Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @tuan Sevindim olduguna, CA'dan ciktik biz. Austin'e yolunuz duserse biz de bekleriz. CA bahali melmeket.
    Belki cok sonra bir yazilim firmasinda o taraf yeniden yol duserse.


  • Bu konuda tecrübe yoktu forumda artık var, USCIS feeyi ödemeden ilk girişimizi yapmıştık, halen de ödeme yapmadık buna rağmen 9 günde SSN cardlarımız verdiğimiz adrese ulaştı. Adreste arkadaşın ismi vardı c/o ibaresini yazmamıştım.

    @crazycells, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    @denizaydinli, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    @crazycells, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    @knnrn, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    @ayvalik10, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    @denizaydinli ödeme yapmadığın sürece green kart sana gelmez ki sen beklesen de olmaz ki zaten bu ödeme yapıldıktan sonra gelir ayrıca SSN için uscis ödemesi etkiliyor mu @knnrn @crazycells @FreeWoRLD cevap verecektir

    Henüz bu konuda yeterli deneyim oluşmadı. Ben şahsen SSA'nın USCIS ücreti ödenmiş mi ödenmemiş mi diye takip edeceğini sanmıyorum. SSN kartı gelecektir.

    SSN sorun degil. USCIS bilgileri SSA'ya gondermese bile, kisiler kendileri bir SSA ofisine gidip SSN cikarabilirler.

    USCIS Fee'yi ödemediğimiz için SSN Cardlarının adresimize gönderilmeme ihtimali olabilir mi? Girişimizin ertesi günü SSA ofise gittik ve 21 dayzzz diye geri gönderildik, USCIS fee'yi 1 yada 3 hafta sonra ödemeyi planlıyorum umarım SSN Card'lara bir etkisi yoktur.

    Siz odemeden USCIS'in bilgileri SSA'ya gonderecegini sanmiyorum (emin olmasam da), ama 21 gunden sonra kendiniz gidip basvuru yapabilirsiniz zaten.


  • Buralara kadar gelebilirim umarım ve diğer tüm arkadaşlarda 🙂


  • @caglaror foruma ancak yeni girebildim. Bu sebeple yeni gördüm.Çok teşekkürler tekrar.


  • gırısıme 2 ay kadar var esımle oglumda bende 2 ay sonra gelecekler sımıd odeme yapmasa hepsı beraber gırınce yapcam nasıl olur


  • @civan1453 siz girişinizden önce ödemenizi yapın, eşiniz ve çocuklarda sizden 2 ay sonra geleceği için onlar giriş yapmadanda, onlar için ödeme yaparsınız


  • @civan1453, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    gırısıme 2 ay kadar var esımle oglumda bende 2 ay sonra gelecekler sımıd odeme yapmasa hepsı beraber gırınce yapcam nasıl olur

    15 Ocak'ta greencard fee ödeme yapmadan giriş yaptık, kimse bir şey sormadı konu hakkında. Döndükten sonra 3 Şubat'ta ödeme yaptık ve 7 şubatta being produced'a döndü bile case.
    Benim ödemeyi girişten önce yapmama nedenim o ayki extremin çok yüklü olması ve hesap kesiminin tam 15'i olmasıydı, döndükten sonra da diğer kartın hesap kesimini bekledim 🙂 Açıkçası eğer public charge işi çıkmasaydı bir sonraki girişe kadar ödeme yapmayı düşünmüyordum ama yaptık kurtulduk, kartlar da önümüzdeki hafta adrese ulaşır inşallah.
    Size tavsiyem kendinizinkini ödeyin kalanı ister 2 ay sonra ister çok daha sonraya ne zaman uygun olursanız artık.


  • Merhabalar USCIS ödemesini yapacağım. Yalnız zarf Yanımda değil o yüzden Alien numberi de bilmiyorum. Bu Alien number başka bir yerde yazıyor mu yada Konsolusluğa sorsam onlarda varmıdır acaba. Birde DOS Case ID numarası, case numarası mı oluyor ödemeyi biraz gecikirtirdim bilen arkadaşların yardımcı olması benim için çok iyi olur şimdiden teşekkürler.


