@dd12 açıkçası hiçbir fikrim yok ancak size verilen talimatları uygulayın ki süreciniz sorunsuz geçsin.
-
-
@Emre-Kurtulmuş tamam o zaman teşekkürler
-
-
@dd12 açıkçası hiçbir fikrim yok ancak size verilen talimatları uygulayın ki süreciniz sorunsuz geçsin.
-
-
@intelcorei5 benimde 13 martta teslim edildi durum refused 16 martta güncelleme aldım. Fazla takılma son bir kaç arkadaş 20 -22 günde issued döndü en geç bu hafta yada önümüzdeki pazartesi salı degişeceğini umuyorum.
-
@hknuysal Green kartınızın süresi dolmadıysa iade etmeyebilirsiniz. Türkiye de de işler istediğiniz gibi gitmezse 1 yıllık kurala uymayanların bile JFK den tekrar girebildiklerini okumuştum. Ben iade etmiştim. Konsolosluktan turist vizesi randevusu almıştım. Vergi konusjmda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Turist vizesi alıp green kartımı iade etmiştim.
-
Bugun ikinci extension letter'i aldim ve green card suresinin 48 ay daha uzadigi yaziyor. 48 aylik surec 2 yillik green card'in sonuna mi ekleniyor yoksa 2 yil greencard + 24 months extension'a mi ekleniyor acaba?
-
@Vildan-Bek uscis immigrant fee ödemesi yaptıysanız greencardınızı takip etmek için aşağıdaki başlıktaki bilgileri kullanabilirsiniz⬇️
Yeşil Kart'ın Adresinize Ulaşmasını Nasıl Takip Edersiniz? https://yesilkartforum.com/forum/post/49062-Banka hesabı açın
-ssn kartını alın veya numaranızı öğrenin
-Kredi kartı almaya çalışın veya küçük bir kredi borcuna girin ve bunların ödemelerini düzenli yapınki Credit history oluşsun (detaylar için aşağıdaki başlık size yardımcı olabilir⬇️)
Kredi Skoru / Credit History https://yesilkartforum.com/forum/post/85-Ehliyet alın
-
Merhaba arkadaslar, aos basvurusu icin I-944 formunu gondermiyoruz degil mi? Guncel bilgiden emin olmak istedim. Tesekkurler...
-
@TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi
@TUNCAHM, içinde söyledi: USCIS I-765 yanıt süresi
Merhabalar, Yakın zamanda USCIS'e I-765 formu gönderen var mı acaba?
Ben 17 Ocakta gönderdim, geçen hafta belgelerin ulaştığı ile ilgili yazı geldi, baktım parayıda çekmişler.
Sisteme giriyorum process time için 11 ay yazıyor. Bu süre gerçekçimi J1/J2 için, bilen var mı arkadaşlaar?
Ben zaten 11 ay sonra dönüyorum Türkiye'ye. Genelde de 90 gün yazıyor internet de bazı sitelerde ama yine de sizlere sormak istedim.Kendi soruma kendim yanıt veriyorum 🙂
Yanıt süresi bizde 27 gün oldu..
-
@TuRquality Ancak mülakat aldığınızda dosyanızı taşıyabiliriz demişler sanıyorum. Bu durumda ısrar fayda etmeyecektir benim düşüncem.
-
@Duygu-0, içinde söyledi: USCIS Immigrant Fee Ödeme (ekran görüntüleriyle)
@knnrn
Desenize en başından itibaren yanlış yaptık 😞 Dün geceye kadar zar zor AR-11 formunu bulup adres güncellemesi yapabildik . Ama üstteki soruya evet diyerek yaptık çünkü greencardlar belirtilen adrese ulaşmayınca süreç devam ediyor sandık umarım çok sıkıntı yaratmaz 😞Çok sıkıntı olacak bir durum değil. Aşağıdaki başlığı ilk mesajdan itibaren takip etmenizi öneririm:
-
-
@cannibalunicorn merhaba, hangi vize türü için job offer sunacaksınız konsolosluğa?
öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
@bionicks bilgilendirme icin tesekkurler. Normalde islem sureclerini gorebilmek icin suradan bakmak gerekiyordu:
Processing Times Processing Times
This site provides applicants the ability to see an estimate of the time to completion from submission of USCIS forms based on its adjudication location and subtype.
Ama direkt hesaplardan bu bilgilere erisim kolaylik saglamis olacak.
-
merhaba bende 13 eylülde vize görüşmesine girdim mavi kagıt verdiler idari işlem dedi belge gönderin dedi ne istedikleri ne mavi kagıtta yazıyordu nede mail geldi önce d160 formunu kontrol ettiğimde application received yazıyordu şimdi 20 eylülde güncelleme gelmiş refused yazıyor ben ret mi yedim herhangi bir evrak istemeden red veriri mi
-
Konu çok hassas bi durum fikrimce konsolosluğa ulaşmak dışında yapabileceğiniz bişey yok. Ancak durumu Muslu hukuk bürosuna da sorabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/category/120/muslu-hukuk-bürosu-sorularınızı-cevaplıyor
-
@crazycell USCIS in istediği saglık raporunu ofislerine postalamam için bildiri aldım. Muhurlu olan bu sarı zarfı postalarken herhangi bir ayrıntı var mı? Teredutte oldugum nokta, direk zarfın üstüne USCIS ofis adresini yazıp yollamak veya 2. bir zarfın içine koyarak yollamak? Eşimin ve kendi raporum aynı zarfta olabilir mi, ayrı ayrı mı postalamalıyım? Tesekkurler.

67
28.7k
Users
4.8k
Topics
342.4k