Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız

• Selamlar,

Sayfadaki karlar çok güzel yağıyor. Okuma yaparken benim gözlerimi çok yoruyor.
    Benim dışımda böyle hisseden var mı?

Bunun bir kapat/aç ayarı var mıdır sayın @crazycells

• Merhaba, öncelikle bizlere sürecimizle ilgili yol gösterici ve yardımcı olduğunuz için teşekkürler. Kendimce gördüğüm bir sorun mesajların onay sistemi. Ben bir mesaj gönderdiğimde yarım gün ve hatta 1 günde onaylandığı oluyor, bu onaylanan mesajlarda ilgili yazdığım başlığın son mesajına değil de sayfalar öncesine düşüyor. Hal böyle olunca da mesajımı çoğu kişi görmüyor, çoğu kişi halihazırda takip ettiği başlıklarda hep son atılan mesajlara baktığını düşünüyorum. Ve mesaj onay sistemine düşmeden mesaj paylaşabilme de gördüğüm kadarı ile itibar puanına, itibar puanı da kişilerin attığınız mesajı like yapması ile bağlantılı, yanlışsam düzeltin lütfen ? Şimdi insanlar sizin mesajınızı/sorunuzu like yapmıyor diye onaya maruz kalmak ne derece doğrudur ? Kısaca bu onay sisteminden mütevellit inanın hiç buraya yazı/soru sorasım gelmiyor. Muhtemelen spam kullanıcılar için öngörülmüş bir güvenlik önlemi ama benim gibi birçok kullanıcıyı da forumdan uzaklaştırıyor bu sistem. Düşüncelerimi paylaşmak istedim.

Selamlar, Hakan.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hDundar yeni kullanıcılar sizin gibi belirli bir ileti sayısına ulaştığında ileti hiçbir zaman onay sürecine takılmıyor, bu iletiniz gibi.
    forumda günde binlerce ileti oluyor ve bunların kontrolü, düzenlenmesi ve onaylanması ciddi bir süreç.
    ayrıyeten, forumda soruların başlıklara da yanıt vermemiz gerekiyor.. bu sebeple süreler bazen uzayabilir.
    bu tür durumlarda, arka sayfalarda kalan iletiler için kullanıcılar iletilerini alıntılayarak hatırlatabilirler bizleri etiketleyerek.
    bu sayede cevapsız soru da kalmamış olur.

• @hayallerabd, içinde söyledi: Forum ile İlgili Hatalar, Görüşler, Öneriler ve Sorularınız

Merhabalar, bir sorun değil fakat her girişimde aynı şey olunca dikkatimi çektiği için sormak istedim. Siteye giriş yaparken her defasında ilk kullanıcı adı ve şifremi girdiğimde "Giriş Başarısız. Büyük olasılıkla süresi dolmuş oturum nedeniyle girişinizi geçersiz kıldık. Lütfen tekrar deneyiniz." uyarısı çıkıyor. İkinci seferde ise sorunsuz giriş yapıyorum. Siteyi hiçbir zaman çıkış yapmadan da kapatmıyorum. Bu çıkan yazının sebebi nedir acaba?

sorun hala devam ediyor.. nedenini öğrenebilir miyim?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@finalhope yeni yılın ilk günleri boyunca kalan bir uygulamaydı, kaldırıldı 🙂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@hayallerabd bunu, tr'den giriş yapan kullanıcılar bazı zamanlar yaşıyor.
    ben, kullandığım tarayıcının eski verilerini temizleyerek çözdüm bu sorunu.
    ya da "beni hatırla" seçeneğini seçerek kullanıcı adı - şifre girmeden login olabilirsiniz.
    bunlar çalışmazsa, tekrar bilgi vermenizi rica ederim.

• @hayallerabd sitede cookie kullaniliyor ve onun ayarlariyla alakali bir sorun.

Benzer Başlıklar

• 14
  • 3
  • 251
  • 3
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

99

50.5k
Users

4.8k
Topics

473.3k

| | | |