  • @denizaydinli cok tesekkurler bilgilendirme icin dediginiz gibi yapicam bende maalesef kur farkindan dolayi k.kartlari sisti benimde yaklasik 20 bin tlyi buldu tum harcamalrim 3 kisilik bi aile icin

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Maybeoneday, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    Merhabalar USCIS ödemesini yapacağım. Yalnız zarf Yanımda değil o yüzden Alien numberi de bilmiyorum. Bu Alien number başka bir yerde yazıyor mu yada Konsolusluğa sorsam onlarda varmıdır acaba. Birde DOS Case ID numarası, case numarası mı oluyor ödemeyi biraz gecikirtirdim bilen arkadaşların yardımcı olması benim için çok iyi olur şimdiden teşekkürler.

    Alien number vizenin üzerinde var, Registration number olarak geçer, kırmızı numara.
    Sizinki USCIS case number, DOS değil.


  • Merhabalar @crazycells benim yaklaşık 130 gün oluyor green card ım gelmedi, adres değişikliği yaptım. Ben nerden öğrenebilirim nerede olduğunu, ve case Number I mı bilmiyorum nasıl öğrenebilirim, case number olmadan ögrenemeyecegimi duymuştum doğru mu ?


  • @Maybeoneday

    20200302_142820.jpg


  • Merhaba, ben A-Number'ı ve DOS Case ID'yi anlamadım onu DS-260'dan sonra mı öğreniyoruz?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @Mahmut-Tuncel, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    Merhaba, ben A-Number'ı ve DOS Case ID'yi anlamadım onu DS-260'dan sonra mı öğreniyoruz?

    Göçmen vizeyi alınca vizenizin üzerinde bir Alien Registration Number (Yabancı Kayıt Numarası) olduğunu göreceksiniz.
    Case ID/Case no zaten çekilişi kazandığınız zaman öğrenmiş olmalısınız. USCIS Case Number olarak da geçer.


  • @knnrn Peki teşekkür ederim

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @elf, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    Merhabalar @crazycells benim yaklaşık 130 gün oluyor green card ım gelmedi, adres değişikliği yaptım. Ben nerden öğrenebilirim nerede olduğunu, ve case Number I mı bilmiyorum nasıl öğrenebilirim, case number olmadan ögrenemeyecegimi duymuştum doğru mu ?

    hangi surecle Green Card almistiniz hatirlatir misiniz?


  • selamlar, ucsis ödemesi için bütün aile üyelerini girdikten sonra sadece kendimin ödemesini yapabilir miyim. diğer aile üyeleri şu aşamada benimle gelmeyeceği için ödememe gerek yok.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @rigsmaer, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    selamlar, ucsis ödemesi için bütün aile üyelerini girdikten sonra sadece kendimin ödemesini yapabilir miyim. diğer aile üyeleri şu aşamada benimle gelmeyeceği için ödememe gerek yok.

    sorun olmamasi lazim.


  • @crazycells evlilik için geldi green card ım , 2 yıllık. sormak istediğim bir soru , biz boşanacağız eşim sponsor olmuştu , ben green card ım süresi bitmeden yalnız başvuru yaparsam, tekrar uzatma 10 yıllık alabilirmiyim?

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    @elf, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)

    @crazycells evlilik için geldi green card ım , 2 yıllık. sormak istediğim bir soru , biz boşanacağız eşim sponsor olmuştu , ben green card ım süresi bitmeden yalnız başvuru yaparsam, tekrar uzatma 10 yıllık alabilirmiyim?

    hayir, maalesef kosullu Green Card'lari evlilik devam ediyorsa 10 yillik uzatabiliyorsunuz.

    Sanirim sadece evlilikte istismar, yasalari kotuye kullanma vs. gibi durumlardan magdur olduysaniz 10 yillik icin istisnai basvurular yapabiliyorsunuz...


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

111
Çevrimiçi

40.1k
Kullanıcı

4.3k
Konu

419.9k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum