araç sigortası da adres kanıtı olarak kullanılabiliyor.

• @ridetowild Banka subenizden anlik hesap activity report alabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

@ridetowild, içinde söyledi: Adres Kaniti (Proof of Address)

@Ceycey-0

Ay var 😒

Kuzeninizle kira sözleşmesi yapabilirsiniz. Resmi ya da noter onaylı olmasına gerek yok. Kira sözleşmesi için kuzeninizin ev sahibi olmasına da gerek yok. Kuzeniniz kiracı olsa dahi size odasını kiraya verebilir ve bunun için sözleşme yapabilir. Zaten 1 sayfa bir şey. Önemli olan adresin yazması ve sizin adınız. Diğer kısımlar önemli değil. Kira kısmını $1, başlangıç tarihini Amerika’ya ayak bastığınız gün, depozito 0 gibi doldurabilirsiniz.

Diğer bir alternatif, eğer araç satın aldıysanız title’da yazan adresi kanıt olarak gösterebilirsiniz.

• @Ercan-Geçgin peki şu an misafir olarak bulunduğumuz ev için yapabiliyor muyuz henüz ev kiralamadan

• Referenced by  ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

93

51.2k
Users

4.8k
Topics

475.5k

| | | |