Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz forum@yesilkartforum.com adresine email gönderebilirler!
6 Şubat 2023 Depremzedelerine yardımda bulunmak isteyenler AHBAP Derneği'ne bağış yapabilirler.
DV2024 Talihlileri DV2024 Green Card Çekiliş Aşamaları konusunu inceleyip sorularını yine bu konuda sormalılar!

• adsız 2.jpg

Merhabalar, Grrencardlar usa da belirttiğimiz adrese geldiği ancak postahanenin teslim edemediği geri iade ettiği şeklinde bir bildirim aldık . Bu sebeple adresi değiştirmeyi düşünüyoruz adres değişikliği ekranına girdiğimizde resimde gördüğünüz kısımda özellikle ''Form number'' kısmını anlamadık 2022 greencard talihlisi olarak hangisini seçmemiz gerek ? Başka hangi sekmelere dikkat etmemiz gerek yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim .

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Duygu-0 Üstteki soruya hayır demelisiniz. Devam eden bir dosyanız var mı diye soruyor, sizin süreciniz bitmiş.

• @knnrn
    Desenize en başından itibaren yanlış yaptık 😞 Dün geceye kadar zar zor AR-11 formunu bulup adres güncellemesi yapabildik . Ama üstteki soruya evet diyerek yaptık çünkü greencardlar belirtilen adrese ulaşmayınca süreç devam ediyor sandık umarım çok sıkıntı yaratmaz 😞

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Duygu-0, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@knnrn
    Desenize en başından itibaren yanlış yaptık 😞 Dün geceye kadar zar zor AR-11 formunu bulup adres güncellemesi yapabildik . Ama üstteki soruya evet diyerek yaptık çünkü greencardlar belirtilen adrese ulaşmayınca süreç devam ediyor sandık umarım çok sıkıntı yaratmaz 😞

Çok sıkıntı olacak bir durum değil. Aşağıdaki başlığı ilk mesajdan itibaren takip etmenizi öneririm:

https://yesilkartforum.com/forum/topic/1979/yeşil-kart-ın-adresinize-ulaşmasını-nasıl-takip-edersiniz?page=1

• Merhaba Ucsis ödemesini yapıp bir hesap oluşturdum sonrasında bir kaç soruluk testi cevapladım. Profil komşunda Buse Esen NMN Göçgün yazıyor araştırıp baktığımda no middle name anlamına geliyormuş . Ama benim ikinci ismim esen zaten ucsis e mail atmam gerekiyor mu nasıl bir yol izlemeliyim iki isimli arkadaşlar böyle bir sorun yaşadı mı acaba ? Şimdiden teşekkürler

• @Buse-Esen Middle Name kutucuğu yerine, iki isminizi de First Name kutucuğuna yazmış olabilirsiniz ya da sistem öyle tanımlamış olabilir. Ben olsam ulaşıp bilgi almaya/düzeltmeye çalışırdım ancak başına gelen birisi olumlu ya da olumsuz net cevap verebilir.

• @Buse-Esen Merhaba, https://egov.uscis.gov/e-request/Intro.do bu sayfadaki "Typographic Error" secenegiyle e-request olusturup duzelttirebilirsiniz.

• Referenced by  crazycells crazycells 
  • Referenced by  crazycells crazycells 

• @waterman, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@dedefaf Telefonunuzun mobil verisini acın ödemeyi öyle yapın sorun çözülüyor

Sayfaya giremedim. Her tarayıcıyı denedim. Sizin bu mesajınız kurtarıcı oldu gerçekten de mobil veri ile girebildim. Çok teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

101

31.7k
Users

5.1k
Topics

363.1k

| | | |