Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• This post is deleted!

• @emirhan1, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

Arkadaşlar merhaba,

7 ekimde New York'a uçacağız bir aksilik çıkmazsa, Amerika adresi değiştiği için bugün uscis den hem eşim hem ben ayrı ayrı hesap oluşturup ikimizde yeni adresimizi güncelledik. Gitmeden halledelim dedik. Şimdi Green Card ücretlerini ödeyeceğiz fakat aklıma bir soru takıldı, biz uscis den eşim ve ben adres değiştirmek için ayrı ayrı hesaplar açmıştık. Ücret öderken de ikimizde ayrı ayrı kendi hesaplarımızdan mı ödemeliyiz? Yoksa asıl talihlinin hesabından direk ikimiz için mi yapmalıyız ödemeyi? Desteklerinizi bekliyorum. @crazycells @lumos @gucarslan

Bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum destek olabilir misiniz

• Hem mobilden hem ev internetinden denedim fakat kart bilgilerini girdikten sonra böyle kalıyor ilerlemiyor.

image.png

• ⭐⭐

@geçmiştengeleceğe Telefonunuzda wi-fi kapatıp hücresel veri ile girdiniz mi?

• ⭐⭐

@geçmiştengeleceğe @emirhan1 asıl talihlinin uscis hesabından beneficiary kişiyi de ekleyerek (sistem adımlarda sizi yönlendirecek başka kişiyi eklemek istiyor musunuz diye sorarak) ödemenizi yapabilir ve receipt numaraları saklayabilirsiniz takibi için. İyi yolculuklar

• ⭐⭐

@Serapp @geçmiştengeleceğe vpn kullanarak sorunsuz devam edebilirsiniz

• @ATS16, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

@Serapp @geçmiştengeleceğe vpn kullanarak sorunsuz devam edebilirsiniz

Hocam dediğiniz gibi VPN ile ABD'ye bağlandım ve oldu. Her seferinde hızlı yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. Bir yandan mahcubum. Şu telaşımız bitince ben de sizler gibi öğrendiğim her şeyi yeni gelen arkadaşlara aktaracağım forumdan.

• Bugün ödemeleri yaptim kişi 235 Dolar.Bilginize

• 1- A- numberi bize ne zaman verecekler?
    2- da260 formundaki posta kodunu yaşadığım şehre göre mi yoksa şehrin bağlı olduğu ile göre mi yapıcam.
    3- ikametgah yerimi ve 16 yaşından sonraki yerler için üniversitede gittiğim yer bu adreslere dahil mi yoksa sadece konaklama olan gerçek ikametgahım olan yerler mi sayılıyor, bunların geçmişine e devletten nasıl bakarım.
    4- başvuru yaptım da260 formunu gönderdik bize randevu tarihini onlar veriyor değil mi peki hangi evraklar olacak yanımızda.
    5- bu ödemeleri konsoloslukta mobil bankacılıkta yapabiliyor muyuz.

• @emirhan1 @ATS16 bende şuan asıl talihli (eşim) ve kendi adıma hesap oluşturdum fakat henüz ödeme yapmadım. bu sorunun cevabına göre hareket edeceğim.

• ⭐⭐

@mrt01

Konu ile ilgili biraz üste çıksanız daha önce aynı soru ile ilgili verdiğim cevabı bulacaksınız aslında. Asıl talihlinin hesabından beneficiary kişiyi ekleyerek ödemeyi tamamlayabilirsiniz. Olası sistemden takılmaları önlemek adına işlemlerinizi VPN ile bağlanarak tamamlayabilirsiniz bu örnekte olduğu gibi.

• Referenced by  ATS16 ATS16 

• @ATS16 teşekkürler. Eşimin ve benim USCIS ödemesini şimdi tamamladım. artık sağ salim Amerika'ya giriş yapmaya kaldı her şey. 18 kasımda kısmetse Houston'dan giriş yapacağız.

• ⭐⭐

@mrt01

Sistemin verdiği IOE ile başlayan numaraları saklamanız gerekiyor, Case Tracker for USCIS & NVC aplikasyonunu indirerek IOE ile başlayan numaraları her bir kişi için uygulamaya girerek kart basım sürecini takip edebilirsiniz. Sadece kart basım sürecini takip edebiliyorsunuz, kargo sürecini takip edemiyorsunuz. “We mailed your new card” mesajını uygulamada gördükten sonra postacının yolunu gözleyebilirsiniz 🙂 İyi yolculuklar

• @ATS16 teşekkürler 🙂

• selamlar, az önce uscis fee yi ödedim, mailime bilgilendirme geldi son cikan ekrani da pdf olarak kaydettim takibini yapabilmek icin case tracker uygulamasini indirip verilen numara ile giris yaptim ayrica hesap olusturmadan direkt ödeme kismina gidip vizemin üstündeki registration number ve case numberi yazip sonrasinda ödemeyi yaptim hesap olusturmama gerek var mi? Kart basimi ülkeye ilk giristen itibaren mi basliyor? Bir de eski dv talihlisi birisinden ödemeyi yaptiktan en gec 120 gün sonra abdye giris yapilmasi gerekiyor diye bir duyum aldim bana sacma geldi fakat dogruluk payi var mi? (son zamanlarda bir tik yogunum ondan bu basligi bastan sona okuyacak vakti bulamadim ondan soruyorum)

• ⭐⭐

@rezanclz, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

selamlar, az önce uscis fee yi ödedim, mailime bilgilendirme geldi son cikan ekrani da pdf olarak kaydettim takibini yapabilmek icin case tracker uygulamasini indirip verilen numara ile giris yaptim ayrica hesap olusturmadan direkt ödeme kismina gidip vizemin üstündeki registration number ve case numberi yazip sonrasinda ödemeyi yaptim hesap olusturmama gerek var mi? Kart basimi ülkeye ilk giristen itibaren mi basliyor? Bir de eski dv talihlisi birisinden ödemeyi yaptiktan en gec 120 gün sonra abdye giris yapilmasi gerekiyor diye bir duyum aldim bana sacma geldi fakat dogruluk payi var mi? (son zamanlarda bir tik yogunum ondan bu basligi bastan sona okuyacak vakti bulamadim ondan soruyorum)

Merhaba,
    Kart basımı ilk girişinizden itibaren basım aşamasına geçecek.
    Ödemeyi 3,5 ay önce yapmış birine verilen cevap:
    https://yesilkartforum.com/forum/post/40622
    Yeni kıtada şansınız bol olsun🗽

• Arkadaşlar merhaba ödemeyi yaptım hesabımdan para çekildi ama Could not query receipt number data bu yazı hatası veriyor ne demek oluyor bu ? Bilen bilgi verebilir mi

• @kayaomerrrr selamlar, odeme yaptiktan sonra bende de ayni uyariyi verdi. sonrasinda verify your identity kisminda ki sorulari cevapladiktan sonra duzeldi. isterseniz sizde bir deneyin. bende suanda payment received yazmaktadir.

• @crazycells "Step-6" Alt kisimda da odemeyi yapanin bilgileri ve adresi giriliyor (asil talihli).
    Adres yeri değiştiği için adres olarak farklı bir yer olarak belirtsek kart oraya gelse sorun olur mu ?

• USCIS FEE ödedim. Adresimi de değiştirdim site üzerinden. Usps icin de adres değiştirmeye gerek var mıdır?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

50

49.1k
Users

4.7k
Topics

468.6k

| | | |